yurriy Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 часа назад, viksel сказал: .Але то не суть важно а важно що притискання газового шлангу вроді получалось зменьшити полум.я тому кран це варіант,тим більше що він там і повинен бути. Однозначно повинен. Просто для перекриття. Якщо буде працювати - напишіть, цікавий досвід. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому краном можно прикрутить газ (я так на газовой плите делаю ,так как давление у меня приличное в нескольких километрах газ добывают и газ хороший ) , но тогда проблема будет с горячей водой ! особенно зимой. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: 35 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 35 хвилин тому 25 минут назад, Made in USSR сказал: тогда проблема будет с горячей водой ! особенно зимой. Там перша проблема яку треба вирішити це стабільний проток холодної води.Зарас станція 1.5-2.5 качає.В магістралі 0.8.Потім буду дальше працювати.Можливо коли появиться стабільний проток тоді і скручувати нічого не потрібно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз