Бездомный Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 11 часов назад, Dmitriy_S сказал: Ну ви хоч в одного мільярдера жінку відбили? відбивати бабу ? добиватися бабу ? нащо ? баба з возу - кобилі легше Змінено 11 годин тому користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому www.instagram.com/reel/DMMxPieIt1N/?igsh=MWcwMmgwcXhvcmlobg== 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 36 хвилин тому, Бездомный сказав: відбивати бабу ? добиватися бабу ? нащо ? Щоб вона могла перекласти відповідальність за власні дії. А разом з нею і всі витрати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: Щоб вона могла перекласти відповідальність за власні дії. А разом з нею і всі витрати. не вигідна угода . совдепія - мерзенна система , але там сенс добиватися бабу створювали штучно - обумовлюючи отримання окремого житла укладанням офіційного шлюбу та народженням у офіційному шлюбі дітей , тим самим , штучно підвищуючи цінність вареника . а потім , за тим , щоб ресурсний олень не втік зі стійла , слідкували парткоми , які боролися з аморальною поведінкою , неможливість розділити при розлученні житло та взагалі майно на придатні для використання частки ...мого татуся у сім'ї утримало лише це . зараз сенси укладання шлюбу не просто нульові , а від'ємні Змінено 8 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 12 годин тому, Dmitriy_S сказав: Ну ви хоч в одного мільярдера жінку відбили? Та вони самі постійно на шию вішалися, набивалися в гості і запрошували на дачу і нудистський пляж. Таке було враження, що вони постійно в пошуках прекрасного принца, який врятує їх від огидного лисого дракона. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 4 минуты назад, vadimv сказал: Та вони самі постійно на шию вішалися, набивалися в гості і запрошували на дачу і нудистський пляж. Таке було враження, що вони постійно в пошуках прекрасного принца, який врятує їх від огидного лисого дракона. не ламай людям матрицю 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 14 хвилин тому, Бездомный сказав: не ламай людям матрицю Тю. Та я ж кіт. Мені на шию не вішаються, а зразу спідницю задирають. Нема мені більше чого робить, ще по дачам і пляжам шляться. Зробив дєло - гуляй смєло Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 3 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Тю. Та я ж кіт. Мені на шию не вішаються, а зразу спідницю задирають. Нема мені більше чого робить, ще по дачам і пляжам шляться. Зробив дєло - гуляй смєло 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Тю. Та я ж кіт. Мені на шию не вішаються, а зразу спідницю задирають. Це називається лордозний рефлекс і як будь-який рефлекс спрацьовує автоматично ) 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Нема мені більше чого робить, ще по дачам і пляжам шляться. Та да, коти ж більше по помийках і горищах вештаються )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 25 минут назад, vadimv сказал: Та да, коти ж більше по помийках і горищах вештаються )) Эрнест Сетон-Томпсон Королівська Аналостанка www.ukrlib.com.ua/world/printit.php?tid=657 За цей час вона кілька разів приводила кошенят. Негр вважає, що рудий кіт — батько деяких з них, і, певна річ, він має рацію. Змінено 9 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: Та вони самі постійно на шию вішалися, набивалися в гості і запрошували на дачу і нудистський пляж. вони ще й б'ються за хлопців - на власні очі бачив , як курки дзьобали одна одну до крові за півника , якому вони обидві були байдужі Змінено 8 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз