Улыбочка)) Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 Як впливає випічка на фігуру Все треба вживати помірно.. також не забувати про фітнес.. і любити себе і піклуватися про зовнішність.. це перш за все.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 також не забувати про фітнес.. і любити себе і піклуватися про зовнішність.. еще и блондинка.. ща придёт писец бездомному)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Улыбочка)) Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 еще и блондинка.. ща придёт писец бездомному)))) я что-то не то сказала? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 Все треба вживати помірно.. також не забувати про фітнес.. і любити себе і піклуватися про зовнішність.. це перш за все.. Вам вдалось освоїти технологію макарун? Зараз їх майже не видно( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fasad2 Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 Я теж собі придивляюсь духовку з конвекцією Тоха, тогда вам подходит любая барышня)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 я что-то не то сказала? с Вами всё в полном порядке! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 Тоха, тогда вам подходит любая барышня)) [ATTACH]461101[/ATTACH] Так воно та і є, вночі особа в прообразі, А в день няшя з будуна:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Улыбочка)) Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 Вам вдалось освоїти технологію макарун? Зараз їх майже не видно( макарУни - це борошняні віроби? Мій чоловік віртуозно готує альденте.. і мене навчив. Раджу використовувати локшину твердих сортів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
M_Sergey Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 макарУни - це борошняні віроби?Вообще-то это сладкие пирожные или печеньки, кто как их классифицирует. С миндальной мукой. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 оця гадость)! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 "альденте" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dorik K Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 Пипец! Нет, чтоб про мясо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 поддерживаю! хо-хо! но пойду доедать макарОны! )) блин 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 Пипец! Нет, чтоб про мясо Вирощуйте живність, кроликів, поросят, кур і т.д. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dorik K Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 Вирощуйте живність, кроликів, поросят, кур і т.д. Мне как то проще купить 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 Мне как то проще купить Так всі кажуть, всі хочуть щоб просто було:D Незабаром в Бориспільському р-н відкриється фабрика Рошен, солодке життя столиці забезпечено Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Irbis Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 Незабаром в Бориспільському р-н відкриється фабрика Рошен, солодке життя столиці забезпечено К черту сарказм. Сколько дополнительных рабочих мест появится в Бориспольском районе? Кому-то повезет - работа сама приехала. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dorik K Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 Так всі кажуть, всі хочуть щоб просто було:D Незабаром в Бориспільському р-н відкриється фабрика Рошен, солодке життя столиці забезпечено Если мне проще купить - это значит , что деньги я заработаю на чем то другом. Если тебе проще вырастить- вырасти и продай мне . И оба будем в шоколаде и нафиг тот Рошен :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 Если мне проще купить - это значит , что деньги я заработаю на чем то другом. Если тебе проще вырастить- вырасти и продай мне . И оба будем в шоколаде и нафиг тот Рошен :D Я не фермер, просто всебічно розвинений:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dorik K Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 Я не фермер, просто всебічно розвинений:D Тада не парь мозг Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 еще и блондинка.. ща придёт писец бездомному)))) против натуральных блондинок и блондинов , а так же рыжих - никаких возражений не было очень даже наоборот Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 Тада не парь мозг Дорик злой, бо голодный без мяса в кроссах Шанель? :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 Дорик злой, бо голодный без мяса А вы ему макарУн, макарУн:D. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 Тада не парь мозг Кожен по різному приймає щось нове, хто-то париться, а деякі беруть і роблять) Можливо відбиток залишило виховання, так не роби, так і т.д... Добавлено через 2 минуты Дорик злой, бо голодный без мяса в кроссах Шанель? :D пожив би з вегетаріанкою, відразу бачення змінилось :D:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 хто-то париться А кто тут парится? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз