Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

kim chen lhoran

Пользователи
  • Публікації

    420
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача kim chen lhoran

  1. Коли світ поділявся на грубо 2 соц.устроя, то країни з протилежних таборів, змагались за першість не з точки зору захоплення нових територій, а для того щоби утримати свій табір в безпечній оборонний кондиції. Адже соцтабір буквально намагався знищити каптабір, навіть відоме гасло накидувалось безсоромно усьому світу - "Пролетарі усіх країн, єд..ся!" Але по при те, усі колоніальні імперії були розпущені після 2СВ. І наприклад, США не виношували планів захоплення скажімо Мексики, або країн центральної Америки, хоча вони явно сільніші.
  2. Можливо. Країни НАТО після розвалу совка продовжували вкладатись по інерції, а вже згодом перемикнули акценти на загрози від Китаю. Німці також посилають до Литви своїх солдат, але навіть побіжної реакції на це від кремля так і не було. І це вказує на те, що напад в Україні був затіяний путенською камарільєю лиш для того, щоб забезпечити перебування путену на троні пожиттєво і потім передати владу комусь з власної родини.
  3. А хіба не для цього, повеликому рахунку, і створювалась ця організація. Але спробуйте пояснити це білорусам. З другого боку політично пріснопам'ятний Рогозін, колишній представник Росії в НАТО, потім в 2004 році стояв разом з Ющенком на Майдані. раша колись була ближче до НАТО ніж Україна.
  4. Всеодно, який розкіл? Тепер майже усі за НАТО, а ще зовсім недавно, що було?
  5. Ніби це зупинило би рашу. Справа зовсім не у ЯЗ. Вони би організовали в Україні якийсь з розколів: по мовній, по національній (як відомо ці два поняття у нас не співпадають), або релігійній, чи соціальній (ще не так давно взірцем політика в Україні було признано Лукашенка) ознакам. Влаштували би серед населення громадянську війну, а потім би зголосились на заклики ООН прийняти участь у заспокоєнні народу. Тепер вже інакше - напад раші в більшості сконсолідував народ в українську націю.
  6. Тільки якась частина України.
  7. На той час Німеччина та Франція була фактично на стороні раші. А решті країн НАТО не було до нас жодної справи.
  8. А за ниточкою кордону у той самий час люди з воєнторга готуються до шашликів. Проїхали вже, зараз треба думати за найближче майбутне і хоч якось намагатись спроєктувати його в середньостроковій перспективі.
  9. Ця одна людина перекупляє намбера 7351 і проблема приходу знову до влади вирішена.
  10. А на кого спирається призначений з Києва - всеодно мусить спиратись на місцевих у більшості випадків, а в дійсності починає якусь шкурну гру.
  11. Це НАТО хоче перемогти ядерну державу, а Україна намагається перемогти країну-бензоколонку. Може тоді якщо Китай вмиє руки, то НАТО зможе примусити рашу до миру, бо скілько вже можна? Або просто узяти нас до НАТО - Швеція більш як 300 років не воювала, а її взяли.
  12. Магометанство це ж компіляція з більш старіших монотеїстичних релігій - спочатку іудаїзму, а потім вже християнства. Та і звідки Магомет, той що пророк (засновник), міг знати латину? А арамейську мову він мабуть вже знав.
  13. А в стані трампіістів є ще головна активісткіня Марджорі Тейлор Грін, яка ревно вірить у ЗС РФ і те що в Україні розміщені секретні лабораторії США, а також що Україна беззастережно гнобить християн. Стає важкувато визначити де закінчується маразм і починається ІПСО.
  14. Тим самим раша говорить за свій зв'язок з Фіцо.
  15. Мабуть доцільніше їм би було заслуховувати логістів, бо танк без гармати та сучасної оптики - це пересувна броньована будка на гусеницях. І тепер доля світу залежить від Камрада Сі, дасть він раші оптику і верстати - чи ні.
  16. Налаштувати Європу проти нас, тобто за рашу. Поки немає Трампа при владі, це абсурд.
  17. У США зараз вирішальна пора президентських перегонів. І демократи хочуть пройти між крапельками дощу. Наприклад, вони зараз забороняют Ізраїлю активні дії в секторі Газа, тобто діють від протилежного, що стверджує Трамп.
  18. У певні моменти дії політиків визначаються не внутрішніми сутностями персон, а міфічною політичною доцільностью
  19. Не знаю, не історик, просто колись, років 10 тому бачив такі ціфри, не суть важно, а ось, наприклад, найшов 2. Лівобережна й Слобідська Україна. Кількість населення українських земель, підвладних Російській імперії, упродовж кінця XVIII — XIX ст. збільшилася приблизно втричі: із 7,7 до 23,5 млн осіб. , багато українців жило ще не підвладних РІ землях - у Польщі, в Австро-Угорщині, частина проживала ще на Кубані,Ставропіллі і аж до Покровська/Жовтий клин (той самий, тепер злісновідомий Енгельс). При допомозі зворотнього екстраполювання можна припустити що тоді населення земель України було явно більше ніж 2 млн, бо як інакше зі своего віконвічного ядра вони змогли заселити масу прилеглих територій. /Старовінна карта України французського картографа Боплана
  20. Я знаю. у складі Грузії були абхазці, осетини і аджарці(мусліми), може ще курди чи якись там ассирійці. Але є і автентичний грузинський народ, домінуючий там.
  21. Я завжди вважав, що це був дядечко Бенджамен і його челядь.
  22. Багато на кого би не діяли. У Львові та Києві вони так і не спрацювали. Що стосується поляків, то вони впіймались на іншому - тобто ще підтримують вчорашній день голосуванням за Качиньськего.
  23. Якщо казати відверто головну роль грав не народ, а хітри виборчі технології, засновані на маніпуляціях різного роду.
  24. Незгоди української нації розпочались після фатальної помилки Хмельницького, на той момент населення України складало 12 млн., а населення московської держави десь біля 16 млн. Але все відносно. Наприклад, якщо узяти 2 дещо подібних між собою держави - Грузію та Вірменію. У новітній історії це 2 христіянських народа, оточені мусульманськім світом. Грузинські князі і правітелі якось зуміли інтегруватись до російської аристократії, а вірменські ні. Прості грузини в силу різних обставин змогли протриматись на своїх землях, а вірменський народ в більшості ні. І де тільки зараз нема колоній вірмен - чи не сама найдавніша знаходиться до речі у нас - у Львові, ще з ХІІ сторіччя. Великі колонії вірмен є у Франції, а чи не найбільша в штаті Каліфорнія та раші - Ростові та на Кубані. Є по усьому Ближньому Сході і навіть у такій екзотичній країни як Мьянма. А грузини ніколи нікуди не виїзджали колоніями і хто з тих народів дегенерат?
×
×
  • Створити...