Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

beavis

Пользователи
  • Публікації

    4 687
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача beavis

  1. Це те що ви підключили на Load. А будинок - те що зі сторони Гріду при використанні Трансформатору струму.
  2. Якщо не інверторний, то тіки після реле. У знайомого весь час реле рубає, але йому лінь переробити.
  3. Коли світло пропадає чи включається, то зручнішк отримувати повідомлення через хвилину, а не через 5. Або коли просто силиш моніториш шось для себе, то оновлення раз в хвилину показовіше, ніж раз на 5хв.
  4. Пишете на сапорт з проханням змінити час оновлення на 1 хв chat.whatsapp.com/JQTsAmrgvszLCtbY89NpTB Сапорт по акумам: chat.whatsapp.com/ED4V3YZaWcEIbNKFhIJgrD
  5. www.deyecloud.com (deye cloud) pro.solarmanpv.com (solarman business) home.solarmanpv.com (solarman smart) Логінетесь з тим акаунтом, який створювали в мобільному застосунку. Якщо Ви про якусь окрему прогу, то таку ще не зустрічав.
  6. Так історично склалось, що у мене це все розкидано по декільком щиткам, деякі на відстані десятків метрів. Навряд такі фото будуть інформативними. Тому Ви краще спитайте, що саме цікавить чи незрозуміло
  7. Спрощена схема як підключено у мене. Навіть якщо я перемкнув будинок на роботу від мережі - на інвертор все-одно йде Грід, який при необхідності вимикаю автоматом біля інвертора. Генератор у мене підключений на вхід Ген порт, тож в схемі його взагалі не малював.
  8. Через серійник Логера (чорний з антенкою, в коробці інструкція). Якщо тіки установщики не зробили себе суперадмінами. Тоді вони повинні видати вам доступ до Вашой станції. Або пишете на спорт Деї, щоб відв'язали Логер і підключаєте собі як інсталятора.
  9. DeyeCloud або Solarman. В плеймаркеті або апсторі. Перша мені подобається більше, друга резервна.
  10. Сендвіч виглядає ок, але чувак на відосі місцями городить фігню. Привіконний профіль у мене на вікнах з прослойкою паралону (чи хз шо воно таке, товщиною в пару мм). Щілин між вікном і відкосами майже нема, а які є можна з часом зафарбувати. Та і ці щілини будуть не більші тих, які будуть між сендвічем і вікном. Пліснява була на відкосах, коли не було нормального провітрювання. Але мікропровітрювання і вентиляція у вологих приміщеннях це пофіксило. Там де була раніше пліснява - купив якусь прискалку від грибків, все мощно забризкав, пофарбував і вже декілька років нової плісняви і близько нема. Далі. Щодо регулювання вікон. Цей тіп їх точно ніколи не регулював. Бо у себе у ванній власноруч зроблений відкос з плитки, впритул до завіс. В минулому році я самостійно їх регулював і це НІЯК не заважало, бо гвинти регулювання знаходяться з інших сторін.
  11. він це зробить рівно тоді, коли Ви обмежете струм з акумів, при якому йому чогось не вистачить. коротше кажучи - з рівними руками нічого зайвого з гріду не візьме
  12. Хлопці та дівчата... Це тема про інвертори Деї. Перенесіть свої палети з панелями в іншу тему, будь ласка.
  13. тоді пишіть автору в особисті, бо це форум. і за таку відповідь най вам інші пояснюють, якщо у них буде на те бажання. це не мій, це китайський. але мабудь виробник знає трохи більше про свої акуми і бмс, ніж загальноприйняте 1С.
  14. Рекомендуєте людині ставити розряд в 240А при рекомендованих 120А на два акума, а про нейтраль не розумієте?))
  15. по схемі підключення у Deye так роблять, якщо нуль з заземленням не об'єднані
  16. в ідеалі розподільчу коробку з DC автоматом, в якій об'єднати два акуми і далі до інвертора вести просто два кабелі замість чотирьох. Але то може з часом, як у Вас буде натхнення.
  17. так ні, дата кабелі з'єднуєте по інструкції від одного акума до наступного
  18. А новий акум випадково не RW-M6.1-B? Бо якщо так, то сапорт казав, що не можна з'єднувати стару версію з новою, бо різні діаметри кабелів. А треба під'єднувати обидва акума одразу до інвертора
  19. Ну між собою їх не обов'язково з'єднувати, можете просто з обох акумів кабелі підключити до інвертора. А перекошене кільце пластикове ж? трохи піднажати?) П.С. Згадав (і знайшов), що у мене з цим акумом були запасні штекери в комплекті. Якщо вирішите підключати від акума до акума - можете обрізати кабель і зробити один кінець кабеля зі старими штекерами П.П.С. Глянув у себе - штекери з обох боків однакові, здається. Бо у мене кабелі (якщо дивитись на акум) підключені зліва. А справа такі ж як у Вас на першій фотці.
×
×
  • Створити...