Фрай Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 8 хвилин тому, delic сказав: З тримерів з акб я бачив на ютуб гарні відгуки на Husqvarna 215iL КІТ. так він же без фрези. (( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 10 хвилин тому, Фрай сказав: Тушка майже 9 кіло + швидкий зарядний + дві батарейки Бо однієї вистачає лише на 20 хвилин Так написано. тоді може має сенс піти від зворотнього - якщо маєте вже інструменти з акумами 18-20-36 В як Бош, Макіта, Енхнль,Де-Валт, Скілл - то дивитися по їх моделям, які потягнуть диск... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 5 минут назад, delic сказал: ле за таку ціну я краще куплю ще два електричні. На один поставлю диск, а інший буде в запасі завжди готовий до роботи. я не згоден, ну тобто я ніколи ні за які ціни і знижки, ніколи не свічнуся знову на провід, нахер-нахер-нахер. Ото обматування навколо рук/ніг/рокладка змійкою/планування руху і воно все оно відтягує, не, в пень провід ) Знаю що багатьом людям норм і вони якось порають той кабель, в мене не виходить і я не хочу більше точно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому Мене дріт не задрочує, але на гробки його не протягнеш. 26 хвилин тому, vbb сказав: якщо маєте вже інструменти з акумами 18-20-36 В як Бош, Макіта, Енхнль,Де-Валт, Скілл Ні, маю лише Дніпро-М і то зупинився, не заходить. Хотів докупити сікатор, але поки чекав щоб привезли запакований то він на вітрині магазину гавкнув! Трімери у них гуняві, тільки і бачу як таскають здати на сервіс по гарантії. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 35 хвилин тому, Фрай сказав: так він же без фрези. (( Хм... дійсно. Дивина. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 20 хвилин тому, Фрай сказав: Мене дріт не задрочує, але на гробки його не протягнеш. Ні, маю лише Дніпро-М і то зупинився, не заходить. Хотів докупити сікатор, але поки чекав щоб привезли запакований то він на вітрині магазину гавкнув! Трімери у них гуняві, тільки і бачу як таскають здати на сервіс по гарантії. ну тут важко щось радити.... 1. бензинова якщо легще за 5-6 кг то фрезу нормально не потягне 2. аккумуляторна в комплекті десь 20к більш-менш пристойна - якщо потрібен ще який інструмент до хазяйства то є сенс та дивитися по лінійкам в кого що є сумісне по батареям та потім докупати тушками - але все одно стартова ціна висока 3. проводна - як варіант якщо зрідка та не пів-гектара... тож якщо готові миритися з "фостиком" то там і не шумна і легша і потужніша буде за розумні гроші. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 20 хвилин тому, Фрай сказав: Мене дріт не задрочує, але на гробки його не протягнеш. Ні, маю лише Дніпро-М і то зупинився, не заходить. Хотів докупити сікатор, але поки чекав щоб привезли запакований то він на вітрині магазину гавкнув! Трімери у них гуняві, тільки і бачу як таскають здати на сервіс по гарантії. ну тут важко щось радити.... 1. бензинова якщо легще за 5-6 кг то фрезу нормально не потягне 2. аккумуляторна в комплекті десь 20к більш-менш пристойна - якщо потрібен ще який інструмент до хазяйства то є сенс та дивитися по лінійкам в кого що є сумісне по батареям та потім докупати тушками - але все одно стартова ціна висока Мене дріт не задрочує, але на гробки його не протягнеш. - можна брати з собою заядну станцію/інвертор 3. проводна - як варіант якщо зрідка та не пів-гектара... тож якщо готові миритися з "фостиком" то там і не шумна і легша і потужніша буде за розумні гроші. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 10 часов назад, Фрай сказал: Мене дріт не задрочує, але на гробки його не протягнеш Та мене теж не задрочував, до моменту поки не спробував без. Життя до та після ) Якби я розглядав покупку чисто акб тримера з нуля, за умовно 20, тис то ймовірно би дивився на 36/40в вже моделі, воно звісно важче але коли нема аотреби ні з чим стикувати то потужність є потужність 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз