-
Публікації
4 665 -
Зареєстрований
-
Відвідування
Про voglya
- День народження 2 лютого
Персональная информация
-
Имя
Ольга
-
Откуда
Украина
-
Пол
Женский
Відвідувачі профілю
23 374 перегляда профілю
voglya's Achievements
-
30 соток - від цієї цифри мені стало погано, це не образно! мені аж і голову дало!
-
А шо, в когось є помідори?!
-
Поділіться, будь ласка, кого дивитесь, хто подобається.
-
Так, звичайно можно і на ножній "Подолкє" сшити все. Майже все. Калька, бумага, тальк, міняєш голки, тефлонова лапка, нитки - як вуж на пательні. А під оверлочок поклав - кайф, а якість строчок?! А промка ... Вона не помічає товщин зовсім! впевнено шиє будь що! Мені ставити нікуди, а так би я її вже хотіла.
-
В мене Джаноме, строчки як у Вас с 1-7. Для домашнього використання - з головою! Але оверлок - це можливість шити трикотаж, будь який - від футболок до теплих костюмів.
-
Я сама собі для себе теж трішечки шию. Навіть минулої осіні пройшла курси у місцевому коледжі (пту) і маю фах кравчині найнижчого розряду)))). Це вилилось в купівлю оверлока (хоч ця назва зараз вже не відображає всього його фунціоналу) та роспошивалки (занедорого купила постраждалу від обстрілів дівчинку, нова, але поранена... ). Сучасна швейна машина - не завжди найдорожча чи дорога. Я б для себе (навіть для міні-ателье на дому) обрала б такій комплект: промка (прямострочна промислова машина від 100-150 $), недорога електрична (там є зіг-заг і петля-автомат чи полуавтомат досить гарного гатунку), оверлок і роспошивалка. Промка - це диво! Мабуть 99% блогерів навіть дома шиють на промці.
-
То у Вас зір дуже добрий! (тьху-тьху-тьху шоб не наврочити!!!) Все в природі гармонійно: менше сил - гірше бачиш бруд. Мені в одних окулярах все чистеньке, інші як одягну - одразу бачу шо не так все гарно )))
-
Я ж кажу! 100 років вже не їла такого. Купували ще до 2014 року у знайомих (вони ж і виробники) на базарі в Луганській області. Ми зараз в Харкові, і я за 11 років може раза 2 купувала корейську моркву на ринку. Де торгують - знаю, а достаменно асортимент - не знаю. Думала, що таке є в кожному місті!
-
Дякую, погуглю. В'ялені кабачки продають на базарах там, де і "корейську їжу" (остро-пряні овочі, вуха свинячі тв т.і.). Вони зовні і на кабачки не схожі! Їла їх 100 років тому. Дуже подобались. Сенс рецепта. Зв'ялити кабачки (брусочками) до потєрі хрусткості, вони стають такі еластичні... Потім проварити в кислому соусі, залити маслом чи заправкою на основі масла. Можна додати чеснок, травки ... Чи закатують таке - не знаю. Але для їжі хочу спробувати. Десь зберігла рецепт, як знайду - скину сюди.
-
Шось інтернет глюче - рецепт не видно!!!
-
Доброго дня, паняночки! Сподіваюсь на врожай кабачків ))) а на шо ще?!?! Навіть не кабачки, а цукіні. Весной випадково знайшлось місце для великої кількості кущових уздовж огорода. Три партії ікри вже закрила. Ще згадала, шо мені дуже подобались в'ялені кабачки. Власного рецепта не маю. В інтернеті дивилась. Може у когось є перевірений рецепт?
-
Сашо, доброго дня! Можна Вашу думку? Стосовно ожини. Знаю, вона у вас була, а може і є. Я її обрізаю так: літом вона росте скільки хоче, зимою обрізаю її на зручну висоту (десь 1,5-1,8 м). Пробувала обрізати по-іншому - не сподобалось (ягід більше, але вони вони менші і костлявіші). І ось шо надумала. А якщо я вже довгий свіжий пагін вкореню верхівкою (в якусь ємність), то буде легше для основного куща? Тобто пагін розвине свою кориневу, може буде товстішим? і кущ і пагін більше накопичать необхідних речовин? А після опаду листя обріжу пагін та ще матиму посадковий матеріал. Чи фантазії профана?
-
Тобто в цій моделі не можна відтермінувати старт програми?
-
У сусідів така ж піч, так само ремонтували відро - перепаковували сальник.