Милка Опубліковано: 23 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2012 Дайте разумный совет. Если в гараже сделать душевую, вход из спальни. Утеплить. Гостевой санузел оставить в прихожей, вент. каналы в несущей стене. Возможны такие изменения и какие подводные течения нас ждут в этом случае? Половину гаража занимает подвал. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Саша_84 Опубліковано: 23 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2012 По перше стіна між гаражем та душовою має бути не менше 250мм. Виникає наступне питання, яке перекриття підвалу? Чи душова не попадає під підвал? Щось не бачу я тих вентканалів в несучій стіні біля санвузла!!!!!!!!! чи ви їх там плануєте влаштувати???? З майбутньої душової можна просто зробити витяжку в стіні. і ще одне питання: будівництво вже розпочато чи зміни ще в стадії проекту? Тому що це різні ситуації і вирішення їх різне! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Милка Опубліковано: 26 червня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 26 червня 2012 Дякую що заглянули в мою сторінку. Стіна між гаражем та душовою 300 мм. Перекриття підвалу - моноліт. Якраз душова попадає на підвал. Венканали будуть в стіні 300 мм. Залитий тільки фундамент. Плануємо на цій неділі розпочати класти газоблок. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Саша_84 Опубліковано: 27 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2012 В тому місці де буде влаштовуватись душова над підвалом потрібно влаштувати швелери або двотаври в моноліті, щоб тримали ту стіну, або додатково робити стіни в підвалі ну і відповідно фундамент. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Архітектор К Опубліковано: 27 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2012 Душову достатньо відділити цегляною перегородкою 120мм і утеплити (мінватою або екструзійним пінополістиролом) не менше як 100 мм а краще 150 мм. І головне зробити хорошу примусову вентиляцію з душової. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Милка Опубліковано: 28 червня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 28 червня 2012 По перше стіна між гаражем та душовою має бути не менше 250мм. Виникає наступне питання, яке перекриття підвалу? Чи душова не попадає під підвал? Щось не бачу я тих вентканалів в несучій стіні біля санвузла!!!!!!!!! чи ви їх там плануєте влаштувати???? З майбутньої душової можна просто зробити витяжку в стіні. і ще одне питання: будівництво вже розпочато чи зміни ще в стадії проекту? Тому що це різні ситуації і вирішення їх різне! Якщо стіна душової кімнати буде стояти на моноліті підвалу, чи можливо викласти її з газобетону або з другого легкого матеріалу? Підскажіть, будь ласка, як краще виконати цю задачку. Як і де зробити вентканали? І проконсультуйте мене по примусовій вентиляції. Дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Архітектор К Опубліковано: 28 червня 2012 Поділитись Опубліковано: 28 червня 2012 Якщо стіна душової кімнати буде стояти на моноліті підвалу, чи можливо викласти її з газобетону або з другого легкого матеріалу? Підскажіть, будь ласка, як краще виконати цю задачку. Як і де зробити вентканали? І проконсультуйте мене по примусовій вентиляції. Дякую. У вологі приміщення не раджу газобетон, краще вимурувати в пів цегли 120 мм, така перегородка може стояти на перекритті і утеплити з боку гаражу. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Саша_84 Опубліковано: 2 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2012 мало буде тої цегли в 120мм, треба 250. про рішення я вже писав. треба влаштувати швелери чи двутаврові балки. вентиляцію з душової можна влаштувати в несучій стіні (там де два вікна ОК-5) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Архітектор К Опубліковано: 2 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2012 мало буде тої цегли в 120мм, треба 250. про рішення я вже писав. треба влаштувати швелери чи двутаврові балки. вентиляцію з душової можна влаштувати в несучій стіні (там де два вікна ОК-5) Можливо я щось пропустив, але якщо ця стіна не несе на собі жодного навантаження чи є сенс робити її товщиною 250мм? Якщо вона виконує лише огороджуючу функцію, то її можна робити товщ. 120 мм і утеплити, або взагалі полегшену по типу "сендвічу" - плита OSB з боку гаражу, всередині оцинкований каркас і утеплювач, з боку санвузла вологостійкий гіпсокартон. Основне забезпечитись від холоду і запахів з боку гаражу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Милка Опубліковано: 3 липня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 3 липня 2012 Залишили місце для дверей, а там будемо приймати рішення, Дякую за цінні поради. Архітектор, пропонує зробити душову кабіну під сходами, але в такому варіанті двері з душової будуть виходити в кімнату. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз