Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Я хочу счастливый брак! А Вы?

immigrant

Рекомендовані повідомлення

в житті всі оті ніштяки порванки звуться демоверсією та закінчуються після того , як фраєра відвели до рагсу . фраєр з німецької перекладається , як  залицяльник

Змінено користувачем Бездомный
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

щасливий шлюб очима  Бреда Пітта   🤣🤣

Посилання на коментар

29 хвилин тому, Бездомный сказав:

Тітка схоже забула про походеньки принцеси Діани - приклад, який рушить її теорію )

Посилання на коментар

Хотела стать монахиней, а стала организатором дичи ))) Оригинальный путь))🤣🤣🤣

Посилання на коментар

1 година тому, Бездомный сказав:

Хотела стать монахиней, а стала организатором дичи ))) Оригинальный путь))🤣🤣🤣

Посилання на коментар

токсичні пісні :crazy:

Посилання на коментар

21 хвилину тому, Бездомный сказав:

:crazy:

Але є 1% нормальних пісень )

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

Теперь мы знаем где брать нитаких👍

Посилання на коментар

Уставший,мирно лежащий на диване после работы мужчина, мгновенно превращается в нагло валяющегося бездельника,как только в комнату входит его жена.

Посилання на коментар

Пожалеешь 10 раз потом, так что лучше не связывайся. Не в этой стране, не с этими законами , и не с этими бабами, создавать семью

Посилання на коментар

8 часов назад, vadimv сказал:

Тітка схоже забула про походеньки принцеси Діани - приклад, який рушить її теорію )

Більшість баб влаштовують походеньки у стилі мадам Боварі 

Посилання на коментар

каралевішна у шоці - іспанці не натягують вареника на голову🤣🤣👍

Посилання на коментар

47 хвилин тому, Бездомный сказав:

каралевішна у шоці - іспанці не натягують вареника на голову🤣🤣👍

На фоні іспанок виглядає вона ну дуже блідо )

• Дякую 1
Посилання на коментар

5 часов назад, vadimv сказал:

На фоні іспанок виглядає вона ну дуже блідо )

коханку , з якою все життя протягався мій татусь ( а потім не придумав нічого кращого , як після смерті матусі привести оте падло  "півтора метра , коли  в береті на табуреті" - як бєлоснєжка -   додому ) , за зовнішністю , та іншими жіночими  фізичними параметрами ні в чому не можна  було порівняти з його дружиною .

але  у всесвіті сільського сироти , яким був мій тато , коханка  мала суттєві  з його точки зору  козирні переваги ( ну , окрім того , що була ще й  на 15 років молодша )

вона була городська ( після поневіряннь сільського  юнака жебарака   сироти  у великому місті  для нього то було піхвець , як важливо - майже гештальт  закрити  - давати  за щоку  бОрзій  городській бабі )

вона "не робила йому мозок" ( ага , бо все життя прагнула його на собі оженити , тому всі сили - на демоверсію

вона смоктала , як новий пилосос , і  весь час  тим  відверто козиряла  - пишалася   тим своїм "чарівним" скілом -  приблизно так , як тут свого часу  це робила Білочка .

може й ця "дівчина" намагалася   мати стосунки з "хлопцем" на 15 років старшим , та причарувати його отим чарівним скілом  кацапощелепних  городських дівок - на етапі демоверсіїї   смокти , як новий пилосос:oops:

Посилання на коментар

парень, сходил на пару сотен свиданок и в 99,99999% все разговоры сводятся:

- Сколько зарабатываешь?
- Где работаешь?
- Это твоя типография?
- Квартира есть и какая?!
- Как часто ездишь отдыхать заграницу?
- Сколько будешь давать денег жене?
- Я не готовлю, не убираю, ни глажу. На доставку еды денег заработаешь?
- Ребенка надо заслужить! Если рожу - одного и больше работать не буду!!! Ты потянешь?

Посилання на коментар

6 годин тому, Бездомный сказав:

коханку , з якою все життя протягався мій татусь ( а потім не придумав нічого кращого , як після смерті матусі привести оте падло  "півтора метра , коли  в береті на табуреті" - як бєлоснєжка -   додому ) , за зовнішністю , та іншими жіночими  фізичними параметрами ні в чому не можна  було порівняти з його дружиною .

але  у всесвіті сільського сироти , яким був мій тато , коханка  мала суттєві  з його точки зору  козирні переваги ( ну , окрім того , що була ще й  на 15 років молодша )

вона була городська ( після поневіряннь сільського  юнака жебарака   сироти  у великому місті  для нього то було піхвець , як важливо - майже гештальт  закрити  - давати  за щоку  борзій  городській бабі )

вона "не робила йому мозок" ( ага , бо все життя прагнула його на собі оженити , тому всі сили - на демоверсію

вона смоктала , як новий пилосос , і  весь час  тим  відверто козиряла  - пишалася   тим своїм "чарівним" скілом -  приблизно так , як тут свого часу  це робила Білочка .

може й ця "дівчина" намагалася   мати стосунки з "хлопцем" на 15 років старшим , та причарувати його отим чарівним скілом  кацапощелепних  городських дівок - на етапі демоверсіїї   смокти , як новий пилосос:oops:

Якщо докласти до цього посту шедевр вассабі про поневіряння бєздомних в прібалтікє, то можна вашу біографію окремим томіком надрукувати в серії ЖЗЛ.

Змінено користувачем ozor
  • Хаха 2
Посилання на коментар

30 минут назад, ozor сказал:

Якщо докласти до цього посту шедевр Точкіна про поневіряння бєздомних в прібалтікє, то можна вашу біографію окремим томіком надрукувати в серії ЖЗЛ.

точно Точкіна ? 

чи може все ж таки Васабі ?

З Васабі в Вільнюсі я зустрічався , де  за пів години  з'ясувалося , що то той ще українофоб у вишиванці - класичний свідомит

З Точкіним у Прибалтиці не зустрічалися .

• Лайк 1
Посилання на коментар

На*** этот геморрой. Они равного себе по статусу всё равно за мужчину не считают в большинстве своём.

гіпергамія , трясця

Посилання на коментар

36 хвилин тому, Бездомный сказав:

точно Точкіна ? 

чи може все ж таки Васабі ?

З Васабі в Вільнюсі я зустрічався , де  за пів години  з'ясувалося , що то той ще українофоб у вишиванці - класичний свідомит

З Точкіним у Прибалтиці не зустрічалися .

Дякую за уточнення, редагував.

а де бєлочка поділася?

Посилання на коментар

27 минут назад, ozor сказал:

Дякую за уточнення, редагував.

а де бєлочка поділася?

в анналах гілки збереглася - там дами стіііііільки  откровеннь наговорити встигли

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...