Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

kim chen lhoran

Пользователи
  • Публікації

    459
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем kim chen lhoran

  1. 2 часа назад, vadimv сказал:

    Можна ще поцікавитися, як багато ірландців в США спілкувалися і спілкуються між собою ірландською...

      Ірладці взагалі якась феноменальна нація, зараз їх нащадків у Штатах десь біля 35 млн, тобто приблизно кожний десятий американець є вихідцем з ірландців. Нація має свою ідентичність, але це всередини загального масиву білих американців, серед котрих всеж переважають WASP'и. Цікаво до якої групи належать там в штатах цигани, ще одна з незвичайних народовостей, до кольорових чи білих?

     Взагалі, колись ще не так давно, була територія Маньчжурів, яка в свій час зуміла нав'язати китайцям імператорськи династії. Втратила свою мову і зникла.

     

     

  2. 52 минуты назад, US7IGN сказал:

    Скільки виїхали з 1991 року? Чому населення жодного разу не зростало? Війна не первинна. Вона лише один з наслідків чогось іншого.

     Наслідки постсовка - можна сказаати, з невеличкою натяжкою - економічний геноцід, становлення олігархічної держави. Наприклад,  в Україні і Півд.-Афр.-Республіці (ПАР) приблизно однакові показники господарської діяльности (ВВП на душу насел.), а середня зарплата чи пенсія в ПАР втричи більша. Звідси і більшость наших неув'язок.

  3. 9 минут назад, US7IGN сказал:

    роби щось щоб інвестиції зайшли та парашка більше не напала. вчи мови, думай, працюй, розвивайся, а не проси гроші та зброю, корупціонуй та лови людей на вулицях...

     Для цього треба мати не 5-6 менеджерів, а дещо більше.

  4. 3 часа назад, 7351 сказал:

    Три спеціально перебудовані літаки F-16 з'явилися на базі ВПС США Еглін. Ці машини здатні виконувати автономні польоти та місії.

     Виходить, що все стикується і може працювати. Але в будь-який незрозомілй ситуації вигідніше спочатку записатись у скептики, щоби потім процідити крізь зуби - "я ж казав!"

  5. 1 час назад, katso сказал:

    Начнем с протого - списанный самолет списан то есть непригоден к безопасным полетам, никто не подпишется чтоб он взлетел и не упал на глову мирным жителям. По сути это металлолом внешне напоминающий самолет, годный для донорства запчастей, ну и для фотографий СМИ и блоггеров "вот самолеты простаивают"

     Почнемо з того що йому можна легко перепризначити задачу, тобто орієнтувати(запрограмувати) його на якусь дальню ціль, наприклад, на аеродром стратегічних бомберів Ту-95 "Оленяча бухта" чи тагільский танкозавод, або Мотовіліхинський з-д гаубиць(м.Пермь) не піклуючись зовсім про його безпечне повернення. По суті літак перетворюється на засіб доставки вибухівки (8-9 тон) як його не називай. Бо зараз ми хизуємось прольотами БПЛА над Казанью наватажених десятком кило вибухівки для маленького бабаха з метою показа роліка на ютубі. А 9 тонн вибухівки нароблять шкоди на весь Урал.

    • Лайк 3
  6. 38 минут назад, Dmitriy_S сказал:

    Це ви про Китай? Бо кацапи для них давно вже не стратегічний противник, а так... обізяна з гранатою.

    А взагалі, вдумайтесь. Штати, маючи найбільший у світі флот ф-16, будучи їх виробником,

    Ні, це було не за Китай? Бо Китай головний економічний супротивник США, а головний військовий супротивник раша. Розклади сил зупинені на позначках ще за часів Горбі - совдепія та США по 4600, Китай десь усьго 400.

     

  7. 12 минут назад, Dmitriy_S сказал:

    Фантазія в тому, що американці з якогось доброго дива нададуть вам 1000 списаних літаків. 

    Не з доброго дива, а щоби знищити ворога, котрий коштує їм 700 млрд дол. кожного року. Бездомного Вам для усвідомлення ситуації

  8. 16 минут назад, Dmitriy_S сказал:

    При бажанні, Штати могли б надати достатньо зброї для виходу на кордони 91-го року ще у 22-му році. Але якій в цьому сенс для них? Одні ризики.

     у 22 році в штатах не було виборів, а зараз на жаль є. Можуть бути погано вмотивовані вчинки. Колись совдепи віддали Китаю о.Даманський хоча в них було на порядок більше ядерних зарядів

  9. 47 минут назад, yuragon сказал:

    але якщо вони потім знову собі придумають що за 3 дні візьмуть Київ і за 3 тижні все решта - полізуть знову аж бігом.

    Але вони всеж щось поганопо думали взагалі, інакше б при розподілі колишньої совармії всеодно не віддали б нам 2800 літаків, з них 245 стратегічних та дальних магистральних бомбардувальників

  10. 1 час назад, Dmitriy_S сказал:

    А якби ви ще назвали причину, навіщо американцям це робити, то взагалі б вашим фантазіям ціни не було б.

     В чому фантазія на Ваш погляд? Може Ви вважаєте що маленьким безпілотником може керувати відповідний автопілот,а ось щоби керувати повнорозмірним літаком треба десять або навіть й сто автопілотів для безпілотників?

  11. 59 минут назад, Dmitriy_S сказал:

    А якби ви ще назвали причину, навіщо американцям це робити, то взагалі б вашим фантазіям ціни не було б.

     Перемога над одвічним ворогом піде Байдену тільки в плюс. Що піде в плюс Трампу краще знаете  мабуть Ви.

  12. 37 минут назад, Бездомный сказал:

    що , не можна було одразу ?

     Залежить з чиєї точки зору. Напевно можна. Навіть може можна й таке - США мають списувати десь 1000 виходивших ресурс Ф-16. З тієї кількости можна методом канібалізма поставити на крило штук 400 таких літаків. Далі переобладнати їх у безпілотники і запускати цю армаду для придушення "ВКС раші".

    І якась кількість Атакмсів також має бути списана і утілізована, якою і можна укомплектувати великі безпілотники Ф-16. Таким чином авіаційні з'еднання у нас вже будуть переважаючими над рашистськими, хоча підготованих льотчиків вже таким чином стане багато не потрібно - досить підготувати тільки літаки.

    • Дякую 1
  13. 19 минут назад, Бездомный сказал:

    у Керч прилітали АТАКМС - зачепило стратегічну -  паромну переправу   з паромами

    З Керчу можна діяти підступніше - пароми розбомбити, а сам міст трохи поскубати і так поки залишити - нехай він відтягує на себе максимум передових протиракетних засобів. Цей міст вже по суті символ і зараді цього символу орки будуть змушені відтягувати на нього реальний захісний арсенал, і залишати дірки в захисті важливіщих цілей. Але як розвалиться - теж буде добре.

    • Лайк 3
  14. 2 минуты назад, DimaF сказал:

    Песня акына на другой лад....

    Коротше - права рука не знає що в цей час робить ліва. І взагалі - зараз у богатьох країнах керують індивидуї вихідці з-за меж системи, ось наприклад, Байден - породження звичних амерсистем, а вже Трамп - не пойми що. Так само - в рашці спочатку нафункціонувався Горбі, а його потім посунув Єльцин-похмєльцин; раз сам бачив такий плакатик біля московського ЦУМ'у.

  15. 2 часа назад, kim chen lhoran сказал:

    Так само ще одна така РЛС попередження була на полонині Рута (мабуть Ів-Франк. обл.).

     Я  тепер уточнив - полонина Рута це також Закарпаття, і є ще станція "Памір" у Мармароських Карпатах, там взагалі було чи не 5 РЛС вкупі.

  16.  Це вже розгоряється якийсь маразм, зназодяться цілі категорії юзерів, яки приходять на форум лиш за тим щоби пікіруватись з фрумчанами.Няких інших думок не висловлюють, ніяких їдей не виказують. Іншими словами засмічують форум.

     Пропоную банити таких на-півроку.

    • Лайк 4
  17. 53 минуты назад, Бездомный сказал:

    не повторюйте наративи "хороших кацапів" навальністів.

    це не особиста  війна китайського ішака 

     

    це війна цівілізацій , яка триває з часів Геродота - батька Історії

     Але з початку ніхто з них такого навіть не згадував, може тому що ще взагалі не знали за Геродота. І взагалі ніби у них раніше не було ніяких ідей аж допоки з нудьги не прочитали Оруелла, використали його як посібник найближчих дій, а потім вже понеслось - пам'ятникі царям, потім вже і сталену, патрірхи поспливали на поверхню, вдарились у історичну архаїку - казаки, станішніки, а хто типу "городськой" , то починав з "Дип Перпла", а закінчив в'ялобіжучим алкоголізмом, як Діма медведьов.

  18. 15 часов назад, Бездомный сказал:

    найцікавіше - каменти  кацапів під цим відео на каналі Латиніної - більшість з них впевнена , що Латиніна перемогла

     Зараз такий час, борзописці орієнтуються на контент, а позаяк контент  Латиніної кацапський, то відголосок відповідний - їй приходить "одобрямс" коли вона намагається показати, що рашистськи імперії діяли приблизно в руслі західних. Але тепер вона нічого не хотіла згадувати фактів поводження військових з "мирняком", чи з полоненими, все у стилі далекого середньовіччя.

  19. 41 минуту назад, DimaF сказал:
    7 часов назад, Бездомный сказал:

    а кацапи реально збентежені ураженням станцій загоризонтного спостереження Вороніж М  у Армавірі та Орську

     

    И готовы капитулировать?)

     Типу так, може і готові. Або всерйоз вже здавна не сприймають усі ці ядерні загрози від ракетних атак. Наприклад, в Карпатах на г.Стій (1640 м.) існувала Мукачівська РЛС, яку після ери розрядки спільними зусиллями приїзджих туристів та місцевих колгоспників успішно розвалили. Потім ще десь в глибині )львівської обл. (р-н містечка Розділ) бачив ще одну гигантську РЛС, сховану під громадних розмірів пластиковою оболонкою (порядка 60м в діаметрі). Так само ще одна така РЛС попередження була на полонині Рута (мабуть Ів-Франк. обл.).

    Тепер їх вже давно немає і нічого страшного не трапилось, поки цьому напівцарьку путену не засвербіло відроджувати їмперію.

    РЛС на г. Стій22.thumb.jpg.2f09e077e2d2e9b0ba607184e0d1cc31.jpg

    169.jpg

    9.png

    • Сумно 1
  20. 5 часов назад, 7351 сказал:

    Відбиватись від ворога тільки з артилерією, маючи повні склади снарядів та ракет,

     Звідки відомо що арсенальні склади ще були наповнені? А як бути з усушкою, утрускою, та впорядкуванням складських гросбухів? Що було по гросбухах і що залишилось в реалі вже ніхто так і не взнає. Наприклад, при розділі совкової армії в Україні залишилось  ніби 2800 літаків, з них 1700 бойових, частина з них були вже застарілі, типу Су-17, але були відносно ще пристойні, типу МіГ-29, котрі ще могли б і зараз на Каб'и полювати. Були і навіть надзвукові ракетоносці Ту-22, яких і зараз не дуже є, авіть і у самого НАТО.

  21.  До чого тут впевність, просто фронтові потреби будуть забезпечуватись у першу чергу. І можливо це буде рішення вже не наших політиків, просто нашим треба буде виконювати. Бо ситуація повертається вже таким боком, якщо Україну будуть давити, це може викликати ентузіазм Китая напасти на Тайвань. А це вже робить майбутне абсолютно непередбачуваним.

  22. 2 часа назад, vadimv сказал:

    Та да, повний абсурд.

    А дві світові війни і нинішній звіздець - це нормальне таке собі явище.

    Взагалі нічим таким не зумовлене...

     Руский цар захотів тоді Босфор і Дарданели, при цьому раша ніяк не страждала від перенаселення.

    2 СВ розпочав Гітлер, який хотів Баку та Індію.

    Нинішній зв-ць розпочався через те, що путен захотів свій трон довічно, а  справа борзописців донести ці задумки до вух плебса.

  23. 40 минут назад, unreal1975 сказал:

    Якщо це не сантехніки, електрики, робітники метро ітд ітп

     Як буде така необхідність призвати стільки людей, то їх всеодно призовуть незважаючи на усі другорядні питання. А електриків і т.д. можна замінити пенсами.

    • Лайк 1
  24. 3 минуты назад, SermenK сказал:

    Це вже приходимо до розмови про державні/приватні ПВК, за такі гроші зусули своїх синів на м'ясо згодні здавати, не те що у штурмовики...

    Нехай кожний майбутній штурмовик вирішує за себе сам.

×
×
  • Створити...