Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Вікно 4 метри

Михалів

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня, всім! Планую будуватись по проекту (газобетон аерок 500 мм, 1 поверх+мансарда)На першому поверху планується вихід з зали на терасу і пройом шириною складає 4 метри, також над залом буде "второй свєт". Архітектор запевнює, що все буде нормально але... Беремо U блок та заливаємо бетон з арматурою та чи не переламається від навантаження?
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Все залежить від висоти У-блоку, кількості арматури та якості бетону ;)

А якщо по темі то архітектор чи конструктор повинні розрахувати всі параметри такої балки тоді і страхи зникнуть, переважно нормальні та адекватні архітектори закладають подвійну норму навантаження ;) щоб потім не сидіти "в мєстах нє столь отдальонних" А якщо буде "второй свєт" то швидше за все крім стіни на тій балці ніц висіти не буде, так що говоріть з архітектором, про розрахунки

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Велике спасибі! Вирішую питання фундаменту - хочу такого плану. як шведська плита, розумію. що на першому етапі дорого але приваблює фундамент = підлога плюс рекомендації по газоблоку плита і щє момент будинок повинен бути теплим. Це правильно?
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Якщо немаєте розрахунку його вартості тоді треба це зробити, як на перший погляд це буде не дешеве задоволення, враховуючи кількість бетону, арматури, утеплювача. Плюс потрібно врахувати пучність грунтів, це теж на око не зробиш. Я незнаю вашого проекту тому нічого конкретно пордати неможу.

 

Я всебе зробив просту засипку піском , потім пінобетон 20см а потім стяжка, тепер кладу підлогу де плитку де паркет.

 

Скажу так тут я прогадав бо вийшло не дешевше ніж як би я ставив плити перекриття, плюс купа мороки зі стяжками і тепер ще в середині сидить хробачок відносто пучності грунту тай води, вона внас досить високо піднімається осінню-весною.

 

Тому як є можливість ставте плити перекриття на перший поверх, зверху можна лаги і підлогу по лагах з ватою всередині. Буде тепло.

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...