Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

kim chen lhoran

Пользователи
  • Публікації

    371
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

kim chen lhoran's Achievements

Восходящая звезда

Восходящая звезда (8/13)

  • Популярность
  • Уже месяц на форуме
  • Преданный форуму
  • Уже неделю на форуме
  • 10 комментариев

Recent Badges

285

Репутація

  1. Челябінськ може не хвилюватись, він вже років як 65, розписаний під першими пунктами у списку найважливіших цілей
  2. Але треба зпершу звикнути до думки, що виходити на пляж краще у протигазі
  3. Коли ситуація може розгортатись подібним чином кожен громадянин найвеличнішої держави, навіть і №1 проєктує все на себе індивідуально, якщо він звичайно не страждає невіліковними хворобами.
  4. Той дивний факт, що кожний людині явно забагато навіть 1/1000000 дози радіації.
  5. До початку війни у раші було 3200 літаків, у Китая 4200, а у США більше 13 000, при тому що у американців серед винищувачів більшість літаків 5-ого покоління.
  6. Можливо би і напала, якби хтось їй подарував б військову авіацію і в комплекті до літаків бойових пілотів. Такого "чуда" жодна з держав не може провести чисто технічно, а до того ж і теоретично. Як відомо на раші були розформовані центральні авіційні академії, а якщо будуть спроби відновити їх діяльність, то це аж тоді можна розцинити як сигнал до явного переходу до агресивної політикі.
  7. Можна подумати що Захід це робить тільки для нас, а не для себе. В Амереці зараз проходить досить сумбурна передвиборча кампанія, чим і пояснюється багато речей. Але і зараз В/Британія не вводить ніяких заборон для своїх ракет. Наприклад, закінчена розробка дрона Сокіл-300, який з канадським двигуном може досягати дальности 3000км. Для польотів над Україною такі відстані не потрібні, з чого витікає що він буде задіяний при польотах за Урал.
  8. Якщо ми будемо виконувати необгрунтовані заборони, то ми нічого позитивного і не досягнемо, тим більше що ця відмазка швидше надумана. З іншого боку ніхто не пробував обмежувати рашистів з обстрілами навіть українських житлових кварталів. Ці речі з области благих побажань, але влади більшости країн виходять швидше із сфери реалполітік. І навіть всяж ця горезвісна Раша, наприклад, десь на початку 70-их років минулого сторіччя коли Китай вдерся на о.Даманський продемонструвала здоровий глузд. Китай тоді мав ядерних зарядів разів у 20 менше ніж совок, ВВП Китаю мабуть тоді було на рівні Української совдепії, і тим не менше брежнев не став розпочинати ядерне бомбардування, так що все це не така вже спонтанна річ. Пункти 2 та 3 дещо протирічать одне одному.
  9. Нащо бити тільки по Криму, якщо дадуть 1000 Atacms. Замість цього (вірніше крім цього) потрібно бити ще по нафтобазам та логістиці зон, що межують з лінією фронту на відстані 300км і тоді рашисти будуть змушені тікати не тільки з Криму. А сам один Крим не вартує цього.
  10. заощаджувати Можна і заощаджувати, але економити не потрібно.☺️
  11. Може ще сьогодня побачимо достатньо нам потрібного.
  12. Не зовсім зрозуміло навіщо у наш час поводити себе так ніби ми прихильники якогось давнього войовничого культу чи жреці смерті. Особливо якщо ми можемо отримати достатню кількість Атакмсів та Хаймарсів, тобто чи довго зможе продовжитись війна, якщо розбити нафтоперобні кластери, та усі залізничні та автомобільні мости, навіть оминаючи військові угрупування ворога? Чи ми будемо все ж економити ракети? Правда на заваді цьому раніше ставав дядечко Джо, але він вже пообіцяв виправитись, тим більше, що ціна нафти останнім часом пішла на спад.
  13. Американцям може і краще буде - на іх піхотинців, або на вояків НАТО прийдеться в такому випадку всеж менше навантаження при фатальному розвитку подій.
  14. Війну доцільніше переводити в високотехнологічну, тому що навіть 1 млн. мобіків не зможе розвалити логістичну систему рашиків, натомість що може легко зробити 1000 штук хаймарсів і атакамсів, ну може і ще 1000 кабів.
×
×
  • Створити...