Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

SPAM

Пользователи
  • Публікації

    98
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

800 переглядів профілю

SPAM's Achievements

Активный участник

Активный участник (5/13)

  • Уже год на форуме
  • Преданный форуму
  • 10 комментариев
  • Начинающий собеседник
  • Уже месяц на форуме

Recent Badges

23

Репутація

  1. А як попит на купівлю квартир, якщо порівнювати до війни та після війни, тобто зараз?
  2. А чи можна докладніше, що за ділянку, якщо не секрет? Під садівництво чи будівництво та обслуговування? Комунікації? Асфальт?
  3. Так чего ты сидишь на цивильном форуме, не можешь ни на один вопрос ответить!? Иди на форум, где все по уставу и не для цивильных, а лучше на войну - защищать цивильных.
  4. А у вас имеется военное образование? Что и где закончили? Тогда расскажите, почему орки зашли в Ирпень, Бучу и т.д. Почему их не остановили в зоне отчуждения ЧАЭС или при выходе из зоны? Не по той ли причине, что готовились защищать исключительно Киев и ул. Банковую? Помним интервью арестовича.
  5. Вибачте, я не розуміюся на справах військових, тому не можу зрозуміти, в чому геройство Залужного? Хтось може пояснити?
  6. Там усі машини нові. Обслуговування найповніше. Тільки бензин заливай.
  7. Чому? У хутина не було грошей на квартиру в місті - матері міст руських, про яку він мріяв з часів роботи в КДБ, тому він вирішив піти війною на Київ?
  8. Що ж ви такий невдачливий?! Ви навіть не можете уявити, скільки ви втратили для себе!
  9. Это не вы случайно весь Ютуб засрали рекламой с приглашениями на тренинги по заработку денег?
  10. А ви ревнуєте? Даремно. Мені він цікавий лише як генератор думок, який живе в інтернеті. Я навіть не хотів би знати, як він виглядає в реальності, а то віртуальна легенда після матеріалізації може втратити до себе інтерес. Сила інтернету в тому, що в інтернеті ти можеш спілкуватися з людьми, з якими у реальному житті не зміг, чи не став би спілкуватися. Я не дивлюсь відео, на які він тут дає посилання, тому що це не його контент і часу у мене на це немає. Особисто для вас маю контент нижче.
  11. Банкстери – здогадуюсь, що на вашому сленгу це банкіри? А самі банкіри хіба не постраждали від цого міхура? Чи ви не пам'ятаєте, як після міхура лопалися один за одним банки? Дуже цікаво, яким чином? Нууууу, дуже! цікаво, яким чином?
  12. Від яких тоді емоцій ви проігнорували моє запитання та замість відповіді виставили картинку з хамським написом? Підтримали б мою пропозицію - може свою пам'ять відновили, і мільйонер не став би у вас бомжем. 😉 Судячи з веселої вподобайки, яку поставив ozor, він напевно "знає" відповідь. Як то кажуть, чим би дитя не тішилося... Сподіваюся, ваші монологи читає тут не один ozor?
×
×
  • Створити...