Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

SergeyNikolaevich

Пользователи
  • Публікації

    2 594
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    1

Востаннє SergeyNikolaevich виграв 3 травня 2021

Публікації SergeyNikolaevich були найпопулярнішими!

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

SergeyNikolaevich's Achievements

Звезда

Звезда (9/13)

  • Начало популярности
  • Начинающий собеседник
  • Преданный форуму
  • Популярность
  • Первый пост

Recent Badges

1,2 к

Репутація

  1. Краще розкажіть що то за проект планувався під який машину взяли, раптом це буде більш цікаво для потенційного покупця.
  2. Війна. Кадастрова карта не працює. Мало хто взагалі зараз купляє землю чи недобудови, бо ціни на матеріали та роботу зросли просто в космос.
  3. Темі ап. Узаконив будівництво та ввів в експлуатацію. Ціна та ж сама.
  4. У вас на цих фото виднося що між стрічковим фундаментом та ФБС нема гідроізоляції...це погано.
  5. Звісно займусь. Але це не відміняє бажання продатиЮ тож якщо комусь треба то звертайтесь.
  6. Вже взнавав, ціна питання узаконення будівлі 20-25 тис грн (можна як по амністії для будівель до 2015 року, так і як реконструкція бо стоїть на місці знесенного будинка). Тож нічого надважкого нема в тому щоб перетворити мистецтво у нерухомість.
  7. Продам ділянку 12 соток з витворами мистецтва за 60 тис. USD
  8. Ринок нерухомості дуже чутливий до таких масштабних подій як війна. Ті хто виїзджав з окупованих территорій назавжди віддавали своє майно за безцінь. Ті ж хто залишався та ще був при грошах скупляли то все за безцінь з надією що настануть кращі часи. Тепер цей ринок нерухомості в масштабах майже усієї країни з деякою градацією чим далі від фронту...іншого зараз нема. Треба потрохи звикати жити тут як живуть люди в Ізраїлі - у будь який час може прилетіти і до цього треба бути готовим. Гадаю що ринок нерухомості дуже зміниться і серед маст-хев будуть бомбосховища у підвалах, підземних паркінгах, ізольованні бетонні капсули всередині квартир. А поки не змінився то буде і гараж по 200$ і будинок до 100$.
  9. Від вас якась не зрозуміла та невиправдана агресія до топікстартера. Якщо він вас образив чи ще щось, то краще ходіть до нього в особисті повідомлення...можливо так ви ще збережете обличчя.
  10. Є Samsung 971P, робочий але потребує новий блок живлення. Віддам задарма.
  11. Там під кожним дослідом написано "Harms were rarely measured and poorly reported (very low‐certainty evidence)." А ще жодному робітнику лабораторії не прийде в голову заходити в зону потенційного ризику зараження у хірургічній масці чи масці N95/P2. Ще на початку пандемії всі хто був при тямі читали що мінімальний ступінь захисту P3, але і він до одного місця якщо носити не щільно прилягаючий до лиця респіратор, а спущену під ніс або підбородок маску.
  12. Зацікавленному покупцю віддам всі фото починаючи з етапу придбання ділянки, але тут не буду викладати бо і так фото в темі не в хронологічному порядку що тільки внесе ще більше непорозуміння в якому стані об'єкт на теперешній час.
  13. Ну, я за вас щиро радію що у вас таке міцне здоров'я. А от мені не так пощастило і я маю два аутоімунні захворювання, одне з я ких астма, тож я маю чималий шанс перехворіти ковідом лише раз: перший і останній. Більш того, навіть звичайне ГРВІ чи грипп з кожним разом не зміцнює моє здоров'я а навпаки провокує загострення моїх хвороб та невідворотно руйнує його. Тож наче не так вже й важко зрозуміти що там де один прочхався та прокашлявся другий зліг і втратив здоров'я або життя. Дуже шкода що до міцного здоров'я в комплект не видають емпатію.
×
×
  • Створити...