Бездомный Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому ти йдеш до баби ? Ти забув канчук . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 14 хвилин тому, Бездомный сказав: 🤣 Магічним чином 100%-99% в наступному ж реченні перетворюється на "ніхто" ) Брехати - це ж так природньо )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 23 хвилини тому, Бездомный сказав: 🤣 Мені якось трапилася така королева. Я їй зразу сказав - ОК, тоді я буду королем ) Що там було )) Реально в дурку ))) Змінено 6 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 минуты назад, vadimv сказал: Мені якось трапилася така королева. принцеса на бобах 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Перестаньте пытаться договориться с женщиной. Это бесполезно! Женщина может согласиться с вами в моменте, а через час передумать. Вчера думала так, сегодня думаю по-другому. "И что?" — скажет она вам. А вы все пытаетесь «мужским словом» удержать женщину. Думаете, что договоренности для женщин что-то значат. Просто делайте то, что считаете правильным, не спрашивая разрешения. Женщина должна подстраиваться под ваши решения, а не наоборот. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 5 хвилин тому, Бездомный сказав: Перестаньте пытаться договориться с женщиной. Это бесполезно! Женщина может согласиться с вами в моменте, а через час передумать. Вчера думала так, сегодня думаю по-другому. "И что?" — скажет она вам. Більш того, вона ще й скаже "Та мало лі шо я кажу, мені аби щось сказати" ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз