Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Острая миелоидная лейкемия у 4-х летней Сонечки Ситкиной

a.star

Рекомендовані повідомлення

Читать ВСЕМ! Статья на (ссылка устарела)

 

Віктор Янукович — вбивця дітей

 

На економії витрат нашого Гаранта можна було б профінансувати лікування тисяч дітей, які зараз стоять на порозі смерті. Їхні батьки з простягнутою рукою шукають гроші по всьому світу, а Віктор Федорович бавиться новими альтанками, літаками і каналізаціями вартістю у десятки, сотні мільйонів гривень.

 

Пересічній людині важко зрозуміти, що таке корупція. Для українців це — стосунки між чиновником і бізнесменом Х, який дає хабар, аби мати переваги над бізнесменом Y. Важко зорієнтуватися, яким чином це стосується кожного громадянина. Вітчизняні борці з корупцією теж грішать нездатністю розтлумачити оточуючим зміст цього слова.

 

Інфопорн спробує візуалізувати українську корупцію. Ми обрали декілька фактів сумнівних і нецільових витрат грошей платників податків на особисті інтереси Гаранта Конституції Віктора Януковича за 2012 рік - і порівняли їх з проханнями про грошову допомогу українським дітям на лікування від смертельних хвороб. За кожним мільйоном гривень стоять десятки і сотні життів малюків, з яких можуть вирости видатні вчені, спортсмени, інженери, вчителі тощо.

 

Коли кожен українець зрозуміє, що корупція — це потенційна загроза його дитині і близьким у вигляді неотримання лікування “через брак грошей”, тоді вони інакше ставитимуться до зловживань у сфері державних закупівель, формуванню бюджету, способу життя вищого керівництва країни тощо.

1. Дорога до мисливської резиденції «Сухолуччя» за 122 млн грн

(ссылка на изображение устарела)

Цього літа Київська облрада віддала 30 тисяч гектарів Дніпровсько-Тетерівського заповідника, де знаходиться мисливська резиденція Віктора Януковича, відома як “Сухолуччя”, в оренду на 49 років товариству мисливців і рибалок “Кедр”. На ремонт автомобільних доріг від Києва до резиденції та шляхів у самому лісгоспі вже витратили 122 млн грн. Усі роботи фінансують з державного бюджету. Завершити дорожне “покращення” повинні до кінця наступного року.

 

$319 735 на лікування раку четвертої стадії

 

(ссылка на изображение устарела)

У п'ятирічної Соломійки нейробластома, рак четвертої стадії. Спочатку дитину лікували від чого завгодно. Лікарі вирішили, що у дівчинки запалення суглобів, отже, тривалий час Соломія приймала антибіотики. Тим не менш, дитина танула на очах, погіршувалися аналізи і постійно трималася субфебрільна температура. Після УЗД стало ясно, що у дитини пухлина.

Соломія перенесла в Україні кілька блоків хіміотерапії та операцію з видалення наднирника. В Ізраїлі дівчинка перенесла ще чотири курси хімії, два - високодозової хімії, пересадку кісткового мозку, променеву терапію. І здавалося, що все вже позаду, дівчинка здорова, хвороба відступила. Але лікарі в Ізраїлі сказали, що є великий ризик рецидиву - потрібне лікування антитілами і MIBG-терапія.

 

Через деякий час на контрольному обстеженні був виявлений новий незначний осередок хвороби. Після двох курсів протирецидивної хімії, обстеження показали, що хвороба прогресує. Соломії ставало все гірше і гірше. Грошей практично не було. Тільки адміністрація дитячого госпіталю в Цинциннаті, США погодилася почати лікування при оплаті депозиту в $40 тис. Попереду MIBG-терапія, після якої рак може піти назавжди. Вартість курсу лікування - $319 735.

 

Дорога до мисливського будиночка Януковича = порятунку життя 46 дітей з нейробластомою, раком четвертої стадії

 

(ссылка устарела)

  • Лайк 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

М13, я ввязалась в помощь деткам с наивным взглядом на родителей, которые ТАК наказаны судьбой (болеет страшно ребенок), что обмана с их стороны быть не может...

 

Я тоже, но жизнь заставляет становиться реалистом.. к сожалению :-( , чему я искренне каждый раз огорчаюсь...

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 9 місяців потому...
  • 1 рік потому...
  • 1 рік потому...

Боль затаилась, время не лечит.

Светлая память ангелочку Сонечке. Пусть оберегает родителей...

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...