vadimv Опубліковано: У вівторок в 19:48 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 19:48 (змінено) 13 годин тому, Бездомный сказав: Та взагалі, красотка... Там в американcькій тюрязі Белойвану вже мабуть дали клікуху "Одісей" ) Змінено У вівторок в 19:58 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 03:30 Поділитись Опубліковано: учора в 03:30 (змінено) коли ти каблук Змінено учора в 07:04 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 08:35 Поділитись Опубліковано: учора в 08:35 www.instagram.com/reel/DanPIDMM-CD/ 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 11:02 Поділитись Опубліковано: учора в 11:02 (змінено) база - пояснення незадоволеного їбала баби Змінено учора в 11:03 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 👍 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому піхвота : Я хочу чтобы меня покупали как вещь, но не хочу чтобы мной распоряжались Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) от чому "навчати бабі ( хлопця ) я не дозволяю (с) Змінено 7 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 1 годину тому, Бездомный сказав: от чому "навчати бабі ( хлопця ) я не дозволяю (с) Немає ніякого "чувства стида", є тупо маніпуляції. Туди ж маніпуляції провиною і страхом. Використовуються, коли з якихось причин жертву неможливо від***ити ногами. Маніпулятори просто намагаються добитися від жертви поведінки, якої самі маніпулятори уникають, тобто отримати вигоду за рахунок іншого. Не треба бути жертвою. Змінено 6 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: Немає ніякого "чувства стида", є тупо маніпуляції. Туди ж маніпуляції провиною і страхом. Використовуються, коли з якихось причин жертву неможливо від***ити ногами. Маніпулятори просто намагаються добитися від жертви поведінки, якої самі маніпулятори уникають, тобто отримати вигоду за рахунок іншого. Не треба бути жертвою. я ж і кажу - стид хлопчикам вбивають у дітсадочку. Коли старший виявився впертюхом , піхвомрази "вихователька" зібрала загон п'ятьох піхв'юків - бойових оленяк , щоб "пояснити йому за стид" у силовий спосіб , а тут несподівано я повернувся - дитина забула в автівці теплу шалю . Довелося писати заяву до поліції і піхвомразь "вихователька"пішла на кисень , а мусила б на зону піти , паскуда . Змінено 5 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому www.instagram.com/reel/DbGnU6XDgDJ/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) В Китаї біля 150 млн принцес в віці під 40 , які з самотиком під подушкою чекають на принця-мільйонера. Змінено 2 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз