Бездомный Опубліковано: учора в 11:21 Поділитись Опубліковано: учора в 11:21 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 11:57 Поділитись Опубліковано: учора в 11:57 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 12:00 Поділитись Опубліковано: учора в 12:00 (змінено) таке мале , а вже в курсі , що хлопця слід дурити Змінено учора в 12:08 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 12:44 Поділитись Опубліковано: учора в 12:44 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: учора в 13:14 Поділитись Опубліковано: учора в 13:14 www.instagram.com/reel/DWC21ubE-by/?igsh=YWFxZGNlM2M1dHV3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 14:11 Поділитись Опубліковано: учора в 14:11 55 минут назад, ozor сказал: www.instagram.com/reel/DWC21ubE-by/?igsh=YWFxZGNlM2M1dHV3 нафіга ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) про що/кого б баба людина не казала - вона завжди розповідає про себе Змінено 6 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) японці не бажають утримувати паразиток піхвоту Змінено 7 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) Змінено 5 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 22.09.2025 в 19:36, vadimv сказав: "Нет" - ответ по умолчанию на все вопросы и просьбы. Willst du bis zum Tod der Scheide Чи будеш любити до самої смерті вагіни Sie lieben auch in schlechten Tagen? Любити її навіть у погані дні?⁴ Nein! Ні! Nein! Ні! Змінено 5 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: Андерсен добре знався на піхвоті - так і не одружився Хоч більшу частину життя був і багатим і уславленим - тобто мав можливості , але не мав бажання вступати в лайно . А найкрще в нього про піхвоту - Свинопас та Стійкий Олов'яний солдатик . Norman Rockwell Vintage art book page "Marriage Counselor" Early 1960s якби синець був у неї , а не у нього , сиділо б вони не під кабінетом психхолога , а у поліції , а він - за решіткою. Змінено 4 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) В 22.09.2025 в 20:06, US7IGN сказал: бгг. приберіть чоловіків з життя жинок хоча б на місяць - з голоду помруть, брудні та виснажені статево окреме шкільне навчання на совдепії було скасоване з причини неможливості підтримання дисціпліни в мавп'ячих дівчачих класах - піхвота не навчалася , а з'ясовувала між собою стосунки . Згадалося "навчання" Проні Прокопівни в "За двома зайцями" - з 6 хв. Спойлер я на Севере бьіла золото копала если б не моя п...а с голоду б проала Змінено 27 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому В 22.03.2026 в 08:30, ozor сказал: Нєт тут ніхто. крайнє куйовий гуру з бездомного виявився, незважаючи на купу цікавих і корисних речей які тут пропагувалися. Не вміє себе продавати. Тащить раша контент Дівок усіх розігнав Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому В 23.03.2026 в 12:27, Бездомный сказал: так що там з зятьком приймаком ? по класиці ? не вивіз бабу , бо не можна було пи3дити на очах в татуся ? споконвічний шлюбний ритуал наших предків : батько передавав зятю доньку разом з канчуком , яким той мусив її відшмагати на очах в її батька Та все добре із зятем, живуть гармонійно, вже окремо давно, я не втручаюсь В мене інше до тебе Од скажи, ти тащиш оцей раша контент пачками, не надоїло? Навіщо? Ми геть не такі олені як там, то не має прикладного значення Ти більше спілкуйся з молоддю, побачиш що оця муйня їм не актуальна, ніхто так не упадає за вареником Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 хвилин тому, =YaSto= сказав: Тащить раша контент Дівок усіх розігнав Мерзотник по двом пунктам включно. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 26 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 26 хвилин тому 1 час назад, =YaSto= сказал: Тащить раша контент Дівок усіх розігнав та в тих "дівок" давно термін придатності вийшов Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 22 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 22 хвилини тому (змінено) 1 час назад, =YaSto= сказал: Та все добре із зятем, живуть гармонійно, вже окремо давно, я не втручаюсь В мене інше до тебе Од скажи, ти тащиш оцей раша контент пачками, не надоїло? Навіщо? Ми геть не такі олені як там, то не має прикладного значення Ти більше спілкуйся з молоддю, побачиш що оця муйня їм не актуальна, ніхто так не упадає за вареником так спілкуюся ж майже щодня . так , мої за варениками геть не упадають . ба більше - вони не визнають у тому моєї заслуги . вважають , що чоловіча гідність то - природно , і притаманно чоловіку. а коли я тикаю їх носом у довкілля - їхніх вже одружнених однокласників/одногрупників - оленів піхвостраждальців , нашого спільного знайомого каблука стоматолога , мого племінника - їхнього троюрідного брата , якого я витягував з під каблука , е.т.с. кажуть , що "ета другоє" . На рахунок того , що ми , на відміну від кацапів , не упадаємо за варениками , можу лише заперечити , що нас ламали за тим самим жидівським шаблоном , що й кацапів - куди не гляну - навколо аленяки , які самі позалазили під каблук - у медову пастку - навіть військові , навіть - з трьома великими зірками на погонах . І так - в переважної більшості підкаблучників - в дитинстві дефіцит чоловічого - в першу чергу батькового виховання . Якщо бабам довірити виховання хлопців - виховають слимаків підкаблучників . Най головніший ворог хлопчика - його рідна мати . Бо мати прагне слухняного лопчика . Хлопчика , яким легко керувати . А слухняний хлопчик - то зіпсований хлопчик . Змінено тільки що користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз