ozor Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 16 годин тому, Бездомный сказав: Класний відос, сенкс. Щось я в трєвогє за тебе. Знову тему еміграції почав розглядати? Чи жінка копняками кудись жене? Тільки до васабі не їдь, форум не витримає ще одного нєтлєнного опуса. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 минуты назад, ozor сказал: Класний відос, сенкс. Щось я в трєвогє за тебе. Знову тему еміграції почав розглядати? Чи жінка копняками кудись жене? Тільки до васабі не їдь, форум не витримає ще одного нєтлєнного опуса. ну , розпаковка васабі - кацапа у вишиванці - то була цікава пригода ні , нікуди їхати не хочу . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, Бездомный сказав: А ще тому що мітохондріальна ДНК передається лише по материнській лініі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому (змінено) 49 минут назад, vadimv сказал: А ще тому що мітохондріальна ДНК передається лише по материнській лініі. навряд , що коди формувалося таке правило , хтось був в курсі "мітохондріальної днк" Змінено 32 хвилини тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 55 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 55 хвилин тому старих баб не надо - молодих давайте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 29 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 29 хвилин тому В 28.11.2018 в 22:31, bambino сказал: Страшная штука это равноправие. Так и логику официально запретят 😄 👍 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 23 хвилини тому (змінено) 6 хвилин тому, Бездомный сказав: 👍 "Так и логику официально запретят" Докінз вже давно про це писав - що в деяких вузах логіку оголошено патріархальною вигадкою членомразєй ) Щоб знущатися над вільними жінками )) І що феміністки борються з такою несправедливістю ))) Змінено 22 хвилини тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 22 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 22 хвилини тому (змінено) -Он мне сделал предложение! - Как?! - Молча Я после этого фильма всё ищу такого, но, нет... Таня, 48 годиков Змінено 19 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз