Бездомный Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 1 час назад, Dmitriy_S сказал: Повірте, вільному чоловіку за п'ятдесят дівки обходяться значно дорожче Це ж як треба любити отой геморой , щоб після 50 витрачати ресуррси на дресування нової мавпи ? Вони ж всі однаково шаблонні - у межах тп бінго - і саме тому - не цікаві . Ще раз - що з першого разу було не зрозуміло ? за музами гоняюсь по пятам но ни одну не попрошу открьіться что если маски сброшеньі , а там — Всё те же полумаски-полулица? Змінено 10 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: Цікаво, скільки студенток безслідно зникло у його універі... Якось ви не рівно до студенток дишете, мабуть застаріла травма. Не перший раз помічаю:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 7 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Якось ви не рівно до студенток дишете, мабуть застаріла травма. Не перший раз помічаю:) Це старий мем (термін Докінза), що всі жінки старіють, крім студенток 3-го курсу ) Змінено 10 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 9 хвилин тому, Бездомный сказав: Це ж як треба любити отой геморой , щоб після 50 витрачати ресуррси на дресування нової мавпи ? Вони ж всі однаково шаблонні - у межах тп бінго - і саме тому - не цікаві . Ще раз - що з першого разу було не зрозуміло ? за музами гоняюсь по пятам но ни одну не попрошу открьіться что если маски сброшеньі , а там — Всё те же полумаски-полулица? Занадто примітивно, шахівниця набагато більша:) Головне потім котят роздати:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: Це старий мем (термін Докінза), що всі жінки старіють, крім студенток 3-го курсу ) Першого, третього - то вже старі діви:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 7 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Занадто примітивно, шахівниця набагато більша:) Доведено темами про електрички ) Причому першу тему взагалі довелося видалити, бо занадто явно було видно )) 5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Першого, третього - то вже старі діви:) На першому їм ще 18 немає, то для збоченців ) Змінено 10 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 52 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Занадто примітивно, шахівниця набагато більша:) Головне потім котят роздати:) кошенят ? ну , коти , то геть декоративні істоти . а от що до собак , які мають сумлінно відпрацьовувати харчі , виконуючи відповідальні завдання , наприклад цуциків лабрадору , для дресури на компаньона інвалідів - тест успішно проходять лишень 3-4 % тестуємих цуциків . от приблизно те саме й з бабами . тільки баба - хитра пристосуванка паразитка , яка дуже добре знає , чого від неї очікують , і легко включає режим "демоверсія" щоб хакнути тест . тому баба повинна й гадки не мати , що її тестують , і тестування тривати має все життя . тест описаний у казці Гансом Християном Андерсеном - Свинопас . Змінено 9 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: На першому їм ще 18 немає, то для збоченців ) ККУ каже, що з шістнадцяти вже можна:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 46 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: ККУ каже, що з шістнадцяти вже можна:) А якщо це студентка муз- або медучиліща, куди вступають у 14-15? ) Змінено 9 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Тільки що, vadimv сказав: А якщо це студентка муз- або медучилща, куди вступають у 14? ) Я по ПТУ не шарюся, мені подобаються інтелігентні і розумні дівчата:)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Я по ПТУ не шарюся, мені подобаються інтелігентні і розумні дівчата:)) То ви тому і не шарите в музиці і медицині ) А занадто "розумні" (як ото з аспірантури імені Драгоманова) - взагалі неліквід )) Як то кажуть ваші улюблені кацапські писаки - "горє от ума" ))) Змінено 10 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 4 хвилини тому, vadimv сказав: То ви тому і не шарите в музиці і медицині ) То ви з 14-річних з медучилища починали? А ж думаю, звідки ви так у медицині і музиці розбираєтеся:) Змінено 10 годин тому користувачем Dmitriy_S 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 42 минуты назад, Dmitriy_S сказал: ККУ каже, що з шістнадцяти вже можна:) знав я одного тренера з боксу - хлопчик з дуже бідної родини . не виходило в нього тренувати хлопців - бо бив дітей палкою , коли батьки не бачать , тому хлопці кидали бокс . але раптом пощастило й йому - перекинулася поряд з ним вантажівка з цукерками - в нього почало виходити тренувати дівчат , бо "бити дівчат не можна" , а хлопців типу можна , ага . навіть якісь там визначні міжнароджні змагання виграли його вихованки . Заслуженого тренера України отримав . але не втримав він гуся у штанях . результат - відстронили від тренерської роботи , хоч пацієнткам було й більше за 16. Дівкам подобалося , але не сподобалося батькам . о.... глянув - вже знов дівчат тренує Змінено 9 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 15 минут назад, vadimv сказал: То ви тому і не шарите в музиці і медицині ) А занадто "розумні" (як ото з аспірантури імені Драгоманова) - взагалі неліквід )) Як то кажуть ваші улюблені кацапські писаки - "горє от ума" ))) в баби весь розум - у гарних цицьках та гармонічній фігурі - пісочні часи . а оті "мужики інтелектуали" з піхвою - то для латентних геїв Змінено 10 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Тільки що, Dmitriy_S сказав: То ви з 14-річних з медучилища починали? 3-го курсу ) Я чту кримінальний кодекс )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 4 хвилини тому, vadimv сказав: 3-го курсу ) Я чту кримінальний кодекс )) А як ви їх відрізняєте? Якщо ви, звісно, там не викладаєте. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 14 минут назад, vadimv сказал: А якщо це студентка муз- або медучилща, куди вступають у 14-15? ) хореографічне краще - в них фігури зачотні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 9 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: А як ви їх відрізняєте? Якщо ви, звісно, там не викладаєте. Дивлюся зачотку ) Змінено 10 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 7 хвилин тому, Бездомный сказав: хореографічне краще - в них фігури зачотні Латентний педофіл? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 6 минут назад, vadimv сказал: Дивлюся зачотку ) а дівка з хореографічного Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 9 хвилин тому, Бездомный сказав: а дівка з хореографічного Головне не забувати, що за цим фасадом криється мішок з ДНК ) І що рано чи пізно це стане дуже помітно )) Змінено 10 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) в танцюриста мозок празює дуже складно (с) Тетяна Чернігівська Змінено 8 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 26 хвилин тому, Бездомный сказав: хореографічне краще - в них фігури зачотні Ви мені так і не відповіли на питання в основній темі. Звідки у такого поца з'явилися діти так схожі на євреїв? Фото публікую, бо воно публічне, стояло у вас на аватарці. Прихований текст Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 1 час назад, Dmitriy_S сказал: Ви мені так і не відповіли на питання в основній темі. Звідки у такого поца з'явилися діти так схожі на євреїв? Показать контент це типу комплімент ? все , що маю спільного з вреями - два випускних роки у "єврейському" ( тобто А ) класі загальноосвітньої школи . Мій дід переховував під час окупації двох євреїв окруженців у селі Велика Олександрівка Херсонської області . Але на той момент моя матуся вже народилася , тож вони до запліднення моєї бабусі не мають жодного стосунку . не знаю , чи схожі мої діти на євреїв , але на мене вони сожі не лише фенотипом , а й за тестом днк . серед запорожців було досить багато євреїв по крові - навіть пару таких особисто знав , на "говорящі" прізвища Перехрест та Авраменко . Тож "кров" свою досконало я не знаю ( цілком може бути й частка єврейської ) . Але для євреїв я завжди був гоєм. Змінено 8 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 9 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Ви мені так і не відповіли на питання в основній темі. Звідки у такого поца з'явилися діти так схожі на євреїв? Фото публікую, бо воно публічне, стояло у вас на аватарці. Приховати вміст 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз