Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Черномор

Пользователи
  • Публікації

    1 061
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Черномор

  1. В 04.06.2024 в 20:27, Dmitriy_S сказал:

    А от це вже буде напад на ядерну державу. Більше того, Україна перетвориться на загарбника. Думаєте Захід буде допомагати загарбникам?

    Смотря под каким соусом преподнести и найти обоснование в межнародном праве. Никто "не запрещает" создание т.н. серых зон - как бы и есть страна со своей территорией, но в силу каких то причин там образовалась буферная зона. Примеры имеются - конфликт арабов с евреями, а Западная Сахара по сей день считай вся буферная зона. А ещё типа "восстановление исторической справедливости" (по методологии в Рашке) - у мну имеется знакомец, профессор з міжнародних відносин (тепер з 14-го викладає у Закарпатті), так вот он в детстве проживая у деда с бабой в Курской области, ходил там в украинскую школу и это спустя десятилетие после ВМВ.

    • Лайк 2
  2. 56 минут назад, Dmitriy_S сказал:

    Ще один напрямок потрібен для торгів. Наприклад обміняти захоплені частини Харківщини чи Сумщини на частини Донецької, чи Запорізької області. 

    Судячи з тої логіки, треба відкинути поняття "чужа земля", та захоплювати для торгів найменш захищені частини расейского чернозем'я.

    • Лайк 2
  3. 2 часа назад, Бездомный сказал:

    при чому тут кетаймотлох , якщо завдяки війні  гроші потрапили до рук людей , які їх лишень по телебаченню бачили  ? 

    справа у тому , що кацапські регіони вже підсіли н населенням депресивних регіонів .а криваві гроші , які надходять до економіки за рахунок витрат бюджету на  війну  .

    Війна - як рухач торгівлі та  досягнення  добробуту населеня депресивних регіонів.

    Ось як раз ті депресивні регіони у дупі - тож не федеральні міста, там забитим людям кинуть подачку, а далі тупо кидалово, ходять потім, циганять у влади ті гроші.

  4. 8 минут назад, vovova сказал:

    Чому Ви вважаєте, що ті, хто підтримує війну (зі сторони рашкі), враховують якись сенс від бойових дій, зайвих територій, санкцій, "пабєд", чи чогось ще? 

      В них (тих, хто керує) ціль одна: поки йде война (не залежно від результатів та наслідків), вони багатіють. 

       Якщо їм вигідно для цього щось підписати - вони підпишуть. Якщо треба підписане виконувати, чи ні, вони будуть це робити (чи не робити) для своїх цілей. 

       Але, якщо ми щось підпишемо, то ми зобов'язані це виконувати. Ми же показуємо себе як країна, котра хоче бути цивілізованою.

    Не тіки користь наживи - якщо припиняться бойові дії, тоді у кацапів в ідеології буде відкритим питання - від кого ж їм "захищатися", а вата ще "поставить" питання за кетаймотлох по 2-3 ляма дерев'яних.

    • Лайк 1
  5. 6 часов назад, Бездомный сказал:

    але ж це не військовий об'єкт .

    дозвіл бити лише по військовим об'єктам , які несуть беспосередню загрозу .

     

    кацапи зараз самі себе почнуть обстрілювати , та підкидати рештки західних ракет - щоб звинуватити Україну у обстрілах невійськових об'єктів - вони так вже на бантустані  Доннбабве робили

    Нефтебаза тоже не военный объект, электростанция не военный объект, однако без из деятельности не возможна военная инфраструктура, тоже и с металлургическими мощностями. Гидру нельзя уничтожить, отрубая ей лишь конечности.

    • Лайк 1
  6. 4 минуты назад, Vinsol2009 сказал:

    Ещё веселее.

    Для путлера переговоры это по сути дела капитулейшин юкрейн на его условиях - с таким же успехом мона было бы говорить за перемовини между хитлером и сталином у 43-м.

    • Лайк 1
    • Хаха 1
  7. 2 минуты назад, МаТраС сказал:

    а чого вони не пливуть в кисневих балонах да топляться?) там такі сумми,що якийсь дешевенький в комплекті. да й хай несе та течія,десь приишвартується..

    Тиса досить "спокійна" річка (декілька бурхливих дільниць), ось її притока Чорна більш небезпечна (ще кілька років тому постійно бував у Карпатах, навіть рафтингом позаймався).

  8. 36 минут назад, Бездомный сказал:

    Яковина каже , там  строковикам прилетіло 

    Если за удары по расейскому черноземье, то в качестве оперативного таки да, ещё по тактике на билгородщине тоже имеется оперативный успех, а вот в стратегии мона было бы и получше - тот же губкинский гок (крупнейший в эвропе, где то 80 км от билгорода), но там усе тихо, хотя тот кумбинат завязан на Курской магнитной аномалии (залізо треба для бюдь якої техніки).

  9. 3 минуты назад, US7IGN сказал:

    настільки огидні що їх взагалі не їбуть? :lol:

    Мабуть інший тип сексу...

    Анекдот. Висит в деревне афиша, что приезжает лектор общества знание с лекцией про виды любви и демонстрацией слайдов.

    Вечером клуб битком, выходит лектор и начинает:

    - Бывает любовь гетеросексуальная между мужчиной и женщиной.

    Толпа - слайды, слайды!

    - Бывает любовь гомосексуальная между мужчинами и женщинами.

    Толпа - слайды, слайды!

    - А ещё бывает любовь к родине и теперь слайды.

  10. 3 часа назад, Магирус сказал:

    Коли я уходив на війну в 2014-му, був наївним хлопом. Батько покійний мені казав - "Пригадай афганців - вас чекає те саме. Далеко не глупа людина був..

    Не ровняйте условия - системы разные, но при союзе у "афганцев" были некие преференции и многим те льготы позволили сделать то, что без оных бы те не получили (например, если не полный дебил, то поступление в институт вне конкурса и т.д.).

    • Лайк 1
  11. В 29.05.2024 в 12:28, Dmitriy_S сказал:

    Якби залишився Янукович, то через рік відбулися б вибори, на яких у українців була б можливість демократично і законно вибрати нового президента.

    Але це йшло всупереч планам ліліпутіна.

  12. 3 минуты назад, vadimv сказал:

    Тут на звичайному пляжу половина дівчат і жінок топлес.

    І купа нудистських пляжів на кожному кроці.

    Спочатку на голі цицьки витрішками поторгувати, потім подивитися матч з барсою - два задоволення у одному місці.

  13. 20 минут назад, Dmitriy_S сказал:

    До речі, цікаво, а що ви будете робити, коли якийсь іспанець почне кадрити вашу жінку? Нє, нічого такого, ніякого сексу, просто спілкування для підвищення рівня володіння іспанською.  Ну а потім всякі мемасіки в телеграм, серіальчики, уроки йоги на пляжі і все таке...

    Судячи з того, як толерантно поводяться європейці з тими ж азейськими виходцями, то нічого страшного. А пику без свідків мона начесати не тіки гішпанцям...

  14. 2 часа назад, DimaF сказал:

    Вы проспали что ли??

    Он уже давно есть на месте рашки...

    Вот встал с утра, прошёлся по улице - пока не видно... Но на политчские темы практически ни с кем не разговариваю (кроме тех, кто может вести кухонные разговоры).

  15. 11 часов назад, Dmitriy_S сказал:

    Мене мало цікавить кацапія, мене цікавіть що це коштуватиме Україні. Якщо Україна при цьому зникне з карти (фактично чи лишиться тільки назва), то для мене це хєровий варіант, а для вас може й норм.

    Акунин (в изгнании) говорил в интервью за возможные варианты (с его точки зрения) завершения конфликта - по его мнению, вариант нынешнего размежевания Украины ещё не самый страшный ибо в случае "исчезновения" ее как государства, образуется некий "Северный Иран", только с огромной ядеркой и поддержкой Китая. 

  16. 1 час назад, Бездомный сказал:

    в України нема ППО , здатного збити су 35 над гівносевасом ?

    А у кого воно є? Беремо циркуль, та креслемо лінію, гіпотенуза якої в середньому складає 300 км для сучасних ппо-про і яка залежить від відстані та висоти (просто кажучи, малюємо зони  перекриття зенітних дивізіонів, залежно від розташування стартових батарей - це ще належно до нвбд часів союза, ніякого секрету полішенеля в тому нема). Може в когось є така мега зброя, яка на відстані десь  понад в 400 км може збивати літаки, котрі літають не вище восьмиста метрів над землею.

    • Дякую 3
  17. 8 часов назад, Alvalk сказал:

    Вони так прямим текстом і кажуть, що частину деталей замовчують, щоб ми не раділи. Тож зрозуміло, що є ще щось набагато жирніше, ніж командний пункт, 3 літаки і 34 орка

    Какгбе два бедека пошкодженно - взагале цекавая ночка выдалась (ну прям дуже низко над домом прожужало и потом бадабум), но ещё по горячим следам в пабликах оповестили, шо то аэрозоль над бухтой розбризкали... Завтра в цех поеду та гляну усе ли цело, бо недалеко от того строения, куда влучили.

    • Лайк 1
    • Дякую 2
  18. 6 часов назад, sergio сказал:

    Чому би з якогось траулера під польскім прапором дрони в Балтійському морі не по запускати?! 

    Для этого нужно, чтобы пшеки были втянуты в конфликт, а НАТО пока с рашкой не воюет (необходимо чтобы Мордор пересёк красную линию, очерченную западом).

    • Лайк 1
  19. 9 часов назад, iiigolkin сказал:

     

    Пока сие что слону дробина - цена на зибин стабильна, призыв чмобиков из города у моря отсутствует (на всякие херхуяровки на материке мне накласть). Вот что будет после продления полномочий (считай выборов, к тому же всегда проходили осенью, а тут мордор назначил на дату военноспортивного праздника весна-14) то под вопросом.

    • Лайк 1
×
×
  • Створити...