Ajj Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня Теж всіх напряг, кого знаю по опаленню - нема, тільки двоконтурні. Думав може в когось завалявся)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня 2 часа назад, Ajj сказал: - нема, тільки двоконтурні. Двухконтурный может работать, как одноконтурный. Нюансы в нагреве бойлера. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ajj Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня Можна переробити. Сьгодні знайшов в продажі одноконтурний 30квт, як мені потрібно. Не знаю, не завеликий буде. В мене 140м2, утеплення ще нема. 2й поверх ще без ремонту і не скоро буде. Поки теплі поли на першому, душ і кухня. І бак точно більше 150л нікуди поки поставити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня Расчет теплопотерь нужен. С утеплением, на вскидку, 10-14 кВт. хватит. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз