vadimv Опубліковано: У вівторок в 19:48 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 19:48 (змінено) 13 годин тому, Бездомный сказав: Та взагалі, красотка... Там в американcькій тюрязі Белойвану вже мабуть дали клікуху "Одісей" ) Змінено У вівторок в 19:58 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 03:30 Поділитись Опубліковано: учора в 03:30 (змінено) коли ти каблук Змінено учора в 07:04 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 08:35 Поділитись Опубліковано: учора в 08:35 www.instagram.com/reel/DanPIDMM-CD/ 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 11:02 Поділитись Опубліковано: учора в 11:02 (змінено) база - пояснення незадоволеного їбала баби Змінено учора в 11:03 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 13:33 Поділитись Опубліковано: учора в 13:33 👍 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 15:13 Поділитись Опубліковано: учора в 15:13 піхвота : Я хочу чтобы меня покупали как вещь, но не хочу чтобы мной распоряжались Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) от чому "навчати бабі ( хлопця ) я не дозволяю (с) Змінено 15 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) 1 годину тому, Бездомный сказав: от чому "навчати бабі ( хлопця ) я не дозволяю (с) Немає ніякого "чувства стида", є тупо маніпуляції. Туди ж маніпуляції провиною і страхом. Використовуються, коли з якихось причин жертву неможливо від***ити ногами. Маніпулятори просто намагаються добитися від жертви поведінки, якої самі маніпулятори уникають, тобто отримати вигоду за рахунок іншого. Не треба бути жертвою. Змінено 13 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: Немає ніякого "чувства стида", є тупо маніпуляції. Туди ж маніпуляції провиною і страхом. Використовуються, коли з якихось причин жертву неможливо від***ити ногами. Маніпулятори просто намагаються добитися від жертви поведінки, якої самі маніпулятори уникають, тобто отримати вигоду за рахунок іншого. Не треба бути жертвою. я ж і кажу - стид хлопчикам вбивають у дітсадочку. Коли старший виявився впертюхом , піхвомрази "вихователька" зібрала загон п'ятьох піхв'юків - бойових оленяк , щоб "пояснити йому за стид" у силовий спосіб , а тут несподівано я повернувся - дитина забула в автівці теплу шалю . Довелося писати заяву до поліції і піхвомразь "вихователька"пішла на кисень , а мусила б на зону піти , паскуда . Змінено 13 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому www.instagram.com/reel/DbGnU6XDgDJ/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) В Китаї біля 150 млн принцес в віці під 40 , які з самотиком під подушкою чекають на принця-мільйонера. Змінено 10 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому одружуються виключно лохи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) все то же самое, только без "Замуж" не подходит? Змінено 38 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 8 хвилин тому www.instagram.com/reels/DYIVUdgIMfG/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз