Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

MAlisa

Пользователи
  • Публікації

    438
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Откуда
    Дніпро
  • Хобби
    Квіти, сад, виноград
  • Род занятий
    HR
  • Автомобиль
    Хюндай Ай 10
  • Пол
    Женский

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

MAlisa's Achievements

Форумчанин

Форумчанин (4/13)

  • Уже неделю на форуме
  • Уже месяц на форуме
  • Уже год на форуме

Recent Badges

566

Репутація

  1. Вітаю! Якщо встигаю: 1. лонг старт - 2 2. лонг універсал - 2 3. лонг кислий - 1 4. гранусол ред - 1 5. гранусол кислий - 1 6. кумулюс -2. Дніпро, НП № 19. ДЯкую.
  2. і ЯК тепер з цим жити? Тоді порцію гранусолів збільшуємо вдвічі. А як будуть лонги - все рівно б взяла... Дякую. ПС: Це я до того, що можливо хтось відмовиться, або мо" , хтось прорахувався з об"ємом, то я б забрала. ОК ?
  3. Добридень! Я вчасно - забираю : 1. Стар ЛОнг - 2 2. Кислий Лонг - 2 3. Універсальний лонг - 2 4. Гранусол кислий - 1 5. Гранусол ред - 1 Чекаю реквізити.
  4. Вітання з Дніпра ! Саша, чи запаслись Ви вже насінням овочів на сезон 2019 року ? Чи будете десь докуповувати ? Шукаю, де б затаритись... Минулого року досадила насіння з СП від Віктора. Не дивлячись на кількарічне зберігання - врожай відмінний. Коли купувала де-не-де , то й врожаї були то густо, то пусто. В СП до Вітора спізнилась Тема вина Вино з Маркетта - ето что-то !!! Вдруге роблю. Густе, насичений яскравий смак. Його не можна сплутати ні з чим. Букет перестиглої вишні, чорнослива, смородини. Цукор при першій підкормці = половинна норма. Вийшло напівсухим. 12 град. Робила й інше вино : одночасно із суміші виноградів Каберне, Монарх винний, Красень. ТО це вино - такоє... Простеньке...
  5. Шукаю каток для газона. Прокат або координати власника, який здасть в прокат на пару днів.
  6. країна.фм - станція, яка наповнена сучасною українською музикою. В авто - саме ТО!
  7. Чи знайшли майстра? Приблизно така ж потреба. Підпірна стіна.
  8. Прошу поради. Минулорічна весняна посадка Юпітера. Минулого року наріс на2 шт по 60 см зрілої лози. Цього року так красиво стартонув, а зараз закляк... По 5-6 листочків наросли і стоїть. Листочки бліді... Внесла рано навесні лонг 6 місячний. Пролила органіку (розчин курячого посліду як спитий чай). Це нормально - затримка розвику і бліді листочки для Юпітера?
  9. Забрали? Бо така ж сама потреба ...
  10. А треба було? я про дирки ) Просто кришка знизу і я її тримаю відкритою, думала цього досить - зайва волога витече. Але зараз все нормалізувалось - я пролила розчином якогось фунгіциду. Вже пікірувала перші томатики, цибулю у прозорі стаканчики пластикові. А в ЕЦ продають за 27-28 грн і 48 грн піддони для таких стаканів. Зручно - подив через піддон. Пластик міцний, зручно мити.
  11. Ще питання стосовно коробок з-під соку. ВИ чимось обробляли їх? ВИмила, просушила (можливо не до кінця), а тепер от зійшла розсада і пішов грибок по грунту: брудно-жовтого кольору. Сьогодні в ЕЦ купила щось там від грибка, буду рятувати.
  12. Вітаю Вас і дякую, що ділитесь досвідом. Цього року розсаду почала сіяти в сокові коробки, за Вашим досвідом. Але в мене корбочки з-під соку "грають", тобто вони не стабільні, рухливі. Грунт в коробках після трамбування, посіву, зволоження і вже під плівкою розслоюється. КОробки на підвіконні. Але я їх час від часу планую переміщати - чи не пошкодиться коренева?
  13. І ошийник, і шлею. Правда, наша шлея була інакша. Не трикутником з"єднувалась на спині в одній точці, а вздовж спини йшла від грудної клітки до шиї. Така www.zootovary.com/brezentovye-shlei-sobak-c-22_648_711_1223.html Собаня велика. На неї не просто підібрати шлею по її об"ємам. Подивлюсь на вказаному сайті - можливо підберу. Добавлено через 5 минут Задніми лапами здвигає з грудної клітки до шиї, а там сама спадає...
  14. у мене проблема навпаки. Є собака. Дворняга. Живе на хуторі, в будці, годуємо щоденно, в окрузі є постійні мешканці (будуються, заселяються). Собака знімає ошийник. Ми купували різні. Ми підбирали шлею. Вона все знімає . Мені не подобається така ситуація : гуляють люди по вулиці, катаються діти на велосипедах - вона може налякати, або образити когось. Коли носиться по степу - набирається кліщів. У неї шия ширша за голову. Талія тонка, а грудна клітка плавно переходить у передні лапи - тому шлею підібрати вже не розумію яку... Що робити? Собачатники, порадьте, будь ласка.
×
×
  • Створити...