Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

prophet_in_blue

Пользователи
  • Публікації

    86
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача prophet_in_blue

  1. Здивована коректністю коментаторів. Як на мене, це жахливо. У нас такого не було. Був дефект внутрішньої бічної панелі, аналогічний вашій картинці 12, - замінили всю. Бачу неприпустиму неакуратність і недбалість. Рівень майстра - він у таких дрібних деталях...
  2. Не минуло й року , як наша шафа готова - завдяки Borisg. Майстра Бориса сміливо рекомендую - дуже відповідальний, акуратний, уважний, терплячий (безліч разів уточнювали й перемальовували проект, а ще довго відкладали замовлення на пізніше), ціни більш ніж прийнятні (привіт скептикам!). Покрили шафу в результаті молочно-білою тонувальною олією Osmo, вийшло з відсилкою в кантрі, морський стиль, дачну Скандинавію: текстура дерева чітко проглядається, поверхня дуже приємна на дотик - шовковиста, якщо можна так сказати, трохи видно перепади кольору сосни, особливо на дверцятах, бо жалюзійні планки там початково геть різних відтінків. Ми задоволені! Дуже постараюся в наступний приїзд до мами зробити фотографії та показати їх тут.
  3. Гм. Особисто мені варіанти з додатковими ніжками спереду чи вбудованості в шухляду не підійшли би, бо безліч предметів одягу (звісно, жіночих переважно), щоб випрасувати ідеально, треба "надягати" на дошку, а тут знизу місця немає.
  4. Вітаю-вітаю-вітаю! Які ви молодці! Кухня бомбезна, особливо лавка під вікном! Камін чудовий! Щастя вам у новому домі =)
  5. Замовляла маленьку білу кухню для мами у фірмі під керівництвом Fly Wind. Враження трошки неоднозначні. З одного боку, кухня чудова й перевершила сподівання (хоч ціни трошки вище дешевих, але цілком виправдані). Дякую, Романе! З іншого боку, у процесі весь час виникали дрібні непорозуміння, якісь збіги обставин. Хоча, треба визнати, розв'язувалося все швидко й чемно. Спілкуватися з Романом і його працівниками дуже приємно. Тобто самою кухнею я дуже задоволена (правда, треба доробити пару зовсім дрібних дрібничок), сподіваючись, що то тільки нам із різними заминками не пощастило. На жаль, ще не сфотографувала. Вийшла симпатична й добротна кухонька в скандинавському стилі, хоч початково такої стильової мети ми собі не ставили. Постараюся потім додати й фото. Романе, ще раз дякую! І за Ваші терплячі та компетентні консультації для всіх форумчан. Завдяки ним, власне, Вашу фірму й обрала.
  6. Ну, чого жінок ображаєте? Я дерев'яні Ікею та Юск сама збирала - дуже захопливий конструктор, легко й швидко (хоча в Юска, до речі, не все під абсолютно правильним кутом просвердлено та бувають проколи в комплектації шурупів і конфірматів, на відміну від Ікеї, де все ідеально). І я навіть молодша за "покоління Пепсі")) А от збірку дсп-шного БРВ ми замовляли - по-перше, у них справді гарантія знімається при самостійній збірці, по-друге, меблі були великогабаритні й непрості (спальня та кухня), по-третє, ціна за збірку була символічна, мій витрачений час більше коштує.
  7. Я, звісно, далеко не меблевий майстер, але й не зовсім тупа Можливо, вийшло би зробити не суцільні боковини з щита, а якісь рейки, бруски, вагонку - ну щось таке. Ясно, що якийсь каркас мусить бути.
  8. Прошу зауважити, що я не називала межі обмеженого бюджету. Чи Ви стверджуєте, що ціна на дере'яні меблі безмежна? Я хочу дерево. І просте й недороге дерево (ті ж ІКЕА та Юск, деякі вироби яких мене цілком влаштовують) особисто мені миліше, ніж яке завгодно "дизайнерське" ДСП. Загалом думаю, що дерев'яні меблі в Україні такі дорогі тільки через замалий попит і брак конкуренції (скільки коштують самі матеріали, я приблизно уявляю). За рекомендацію дякую, поки сподіваюся обійтися без фанери. Можливо, без боковин узагалі вдасться обійтися, бо шафа буде в ніші.
  9. Бюджет обмежений, шафа з дерева. Не бачу приводів для сарказму.
  10. Шановні, відгукніться ще хтось! Чи підкажіть майстра. Дуже треба
  11. А можете прикинути діапазон ціни й написати в приватні повідомлення?
  12. Добрий день! Власне, була в нас ідея зробити самим шафу зі стандартними жалюзійними дверцятами. Але все ж не ризикнемо. Утім, шафа вже вигадалася й подумки "прижилася", тому шукаємо майстра, який міг би нам її зробити. Зі звичайних жалюзійних дверцят з "Епіцентру" та соснового меблевого щита. Бюджет дуже обмежений, тому не знаю, до кого звертатися. Ті, хто робить доступні за ціною меблі, не працюють із деревом, а ті, хто працює з деревом, роблять це дорого. Буду вдячна, якщо хтось порадить майстра чи запропонує свої послуги (на жаль, за пошуком на форумі не знайшла, до кого б звернутися). Схемку додаю (вибачте за формат , ну зручно мені у Ворді малювати). Наповнення - половина з поличками, половина під вішаки, детально ще не думали. Збоку книжковий стелаж. Полички не знаю, з чого, - може, з фанери?.. І все це або фарбуватиметься в біле, або оброблятиметься воском. Територіально - Київ, Татарка. шафа.doc
  13. Христос Воскрес! І вам усього найсвітлішого та Божої допомоги. Добре вам! А в нас у горах і по телефону нормально поговорити часом можна тільки з одного з балконів =) Інтернет тільки мобільний, працює ледь-ледь, з перебоями.
  14. Ця? (ссылка устарела) Вони у львівських "Епіцентрах" і продаються, разом із такими самими польськими, і поляки - теж Woodtehnic, то я думала, що львівська фірма - їхня філія. Але дверцята мені все одно в Києві потрібні, для мами шафу робити =) Може, Ви як фахівець нам тут порадите, як ті дверцята акуратно в білий пофарбувати?
  15. Я теж такі хочу, будемо епіцентрівські фарбувати. Як - ще не думали =)
  16. Це ми розуміємо =) І ніби так і плануємо. Про бюджетність зазначила для розуміння загальної ситуації. Може, хтось не береться за скромні замовлення, а хтось не любить встановлювати унітази ціною 700 грн, а не 7000. Ну й все ж ціни бувають середні (думаю, нас влаштують), а бувають значно вищі середніх.
  17. Добрий день! Доволі терміново шукаємо сантехніка для ремонту ванної й туалету в квартирі. Ремонт бюджетний, на жаль. Київ, Татарка. Потрібно замінити "труби під ванною" (треба дивитися, котрі саме), розвести воду на ванну та умивальник (зараз кран один), підвести воду та злив до пралки, замінити трубу зі змійовиком, пересунути на 30 см воду в кухні, встановити змішувачі (три), лічильники. Тобто стандартна заміна сантехніки з радянського стану на відносно бюджетний сучасний. Труби плануємо пластикові, змійовик металевий. Буду вдячна за оперативні пропозиції, особливо з бодай орієнтовними розцінками. Запрошую на перегляд фронту робіт у найближчі дні. Дуже дякую!
  18. Шкода... Але, мабуть, усе одно доведеться замовляти =) А ще скажіть, чи правда, що біла плівка на фасадах із часом може пожовтіти?
  19. Як на мене, дуже симпатично. Якщо той блиск - від того, що візуалізатор перестарався, а не від глянцю =) А по цінах суто на фасади не орієнтуюся, бо буду замовляти всю кухню одразу. Ніби вже майже замовила на одній фірмі, але з фасадами досі остаточно не з'ясували.
  20. Є вони на російському сайті, тільки заникані (там у "кухонних шафах" в підменю треба вибрати "дверцята"). Але якщо вже проект готовий, то ех... Треба тут шукати.
  21. Так, я, мабуть, поплутала трохи. Я все на польському сайті дивлюся, а терміни польською не всі знаю =) А ДСП - нє? От, наприклад: www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80060047/ (правда, пише, що кремова, а на вигляд наче біла). Ніби недорого (множити на 2,5, це якщо без націнки посередників). Плівка, між іншим. І ДВП, а не ДСП. Гм... А от краса, березова рамка і березовий шпон, якщо правильно зрозуміла: www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20158495/ А мені й ці подобаються, хоча вже зовсім кантрі: www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/04633310/#/04633310 Якщо мені пам'ять не зраджує, в Епіцентрі точно дешевші були. І десь же мусять бути білі!
  22. Ой. А я вже так налаштувалася, що відступати нема куди... А що, як зробити самі шафки й лишити на якийсь час без фасадів, а потім підзаробити грошей - і таки поставити фасади своєї мрії?
  23. Мені здається, що більшість - таки МДФ. Подивися, наприклад, аналогічні ікеївські, там МДФ переважно. Просто вміють (не в цій країні) робити меблі з інших матеріалів, яких від дерева практично не відрізниш. Ті ж таки ікеївські дерев'яні та МДФ-ні вироби особисто я за картинкою не відрізняю, доки не прочитаю опису. А ручки такі навіть в Епіцентрі є, але я бачила тальки під латунь, а білого металу ні. Але знайти напевно можна, і ціна не захмарна. Fly Wind, а скажіть, будь ласка, чи все ж можна плівковий МДФ зробити хай не таким самим, але білим і матовим? Я от зібралася у вас кухню замовляти, але так і не зрозуміла, чи можу сподіватися на бюджетні й неблискучі білі фасади.
×
×
  • Створити...