Бездомный Опубліковано: учора в 11:21 Поділитись Опубліковано: учора в 11:21 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 11:57 Поділитись Опубліковано: учора в 11:57 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 12:00 Поділитись Опубліковано: учора в 12:00 (змінено) таке мале , а вже в курсі , що хлопця слід дурити Змінено учора в 12:08 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 12:44 Поділитись Опубліковано: учора в 12:44 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: учора в 13:14 Поділитись Опубліковано: учора в 13:14 www.instagram.com/reel/DWC21ubE-by/?igsh=YWFxZGNlM2M1dHV3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 14:11 Поділитись Опубліковано: учора в 14:11 55 минут назад, ozor сказал: www.instagram.com/reel/DWC21ubE-by/?igsh=YWFxZGNlM2M1dHV3 нафіга ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) про що/кого б баба людина не казала - вона завжди розповідає про себе Змінено 7 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) японці не бажають утримувати паразиток піхвоту Змінено 8 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) Змінено 7 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 22.09.2025 в 19:36, vadimv сказав: "Нет" - ответ по умолчанию на все вопросы и просьбы. Willst du bis zum Tod der Scheide Чи будеш любити до самої смерті вагіни Sie lieben auch in schlechten Tagen? Любити її навіть у погані дні?⁴ Nein! Ні! Nein! Ні! Змінено 6 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 6 часов назад, vadimv сказал: Андерсен добре знався на піхвоті - так і не одружився Хоч більшу частину життя був і багатим і уславленим - тобто мав можливості , але не мав бажання вступати в лайно . А найкрще в нього про піхвоту - Свинопас та Стійкий Олов'яний солдатик . Norman Rockwell Vintage art book page "Marriage Counselor" Early 1960s якби синець був у неї , а не у нього , сиділи б вони не під кабінетом психолога , а у поліції , а він - за решіткою. Змінено 43 хвилини тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) В 22.09.2025 в 20:06, US7IGN сказал: бгг. приберіть чоловіків з життя жинок хоча б на місяць - з голоду помруть, брудні та виснажені статево окреме шкільне навчання на совдепії було скасоване з причини неможливості підтримання дисціпліни в мавп'ячих дівчачих класах - піхвота не навчалася , а з'ясовувала між собою стосунки . Згадалося "навчання" Проні Прокопівни в "За двома зайцями" - з 6 хв. Спойлер я на Севере бьіла золото копала если б не моя п...а с голоду б проала Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому В 22.03.2026 в 08:30, ozor сказал: Нєт тут ніхто. крайнє куйовий гуру з бездомного виявився, незважаючи на купу цікавих і корисних речей які тут пропагувалися. Не вміє себе продавати. Тащить раша контент Дівок усіх розігнав Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому В 23.03.2026 в 12:27, Бездомный сказал: так що там з зятьком приймаком ? по класиці ? не вивіз бабу , бо не можна було пи3дити на очах в татуся ? споконвічний шлюбний ритуал наших предків : батько передавав зятю доньку разом з канчуком , яким той мусив її відшмагати на очах в її батька Та все добре із зятем, живуть гармонійно, вже окремо давно, я не втручаюсь В мене інше до тебе Од скажи, ти тащиш оцей раша контент пачками, не надоїло? Навіщо? Ми геть не такі олені як там, то не має прикладного значення Ти більше спілкуйся з молоддю, побачиш що оця муйня їм не актуальна, ніхто так не упадає за вареником 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 11 хвилин тому, =YaSto= сказав: Тащить раша контент Дівок усіх розігнав Мерзотник по двом пунктам включно. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 2 часа назад, =YaSto= сказал: Тащить раша контент Дівок усіх розігнав та в тих "дівок" давно термін придатності кураги вийшов старих баб не надо - молодих давайте Змінено 42 хвилини тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 2 часа назад, =YaSto= сказал: В мене інше до тебе Од скажи, ти тащиш оцей раша контент пачками, не надоїло? Навіщо? Ми геть не такі олені як там, то не має прикладного значення Ти більше спілкуйся з молоддю, побачиш що оця муйня їм не актуальна, ніхто так не упадає за вареником так спілкуюся ж майже щодня . так , мої за варениками геть не упадають - не оленять - знають ціннність чоловічій гідності . ба більше - вони не визнають у тому моєї заслуги , вони не читали книгу Новосьолова , хоч я їм її і так інтегрував у підсвідомість . вважають , що чоловіча гідність то - природно , і притаманно чоловіку так би мовити за фактом належності в його до чоловічої статі . а коли я тикаю їх носом у кейси з довкілля - їхніх вже одружнених однокласників/одногрупників - оленів піхвостраждальців , нашого спільного знайомого каблука стоматолога , мого племінника - їхнього троюрідного брата , якого я витягував з під каблука , і ще багато е.т.с. , кажуть , що "ета другоє" . На рахунок того , що ми , на відміну від кацапів , не упадаємо за варениками , можу лише заперечити , що нас ламали за тим самим жидівським шаблоном , що й кацапів - куди не гляну - навколо аленяки , які самі позалазили під каблук - у медову пастку - навіть військові , навіть - з трьома великими зірками на погонах . І так - в переважної більшості підкаблучників - в дитинстві дефіцит чоловічого - в першу чергу батькового виховання . Якщо бабам довірити виховання хлопців - виховають слимаків підкаблучників . Найголовніший ворог хлопчика - його рідна мати . Бо мати прагне не зухвалого , а слухняного хлопчика . Хлопчика , яким легко керувати . А слухняний хлопчик - то зіпсований хлопчик . Змінено 40 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, =YaSto= сказал: Та все добре із зятем, живуть гармонійно, вже окремо давно, я не втручаюсь ну й добре - щастя молодятам 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 58 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 58 хвилин тому (змінено) 2 години тому, =YaSto= сказав: Та все добре із зятем, живуть гармонійно Бгг ) Біороботи із зовсім протилежними біологічними програмами, яки всю історію біосфери тільки те й робили, що воювали одне проти одного, раптом "живуть гармонійно" )) Алілуя, нарешті настало царство небесне ))) Змінено 57 хвилин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 39 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому 18 минут назад, vadimv сказал: Бгг ) Біороботи із зовсім протилежними біологічними програмами, яки всю історію біосфери тільки те й робили, що воювали одне проти одного, раптом "живуть гармонійно" )) Алілуя, нарешті настало царство небесне ))) а може раптом сталося диво ✌️ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз