Бездомный Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 (змінено) 👍👍👍 Змінено 14 листопада 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 (змінено) роберт Луіс Стівенсон закохався у бабу старшу за нього на 10 років, у неї було троє дітей і вона ще й заміжня тоді була. Він приїхав до неї в Америку після телеграми. Зрештою вони одружилися і жили на острові, для її сина, свого пасинка він написав Острів Скарбів, що приніс йому і славу і гроші. На жаль, посеред цього "щастя" він помер всього у 44 від аневризми((( Змінено 14 листопада 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 14 хвилин тому, Бездомный сказав: роберт Луіс Стівенсон закохався у бабу старшу за нього на 10 років, у неї було троє дітей і вона ще й заміжня тоді була. Він приїхав до неї в Америку після телеграми. Зрештою вони одружилися і жили на острові, для її сина, свого пасинка він написав Острів Скарбів, що приніс йому і славу і гроші. На жаль, посеред цього щастя він помер всього у 44 від аневризми((( Це він ще досить довго протягнув. Мій однокашник у схожій ситуації помер від аневризми у 38. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 4 минуты назад, vadimv сказал: Це він ще досить довго протягнув. Мій однокашник у схожій ситуації помер від аневризми у 38. ета другоє (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 1 година тому, Бездомный сказав: 👍👍👍 "Просто пример. У меня друг был, алкоголиков кодировал. Так у него одна из дежурных фраз при кодировке была такая – «через некоторое время вы, возможно, попробуете заняться сексом в трезвом виде. Не пугайтесь и не впадайте в уныние. Да, вот такой он и есть на самом деле, человеческий секс…» По вашему рассказу похоже, что вы попробовали заняться сексом в трезвом виде. Только очень трезвом." 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 Матір покійного українського боксера В'ячеслава Узелкова - Зінаїда Узелкова - розповіла, чому не пустила ексдружину Марину Боржемську на похорон до сина та в яких вони були стосунках. Відомо, що у понеділок, 11 листопада, рідні провели В'ячеслава в останню путь. Після прощання його поховали на одному з кладовищ у Вінниці. На похороні були присутні його матір, діти від шлюбу з фітнес-тренеркою - Роберт та Олівія і багато інших людей. За словами мами боксера, саме вона стала ініціатором того, аби колишня дружина Узелкова не була на прощанні. Жінка дозволила лише присутність онуків. "Я їх зустріла і сказала розвертайтесь і швидко назад. Не хочу, не треба, щоб вона йшла. Вона тільки негатив до нього несла. А вона почала до мене казати: "Ви не маєте права, це діти, діти повинні прийти". Діти повинні були прийти раніше. Вона не пускала, не давала спілкуватися. Вона як прийшла до нього в лікарню, у неї не було на обличчі ні грама скорботи. Люди мені потім розповідали, що вона сиділа і обговорювала квартиру Славину, як оформити її на дітей", - сказала матір боксера в інтерв'ю виданню 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 3 часа назад, ozor сказал: Матір покійного українського боксера В'ячеслава Узелкова - Зінаїда Узелкова - розповіла, чому не пустила ексдружину Марину Боржемську на похорон до сина та в яких вони були стосунках. Відомо, що у понеділок, 11 листопада, рідні провели В'ячеслава в останню путь. Після прощання його поховали на одному з кладовищ у Вінниці. На похороні були присутні його матір, діти від шлюбу з фітнес-тренеркою - Роберт та Олівія і багато інших людей. За словами мами боксера, саме вона стала ініціатором того, аби колишня дружина Узелкова не була на прощанні. Жінка дозволила лише присутність онуків. "Я їх зустріла і сказала розвертайтесь і швидко назад. Не хочу, не треба, щоб вона йшла. Вона тільки негатив до нього несла. А вона почала до мене казати: "Ви не маєте права, це діти, діти повинні прийти". Діти повинні були прийти раніше. Вона не пускала, не давала спілкуватися. Вона як прийшла до нього в лікарню, у неї не було на обличчі ні грама скорботи. Люди мені потім розповідали, що вона сиділа і обговорювала квартиру Славину, як оформити її на дітей", - сказала матір боксера в інтерв'ю виданню дружина Дмитра Бівола 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 (змінено) У всех проблем одно начало... Сидела женщина, скучала.))🤣 А я вам расскажу историю, когда решила так же "скучно пошутить" Так он начал выдавать типа Как ты как ты узнала да откуда!?!!? Вот и поскучали.Причем, это была моя подруга. Такое комбо 🤢Вот ни одному мужику не придет такая идея, подкинуть свои труселя и устроить скандал из-за этого. А все почему? Потому, что каждый мужик знает, что у него всего двое трусов, одни на нем, а вторые на праздник. И про все эти трусы, жена в курсе тк это она ему их 5 лет назад на 23е подарила.🤣(с) Змінено 14 листопада 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 «Злая ведьма», судившаяся с супругом. Что известно об авторе доноса на педиатра Буянову, которого отправили в колонию из-за «фейков об армии» «МО» узнало подробности о жизни Анастасии Акиньшиной — доносчицы по делу педиатра Надежды Буяновой, получившей 5,5 лет колонии за «фейки об армии» . Акиньшина была замужем за Антономом Сеславинским — в 2023 году он погиб на войне в Украине. По словам Акиньшиной, во время приема Буянова сказала, что мужчина был «законной целью» для Украины. Эти слова и стали поводом для уголовных дел. ◾️Финансовое положение доносчицы оставляет желать лучшего. Она числится среди получателей микрозаймов, а также находится в стоп-листах различных банков из-за кредитных долгов. Приставы неоднократно открывали против исполнительных производств. ◾️В детстве Акиньшина, предположительно, была изнасилована мужчиной. Как следует из утечки данных из МВД, в 2003 году ее мать подала заявление в полицию о нападении на 14-летнюю дочку. По словам женщины, напротив дома №5 по Светлогорскому проезду неизвестный, угрожавший ножом, изнасиловал ее дочь. На вид ему было 20-30 лет, это был мужчина «кавказской внешности, предположительно таджик или узбек». В разговоре он назывался Рустамом. На месте преступления нашли нож. Был ли найден насильник — неизвестно, в базе МВД по этим данным нет. ◾️В профилях Акиньшиной в ВК и WhatsApp — откровенное фото с кляпом во рту. «Статус-х*ятус», — написано на ее странице ВК. Сам профиль закрыт, но алгоритмы соцсети определили, что там есть материалы «18+». Ее ник в соцсетях - ЗЛАЯВЕДМА. Корреспондент «МО» попросил ее прокомментировать приговор Буяновой, отправив сообщение в WhatsApp, но женщина не ответила на вопросы. ◾️Акиньшина неоднократно судилась со своим экс-супругом, из-за смерти, которую она ожидала пережить. Как следует из данных ГАС «Правосудие», она думала выселить его из квартиры, однако оба не пришли на слушания, после чего дело было закрыто. ◾️Судя по странице самого Сеславинского, они не поддерживали теплых отношений (пара была в 2021 году). Совместные пары фотографий были скрыты мужчиной, как говорят данные сервиса Findclone. Но в аккаунте участника «СВО» много фотографий их детей. У самого Сеславинского был долг по ипотеке, следует из базы ФССП. В связи с его смертью исполнительное производство было закрыто. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 (змінено) 1 годину тому, Бездомный сказав: Там є інстинкт, але не материнський, а стадний. Коли одна самка бачить, що у іншої з'явилося щось нове - сразу "мисль" - і я хочу! Навіщо - а фігйогознає. Все абсолютно ідентично з весільними кільцями-альбомами, айфонами, шмотками, бровами, машинами, будинками і т.д. і т.п. Змінено 15 листопада 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 (змінено) порванки як співають 🤣 - цнота ? - ні , не чули🤣 Змінено 16 листопада 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 Я застукал жену с любовником у нас дома, вернувшись раньше из командировки (реально), ребёнок в это время был у бабушки. После развода я сделал тест ДНК, оказалось что ребёнок не от меня. Через непродолжительное время она вышла замуж не за этого с кем я застукал а за какого-то другого. Этот Алень мне даже написывал в соц сетях обвиняя во всех тяжких)) человек реально был уверен, что мы развелись потому что я наркоман и избивал её а справку по тесту подделал, что бы алименты не платить!). На его странице были их фото со свадьбы и под одной подпись - " Женат и счастлив" Вот такое оно, счастье аленей))🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2024 (змінено) схоже , що Джона Віка вб'є натаскана піхва голлівуд продовжує пробивати дно - виховує амазонок , а не матусь Змінено 17 листопада 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2024 Чем старше женщина - тем больше в ней загадок и меньше желающих их разгадывать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2024 🤣🤣🤣 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2024 🤣баби одностайно , немов одна відповідають 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2024 (змінено) дружина була у гостях у двоюрідної сестри , яка виховала безбатьченка . враження від стосунків синочки корзиночки - суцільний шок . пояснив їй , що насправді - то звичайні стосунки мама/син , коли нема тата . зазвичай така синочка корзиночка або живе з мамою все життя , або , якщо має якусь цінність , залітає під каблук тітоньці , яка старша за нього років на надцять Змінено 19 листопада 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 19 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2024 Ексдружину українського боксера чемпіона не пустила на похорони його мати Мати В'ячеслав Зінаїда Узелкова розповіла, що не пустила колишню дружину сина Марина Боржемську на похорони. «Діти В’ячеслава – Роберт та Олівія приїхали на прощання з батьком, з ними була і колишня дружина. Однак я заборонила їй наближатися до сина. Я вам скажу чесно, як я з ними спілкувалася, я їх зустріла і сказала розвертайтесь і мигом назад. Не хочу, не треба, щоб вона йшла. Вона тільки негатив до нього несла. А вона почала до мене казати: «Ви не маєте права, це діти, діти повинні прийти». Діти повинні були прийти раніше. Вона не пускала, не давала спілкуватися. Вона як прийшла до нього в лікарню, у неї не було на обличчі не грама скорботи. Люди мені потім розповідали, що вона сиділа і обговорювала квартиру Славину, як оформити її на дітей», – заявила мама покійного боксера. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2024 🤣🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2024 (змінено) 14 годин тому, Бездомный сказав: 🤣🤣 У деяких осіб бажання влади і маніпулювання переважає над бажанням сексу і взагалі здоровим глуздом. Якщо натрапити на таку, то в будь-якому випадку будеш винен - або казьол, який скористався безпорадністю, ізнасіловал, все життя іспортіл і тепер повинен у всьому піддакувати і іскупать бо по життю винуватий, або ж баран, який не скористався шансом, а значить не справжній мужик, тряпка, упустіл свайо щастя, ідінафіг, ой куда ж ти пашол, вєрнісь, аааа.... ) Змінено 20 листопада 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз