Просмотр полной версии : Кладка цегли у Львові
Хто знає які ціни на кладку рядової цегли у Львові?
Цікавився в декількох місцях, ціни від 60 коп. до 1 грн. за чорнову цеглину.
А де і коли хочете будуватись і чому з цегли.
Доречі а ціну на цеглу знаєте і доступність недорогої але якісної.
Сам буду будуватись з газобетону YTONG.
Може знаєте по чому фундаментні роботи, треба хорошу бригаду, з нормальною ціною і якістью роботи.
Цікавився в декількох місцях, ціни від 60 коп. до 1 грн. за чорнову цеглину.
Дякую з аінформацію.
А де і коли хочете будуватись і чому з цегли.
Вже будуюся у Львові в р-ні Окружної. З цегли тому що вже купив її :)
Чомусь не дуже довіряю нашим виробникам блоків...
Доречі а ціну на цеглу знаєте і доступність недорогої але якісної.
цеглу купував торік, привозили з Городка. Брав по 1 гр. штука. Якість досить нормальна (цегла пустотіла).
Сам буду будуватись з газобетону YTONG.
В мене будівництво у 2 стадії, як мене хтось переконає до іншого матеріялу то може продовжу не з цегли.
Може знаєте по чому фундаментні роботи, треба хорошу бригаду, з нормальною ціною і якістью роботи.
В мене фундаментні роботи завершуються.
На жаль з будівельниками я трохи помилився. Прораб не серйозний виявися. Довелося самому сидіти 3 тижні на будові, контролювати все до дрібниць і навіть дещо допомагати власноручно.
Ціни різні, але в основному 60 $ за укладку 1 м3 бетону (риття траншеї, опалубка6 арматура). Тре обговорювати всі деталі з будівельниками бо потім починають накручувати ціни. Хорошу бригаду зараз важко знайти, якщо тямите щось у будівництві то може є сенс просто найняти робітників на окремі операції без прораба.
мої будівельники (прораб+бригада) мурують за 240 грн/куб. Тобто виходить 60 коп/штука.
не підкажете, скільки коштує мурування вентканалів?
не підкажете, скільки коштує мурування вентканалів?
У мене не рахували окремо вентканалів, брали за куб кладки стіни 45 $ в тому числі і канали.
liberakatnem
15.06.2009, 16:01
Думаю що вартує спитати про закриття теми в авторая спитаю. Але я переглянув теми форуму і зробив висновок, що Кияни для приклаку спілкуються від зустрічі до зустрічі. Тобто окремих тем у них нема. Тому думаю що у нас теж буде так. В темі 2 зусріч калин у Львові --- будемо домовлятись про цю ж зустріч, а потім і звітувати про неї. А не можна розцінити ту другу тему як : Посоветуйте, Кто какое масло льет в двигатель?, Зимнии шины, і так далі?????. Тобто просто тему яку хтось собі створив, бо захотів.
В четвер мурував стовпчики паркану під штукатурку з цегли - 0.75грн/шт
8 стовпчиків по 16-17 рядів за один день.
А мене цікавить скільки зараз беруть за кладку блока 20х20х40 і приблизно по часу скільки будуть класти коробку 3х5х3
А мене цікавить скільки зараз беруть за кладку блока 20х20х40 і приблизно по часу скільки будуть класти коробку 3х5х3
Дзвоніть по оголошеннях (напр. "Ваш магазин") і питайте тих хто це робить.
Можу порекомендувати свого прораба, котрий вимурував мені коробку, правда з цегли. Рік роботи - жодної претензії. Ціни помірні. Якщо цікавить - напишіть в приват.
Можу допомогти з цеглою по Львівській обл.
Висока якість.
М-100, 110, 120.
Вартість з Доставкою по місту Львів: 1150 грн. за 1000 шт.
Вартість доставки по Львівській області та інших регіонах за домовленістю.
Висока якість - бо в ный зацікавлені і Ми і Ви.
Телефон: 8 (097) 9095330
Володимир
Dimalviv
11.05.2010, 11:52
Якщо цікавлять будівельні роботи, знаю одну людину, яка має багато бригад по різних видах робіт, на ринку вони вже 10 років дуже якісно все роблять. Якщо будувати будинок, то раджу з газобетонних блоків польського виробництва, сам маю такий, дуже швидко будується, не потрібно зовні штукатурити, кладеться на клей, у середині теж не потрібно штукатурити, одним словом набагато вигідніше ніж цегла. Якщо когось цікавить, то можу дати номер. тел. спеціаліста, який будував мені, людина усім займається і звітую, усе взвгвлі без проблем.
В прошлом году за кладку кирпича брал 250 грн. куб., а в этом году договорился за коробку из газоблоков по 190 грн. куб
Dimalviv
17.05.2010, 12:39
Вище вказана ціна це виходить приблизно 58 грн/м.кв. Це нормальна ціна, але дуже потрібно звертати увагу, чи бригада добре спеціалізується по кладці газоблоку, а то таке можуть понакладати :)))))) Для такої роботи потрібні люди з практикою, тому що є певна специфіка
Заказчик не жалуется. Правда и ко мне не прислушивается , а надо было бы .........
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot