Бездомный Опубліковано: учора в 18:16 Поділитись Опубліковано: учора в 18:16 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) маркетинг протермінованого вареника з їбанаткою ( двома їбанатками - вона та її паскуда мама ) внагрузку Змінено 16 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) і бессаме мучо , і I Will Always Love You - про одне й те саме - про прощання закоханих перед шлюбом ( не між ними ) : кохаю тебе , але заміж йти мушу туди , де дупа буде у теплі та годуватимуть ситніше принцеса Діана прагнула знятися у другій серії "бодігарда" , де в неї була б лавсторі з Кевіном Костнером . На момент , коли вона загинула , допилювалася чорнетка сценарію "бодігард 2" .«Я не міг замінити принцесу Діану». informator.ua/ru/korolevskaya-semya-otvernulas-ot-kevina-kostnera-hotya-vse-chto-on-rasskazal-pravda Змінено 16 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 36 хвилин тому, Бездомный сказав: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) 7 часов назад, vadimv сказал: дівка без уколів "краси" ? 😵 це хвантастика Змінено 8 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому https://www.facebook.com/share/p/1BnwusH8Nr/?mibextid=wwXIfr 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) вагіня каралева 🤣 Змінено 7 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Мужчина женится на ком хочет, женщина выходит замуж за кого сможет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 02.06.2013 в 22:34, Starper сказав: А кто ж их воспитал, этих девиц? Программа ДНК 02.06.2013 в 22:39, Юрий Киев сказав: а вы что,не знали? "А мы столько лет пишем пронзительные стихи и поэмы, никак не можем успокоиться и, самое главное, прячем от себя правду, угрожающую уже сделанным инвестициям… Хоть правда, если разобраться, отлично всем известна — во всяком случае, в своем практическом повседневном аспекте. Женщина — не человек." © 05.06.2013 в 10:06, Олица сказав: Народ, а про татухи кто что думает? В английском языке слово "тату/татуировка" является синонимом слова "шлюха". 11.06.2013 в 13:24, irishka сказав: Вот одно не могу понять - как барышня могла понять, что "она - мужчина", родив ребенка? Гормоны окончательно свихнулись Змінено 1 година тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) В 05.06.2013 в 10:06, Олица сказал: Я не религиозна. Но очень верующая. И я так думаю- Господь меня уже сделал совершенной. По образу и подобию. Просто- Богиня. Ну, и не обидится ли он, если я попытаюсь его шедевр приукрасить? Вооот. Я и так свой скафандр не берегу- курю, например. А ещё и изрисовать... в Господа жодних богінь не передбачено . Чи пані - язицниця ? Змінено 2 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз