Santehnic Опубліковано: 9 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2012 Прошу модераторов не подозревать! Лежит в офисе! Осталось от предыдущих хозяев! Выбрасывать? Рука не поднимается! Короче Есть 1.5 палеты китайских светильников(настенных, потолковых) Там только стеклянных плафонов - штук 150!!! Я не знаю насколько оно все подходит там друг другу, но внешний вид могу сфотографировать и выставить! За все хочу 1000 грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ольга 75 Опубліковано: 9 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2012 Бронь до выяснения! Жду фото! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
said_ Опубліковано: 9 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2012 Следующий в очереди. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tesey Опубліковано: 9 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2012 И я в очередь стану, ждём фото Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Santehnic Опубліковано: 10 квітня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2012 Просьба заинтересованных оставить свои электронные адреса! Постараюсь нафотать как можно больше! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
РУФ Опубліковано: 10 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2012 и мне скиньте profilbud@ukr.net Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
slawa_n Опубліковано: 10 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2012 на slawa_n@inbox.ru можно фото. и вопрос - а что они все одной партией продаются? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ольга 75 Опубліковано: 10 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2012 olga75mo@mail.ru Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AsMa Опубліковано: 10 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2012 hay_as_may@mail.ru Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
said_ Опубліковано: 10 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2012 (ссылка устарела)(ссылка устарела) palezz@bigmir.net Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tesey Опубліковано: 10 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2012 SantehnicБольшое спасибо за фото, но для себя ничего не присмотрел. А так товар даже ничего Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
вОВА Опубліковано: 10 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2012 Запишусь и я на просмотр vavann26@i.ua Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
said_ Опубліковано: 11 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2012 А,мне фотки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Santehnic Опубліковано: 11 квітня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2012 Добрый день! Отправил всем с адреса san_teh_nik@bk.ru! Если не получили, проверьте, может в спам попало... Архив большой - 9,5 метров! Продается партией! Повторюсь-возможно ли там, что-то собрать я не знаю! А распаковывать, разбираться что к чему-нет ни времени ни желания! В конце концов я Santehnic, а не светильных дел мастер:D! Скорее всего это будет интересно тем, кто занимается продажей, изготовлением таких вещей! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
neon4ik-i Опубліковано: 11 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2012 вышлите с мне syze@bigmir.net Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aidback Опубліковано: 11 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2012 вышлите с мне syze@bigmir.net и мне пожалуйста на aidback(dog)ya.ru Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aidback Опубліковано: 11 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2012 и мне пожалуйста на aidback(dog)ya.ru жду телефон в личку... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitalkina Опубліковано: 14 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2012 И мне фото и тел на Vitalkina@mail.ru мне много светильников надо, так шо всё забрала бы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Santehnic Опубліковано: 19 квітня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2012 Снижаемся - 800 грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Colonistus Опубліковано: 19 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2012 Пожалуйста Фото на di-max@ukr.net Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dolejik Опубліковано: 20 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2012 Фото ligir@mail.ru Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Santehnic Опубліковано: 27 квітня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2012 Тема не закрыта! 600 грн.!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
romandet Опубліковано: 27 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2012 А что за секретность? Поставьте здесь фото и будет Вам счастье! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Santehnic Опубліковано: 27 квітня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2012 Делаем! Где-то так! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
romandet Опубліковано: 28 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2012 Тема не закрыта! 600 грн.!!! Поставьте в резерв за мной. После праздников заберу! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз