Бездомный Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) каменти хлопчиків/дівчат Змінено 3 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) не буває "твоєї" баби - буває "твоя черга" 👍 Змінено 2 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 12 часов назад, Бездомный сказал: в матері у відділі була прострочка ( я теж з нею був "шляпочно" знайомий , нічого особливого , а щоки - взагалі , як в вгодованого хо'мяка ) , яка з її слів відмовила самому ( !!!!! ) студенту Віті Пінчуку . Згризла потім собі всі лікті - всю решту життя тільки те й робила , що гризла лікті й собі , й оточуючим - в жадібної баби на тому тлі фляга свистонула а тому лі я давала ? перетворилося у - а тому лі я не давала ? є каяття , та нема воріття 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз