Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 18 минут назад, Dmitriy_S сказал: У котів практична філософія. Ця не підходить - наступна. То тільки каблуки все життя мучаться. А потім ниють на форумі, що баби погані:) обізяни баби не хороші й не погані - вони такі , які вони є обізяна баба не винна , що вона обізяна обізяна баба поводить себе так , як їй дозволяє поводити себе дресирувальник Змінено 2 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 хвилини тому, vadimv сказав: Знову зацитую Олеговича: Первая благородная истина буддизма: жизнь неотделима от страдания. Сапольського з Докінзом цитувати не буду - то для котів занадто складно ) Тогда большие руки вновь вдавили мои плечи в сиденье, а кто-то вставил карандаши между моих пальцев. Эти штучки я знаю. Это очень просто и очень эффективно, и вдобавок не оставляет никаких следов. Пока не сжали ладонь, я вспоминаю всю науку: первое — не закричать, второе — наслаждаться своей собственной болью и желать для себя еще большей боли. Это единственное спасение. Чья-то потная рука ощупала мою ладонь, поправила карандаши между моими пальцами и вдруг сжала, как тисками. Два прожектора дрогнули, задрожали и бешено закружились. Я поплыл куда-то из большой темной комнаты с кирпичным полом. Я желал только большей боли себе и смеялся над кем-то. (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тільки що, Бездомный сказав: обізяни баби не хороші й не погані - вони такі , які вони є обізяна поводить себе так , як їй дозволяє поводити себе дресирувальник Гарна баба - це та, яка розуміє, що наступного дня її легко замінять на іншу. А дресирування ваше до сраки. Дівки, як і кішки, не дресируються:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 10 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: наступного дня її легко замінять на іншу. А вона натомість отримає 50% того, чого у неї до того не було ) 11 хвилин тому, US7IGN сказав: кто-то вставил карандаши между моих пальцев. Эти штучки я знаю. ...років десь із 10 Змінено 2 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: А вона натомість отримає 50% того, чого у неї до того не було ) У вашому випадку 100% 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 6 минут назад, Dmitriy_S сказал: Гарна баба - це та, яка розуміє, що наступного дня її легко замінять на іншу. А дресирування ваше до сраки. Дівки, як і кішки, не дресируються:) ти йдеш до баби ? ти забув канчук (с) так казав Заратустра баба не бита - як коса не клепана (с) українська народна мудрість бей бабу молотом - будет баба золотом (с) кацапська народна мудрість баба з возу - кобилі легше (с) українська народна мудрість бьет - значит любит (с) кацапська народна мудрість Змінено 2 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: У вашому випадку 100% У моєму випадку 0% ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 хвилини тому, vadimv сказав: ...років десь із 10 співчуваю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, Бездомный сказав: ти йдеш до баби ? ти забув канчук (с) так казав Заратустра баба не бита - як коса не клепана (с) українська народна мудрість бей бабу молотом - будет баба золотом (с) кацапська народна мудрість баба з возу - кобилі легше (с) українська народна мудрість бьет - значит любит (с) кацапська народна мудрість З чотирьох цитат дві кацапські. То кацапи таки мудрі люде? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 хвилину тому, US7IGN сказав: співчуваю То була дитяча забавка порівняно з усим іншим ) Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 хвилин тому, vadimv сказав: А вона натомість отримає 50% того, чого у неї до того не було ) Повірте, вільному чоловіку за п'ятдесят дівки обходяться значно дорожче 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) Как там в "Обыкновенном чуде": "Очень приятно, царь. Туп, глуп , жаден , ленив , прожорлив... Злопамятен." 🤣 Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 хвилини тому, vadimv сказав: То була дитяча забавка порівняно з усим іншим ) та я вже здогадався. а ще мене тут збоченцем називають Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 20 хвилин тому, vadimv сказав: Знову зацитую Олеговича: Первая благородная истина буддизма: жизнь неотделима от страдания. Сапольського з Докінзом цитувати не буду - то для котів занадто складно ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 10 хвилин тому, US7IGN сказав: та я вже здогадався. а ще мене тут збоченцем називають Бо мабуть відрізняють збоченців від тих, кому якимось чином вдається не здохнути, коли їх весь час хтось намагається вбити ) Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 хвилин тому, vadimv сказав: Бо мабуть відрізняють збоченців від тих, кому якимось чином вдається не здохнути, коли їх весь час хтось намагається вбити ) щось мені підказує що моє життя було і є набагато небезпечнішим за ваше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 4 хвилини тому, US7IGN сказав: щось мені підказує що моє життя було і є набагато небезпечнішим за ваше Це мабуть тому, що я спецом не шукаю собі пригод (ну може за винятком постів в темі про елекрички) ) А це мабуть і є різниця між збоченцем і тим, хто ним не є )) Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 хвилин тому, US7IGN сказав: щось мені підказує що моє життя було і є набагато небезпечнішим за ваше Ображені клієнти з дев'яностих? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 40 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Цікавіше було б послухати діалог Докінза з Талєбом стосовно геноцентричності. Бо оцей Пітерсон занадто червоний, у нього кацапська рація з кармана стирчить і парашут за спиною волочиться... Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 хвилин тому, vadimv сказав: Цікавіше буо б послухати діалог Докінза з Талєбом стосовно геноцентричності. Бо оцей Пітерсон занадто червоний, у нього кацапська рація з кармана стирчить і парашут за спиною волочиться... Пітерсон ржачний:) Особливо люблю його дискусії з Харрісом:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Пітерсон ржачний:) Особливо люблю його дискусії з Харрісом:) Він ржачний рівно доти, доки навчені ним студенти (і особливо студентки) не починають перетворювати планету на руїни. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: Він ржачний рівно доти, доки навчені ним студенти (і особливо студентки) не починають перетворювати планету на руїни. Ну, я в нього в плані маніпуляцій багато почерпнув, геніальний чувак:))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 9 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: чувак:))) Ви в слові "мудак" зробили 2 помилки ) Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 18 хвилин тому, vadimv сказав: Ви в слові "мудак" зробили 2 помилки ) За що ви його так не любите? Гарно ж триндить. Ще й мова гарно поставлена. Це вам не реднек з Техасу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 20 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: За що ви його так не любите? За те, що коли йому задають прямі питання, воно крутиться на сковородці точнісінько як кацапські пропагандони. Таких мудаків треба отоварювати канделябром і виганяти копняками з пристойного суспільства. 20 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Гарно ж триндить. І звичайно ж не збирається відповідати за наслідки того, що натриндів. 20 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Ще й мова гарно поставлена. Ударний дискурсмонгер першої статті таким і повинен бути ) Цікаво, скільки студенток безслідно зникло у його універі... Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз