Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Я хочу счастливый брак! А Вы?

immigrant

Рекомендовані повідомлення

👍👍👍

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

роберт Луіс Стівенсон закохався у  бабу старшу за нього на 10 років:pozor:, у неї було троє дітей:pozor: і вона ще й заміжня тоді була:pozor:. Він приїхав до неї в Америку після телеграми. :pozor:Зрештою вони одружилися і жили на острові, для її сина, свого пасинка він написав Острів Скарбів:pozor:, що приніс йому і славу і гроші. На жаль, посеред цього "щастя" він помер всього у 44 від аневризми(((

• Хаха 1
Посилання на коментар

14 хвилин тому, Бездомный сказав:

роберт Луіс Стівенсон закохався у  бабу старшу за нього на 10 років, у неї було троє дітей і вона ще й заміжня тоді була.:pozor: Він приїхав до неї в Америку після телеграми. :pozor:Зрештою вони одружилися і жили на острові, для її сина, свого пасинка він написав Острів Скарбів, що приніс йому і славу і гроші. На жаль, посеред цього щастя він помер всього у 44 від аневризми(((

Це він ще досить довго протягнув. Мій однокашник у схожій ситуації помер від аневризми у 38.

• Дякую 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, vadimv сказал:

Це він ще досить довго протягнув. Мій однокашник у схожій ситуації помер від аневризми у 38.

ета другоє (с)

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 година тому, Бездомный сказав:

👍👍👍

"Просто пример. У меня друг был, алкоголиков кодировал. Так у него одна из дежурных фраз при кодировке была такая – «через некоторое время вы, возможно, попробуете заняться сексом в трезвом виде. Не пугайтесь и не впадайте в уныние. Да, вот такой он и есть на самом деле, человеческий секс…» По вашему рассказу похоже, что вы попробовали заняться сексом в трезвом виде. Только очень трезвом."

• Дякую 1
Посилання на коментар

Матір покійного українського боксера В'ячеслава Узелкова - Зінаїда Узелкова - розповіла, чому не пустила ексдружину Марину Боржемську на похорон до сина та в яких вони були стосунках. 

Відомо, що у понеділок, 11 листопада, рідні провели В'ячеслава в останню путь. Після прощання його поховали на одному з кладовищ у Вінниці. На похороні були присутні його матір, діти від шлюбу з фітнес-тренеркою - Роберт та Олівія і багато інших людей. 

За словами мами боксера, саме вона стала ініціатором того, аби колишня дружина Узелкова не була на прощанні. Жінка дозволила лише присутність онуків. 

"Я їх зустріла і сказала розвертайтесь і швидко назад. Не хочу, не треба, щоб вона йшла. Вона тільки негатив до нього несла. А вона почала до мене казати: "Ви не маєте права, це діти, діти повинні прийти". Діти повинні були прийти раніше. Вона не пускала, не давала спілкуватися. Вона як прийшла до нього в лікарню, у неї не було на обличчі ні грама скорботи. Люди мені потім розповідали, що вона сиділа і обговорювала квартиру Славину, як оформити її на дітей", - сказала матір боксера в інтерв'ю виданню

• Дякую 1
Посилання на коментар

3 часа назад, ozor сказал:

Матір покійного українського боксера В'ячеслава Узелкова - Зінаїда Узелкова - розповіла, чому не пустила ексдружину Марину Боржемську на похорон до сина та в яких вони були стосунках. 

Відомо, що у понеділок, 11 листопада, рідні провели В'ячеслава в останню путь. Після прощання його поховали на одному з кладовищ у Вінниці. На похороні були присутні його матір, діти від шлюбу з фітнес-тренеркою - Роберт та Олівія і багато інших людей. 

За словами мами боксера, саме вона стала ініціатором того, аби колишня дружина Узелкова не була на прощанні. Жінка дозволила лише присутність онуків. 

"Я їх зустріла і сказала розвертайтесь і швидко назад. Не хочу, не треба, щоб вона йшла. Вона тільки негатив до нього несла. А вона почала до мене казати: "Ви не маєте права, це діти, діти повинні прийти". Діти повинні були прийти раніше. Вона не пускала, не давала спілкуватися. Вона як прийшла до нього в лікарню, у неї не було на обличчі ні грама скорботи. Люди мені потім розповідали, що вона сиділа і обговорювала квартиру Славину, як оформити її на дітей", - сказала матір боксера в інтерв'ю виданню

дружина Дмитра Бівола 2 

Посилання на коментар

У всех проблем одно начало... Сидела женщина, скучала.))🤣 А я вам расскажу историю, когда решила так же "скучно пошутить" Так он начал выдавать типа Как ты как ты узнала да откуда!?!!? Вот и поскучали.Причем, это была моя подруга. Такое комбо 🤢Вот ни одному мужику не придет такая идея, подкинуть свои труселя и устроить скандал из-за этого. А все почему? Потому, что каждый мужик знает, что у него всего двое трусов, одни на нем, а вторые на праздник. И про все эти трусы, жена в курсе тк это она ему их 5 лет назад на 23е подарила.🤣(с)

Посилання на коментар

«Злая ведьма», судившаяся с супругом. Что известно об авторе доноса на педиатра Буянову, которого отправили в колонию из-за «фейков об армии»

«МО» узнало подробности о жизни Анастасии Акиньшиной — доносчицы по делу педиатра Надежды Буяновой, получившей 5,5 лет колонии за «фейки об армии» . Акиньшина была замужем за Антономом Сеславинским — в 2023 году он погиб на войне в Украине. По словам Акиньшиной, во время приема Буянова сказала, что мужчина был «законной целью» для Украины. Эти слова и стали поводом для уголовных дел.

️Финансовое положение доносчицы оставляет желать лучшего. Она числится среди получателей микрозаймов, а также находится в стоп-листах различных банков из-за кредитных долгов. Приставы неоднократно открывали против исполнительных производств.

️В детстве Акиньшина, предположительно, была изнасилована мужчиной. Как следует из утечки данных из МВД, в 2003 году ее мать подала заявление в полицию о нападении на 14-летнюю дочку. По словам женщины, напротив дома №5 по Светлогорскому проезду неизвестный, угрожавший ножом, изнасиловал ее дочь. На вид ему было 20-30 лет, это был мужчина «кавказской внешности, предположительно таджик или узбек». В разговоре он назывался Рустамом. На месте преступления нашли нож. Был ли найден насильник — неизвестно, в базе МВД по этим данным нет.

️В профилях Акиньшиной в ВК и WhatsApp — откровенное фото с кляпом во рту. «Статус-х*ятус», — написано на ее странице ВК. Сам профиль закрыт, но алгоритмы соцсети определили, что там есть материалы «18+». Ее ник в соцсетях - ЗЛАЯВЕДМА. Корреспондент «МО» попросил ее прокомментировать приговор Буяновой, отправив сообщение в WhatsApp, но женщина не ответила на вопросы.

️Акиньшина неоднократно судилась со своим экс-супругом, из-за смерти, которую она ожидала пережить. Как следует из данных ГАС «Правосудие», она думала выселить его из квартиры, однако оба не пришли на слушания, после чего дело было закрыто.

️Судя по странице самого Сеславинского, они не поддерживали теплых отношений (пара была в 2021 году). Совместные пары фотографий были скрыты мужчиной, как говорят данные сервиса Findclone. Но в аккаунте участника «СВО» много фотографий их детей. У самого Сеславинского был долг по ипотеке, следует из базы ФССП. В связи с его смертью исполнительное производство было закрыто.

Посилання на коментар

1 годину тому, Бездомный сказав:

Там є інстинкт, але не материнський, а стадний. Коли одна самка бачить, що у іншої з'явилося щось нове - сразу "мисль" - і я хочу! Навіщо - а фігйогознає. Все абсолютно ідентично з весільними кільцями-альбомами, айфонами, шмотками, бровами, машинами, будинками і т.д. і т.п.

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 1
Посилання на коментар

порванки  як  співають 🤣

- цнота ? 

- ні , не чули🤣

Посилання на коментар

Я застукал жену с любовником у нас дома, вернувшись раньше из командировки (реально), ребёнок в это время был у бабушки. После развода я сделал тест ДНК, оказалось что ребёнок не от меня. Через непродолжительное время она вышла замуж не за этого с кем я застукал а за какого-то другого. Этот Алень мне даже написывал в соц сетях обвиняя во всех тяжких)) человек реально был уверен, что мы развелись потому что я наркоман и избивал её а справку по тесту подделал, что бы алименты не платить!). На его странице были их фото со свадьбы и под одной подпись - " Женат и счастлив" Вот такое оно, счастье аленей))🤣

Посилання на коментар

схоже , що  Джона Віка вб'є натаскана піхва 

голлівуд продовжує пробивати дно - виховує амазонок , а не матусь

Посилання на коментар

Чем старше женщина - тем больше в ней загадок и меньше желающих их разгадывать

Посилання на коментар

дружина була у гостях у  двоюрідної сестри , яка виховала безбатьченка .

враження від стосунків  синочки корзиночки - суцільний  шок .

пояснив їй , що  насправді - то звичайні стосунки мама/син , коли нема тата .

зазвичай така синочка корзиночка або живе з мамою все життя , або , якщо має якусь цінність , залітає під каблук тітоньці , яка старша за нього років на надцять

Посилання на коментар

Ексдружину українського боксера чемпіона не пустила на похорони його мати

Мати В'ячеслав Зінаїда Узелкова розповіла, що не пустила колишню дружину сина Марина Боржемську на похорони.

«Діти В’ячеслава – Роберт та Олівія приїхали на прощання з батьком, з ними була і колишня дружина. Однак я заборонила їй наближатися до сина.

Я вам скажу чесно, як я з ними спілкувалася, я їх зустріла і сказала розвертайтесь і мигом назад. Не хочу, не треба, щоб вона йшла. Вона тільки негатив до нього несла. А вона почала до мене казати: «Ви не маєте права, це діти, діти повинні прийти». Діти повинні були прийти раніше. Вона не пускала, не давала спілкуватися. Вона як прийшла до нього в лікарню, у неї не було на обличчі не грама скорботи. Люди мені потім розповідали, що вона сиділа і обговорювала квартиру Славину, як оформити її на дітей», – заявила мама покійного боксера.

Посилання на коментар

14 годин тому, Бездомный сказав:

🤣:pozor:🤣:pozor:

У деяких осіб бажання влади і маніпулювання переважає над бажанням сексу і взагалі здоровим глуздом. Якщо натрапити на таку, то в будь-якому випадку будеш винен - або казьол, який скористався безпорадністю, ізнасіловал, все життя іспортіл і тепер повинен у всьому піддакувати і іскупать бо по життю винуватий, або ж баран, який не скористався шансом, а значить не справжній мужик, тряпка, упустіл свайо щастя, ідінафіг, ой куда ж ти пашол, вєрнісь, аааа.... )

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...