Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

loader

Пользователи
  • Публікації

    5 702
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    3

Повідомлення, опубліковані користувачем loader

  1. 1 година тому, Дощ сказав:

    Від розробника резерв+

    dou.ua/lenta/interviews/regulation-of-digital-services/

    Резерв+ це прорив. А проблема з ним така що нема поки довіри.

    Бо навіть під час періоду до 16.07 вручали повістки тим хто оновив, а зараз тащать на влк. З однієї сторони - нічого нового, з іншого - безлад і відсутність правил, або їх трактування кожним окремим хуєм. Тобто з однієї сторони людей пресують що вони такі погані не хтять іти воювати, щось там оновлювати і тп, з іншої - Де-факто дегалізували викрадення людей широким колом структур - поліція, прикордонники, тцк. Позбавляють волі, а потім оформлюють документи - чистий кримінал. Важко скласти протокол на місці? Важко надати право на захист? Важко дати хоча б зателефонувати попередити родичів? Потім будуть дивуватись чого всі притомні звалюють. 

    Зняти людину на вокзалі і вести в Ділове, як це блять називається. Якого хера взагалі прикордонна зона за 30+км? З якої радості на ліпили цих блокпостів в тилу якщо єдина їх мета - наловити людей. Це ж підміна всіх понять. 

     

    • Лайк 9
  2. 1 година тому, Vinsol2009 сказав:

    Нема ніякого значення, що вона пропонує, пропозиції. навіть не виносяться на розгляд

    Мені є значення. Інформайна робота надважлива. А коли ти забив бо все одно не приймуть - це шляпа. 

    • Дякую 1
  3. 13 хвилин тому, XL.pro сказав:

    Якщо хочете бути об'єктивним, то потрібно визнати, що належним чином до війни не готувався ніхто, реформи не проводилися,  тому маємо такі наслідки.

    Це писалось навіть в цій темі мною. Петро сподівався на рух в НАТО і слабенько готувався, хтів пропетляти. Володимир взагалі поставив все на паузу, свої граблі вирішив збирати. Пропетляли.

  4. 1 година тому, Vinsol2009 сказав:

    Это те, кто закупает для фронта на миллионы? Ну, ну, продолжайте в том же духе.

    За волонтерську діяльність вдячність. Але наслідки бездіяльності парламенту - мільйони життів громадян. Просто неспівставні. І так - відповідальність здебільшого на владі. Але опозиція особливих альтернатив не пропонує.

  5. 29 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

    Я щось не почув про Порошенка. Що він міг зробити в не зробив із своєю фракцією.

     

    Пропонувати рішення. Піарити рішення. Це ж очевидно. Не міг - ну то йде на***. Мені не подобається що в критичний момент вони відсижуються. 

  6. 2 години тому, Vinsol2009 сказав:

    Де саме?

    А де ні? 

    Всі гарячі теми піднімаються коли вже пізно, або чисто для піару. Або взагалі ніяк. 

    Наприклад фортифікації. В кінці 2022 багато хто ржав з кацапів, але мало хто казав що ми маємо будувати свої. В 2024 спохватились, але як? Чому бригади збирають на екскаватори у волонтерів? Це допустимо в 2024 році? Влада проїбала,опозиція також, мали голосувати інженерку, блокувати трибуни. Бо дуже добре що Петро купує за свої, але цього мало. 

    Закриті кордони. Влаштовує всіх прикоритних. Рішають для своїх шлях, а ви раби - сидіть або йдіть воювати. Хоч один раз це піднімалося? 

    Мобілізація. Тупі кацапи зрозуміли що народ масово став на лижі і замінив примус грошима, відкрив кордони. В нас вирішили затягувати гайки, очевидно не розуміючи наслідків. Де позиція ЄС і Петра? Їм все норм. Де їх позиція по масовому вилову людей на вулицях. Йшов на роботу, їхав кудись - бац на полігоні. Їх влаштовує. 

    Демографія. Зелені вихваляються підтримкою біженців закордоном, навіть тут на форумі. Які умови для біженців в середині країни? Що ми зробили щоб повернути хоч частину? Влада не розуміє, що ті чоловіки у кого сімї вже 2+ роки не тут виїдуть рано чи пізно. Вочевидь опозиції це теж норм. 

    Умови служби в армії. Там десятки питань. Починаючи від умов навчання, тупих заборон, вибору професії, переводів, термінів служби, забезпечення, виплат, лікування, безвісти зниклих, командирів і тп. Все це впливає і на мобілізацію і на демографію і на економіку - але нікому нема діла, йдемо на канікули. 

    • Лайк 9
    • Сумно 2
  7. 7 годин тому, Юрий Киев сказав:

    Не можна довіряти людині,яка легко зраджує,це ж аксіома.

    20240723_224907.jpg

    А хто йому довіряє? Політики це ситуативні люди. Я не зобов'язаний їм довіряти чи сліпо підтримувати у всьому. Зараз це не мій політик, бо він не пропонує альтернатив, продуманих, пропрацьованих. Люди лишились в країні після 2014 бо він тоді зумів зберегти баланс. А зараз нічого не пропонує. 

    Але я людина пряма - по церкві він виконав державницьку роль, при тому складним шляхом, дав людям можливість змінитись. Без заборон. Люди довели що вони таки не вивезли, тільки 10% церков перейшли. Тому зараз дійсно час радикальних дій. 

    Порошенко, як і Зеленський, як і багато інших - популісти. Разом з тим в 2019 його бачення було на порядок логічніше ніж Зеленського. Чіткий курс в НАТО чи не єдине що давало шанс не піти у велику війну. Натомість обрали чіткий курс на війну, бо Зеленський не пропонував нічого нового - дпгаварится і пєрєстать стрелять, це все вже пробував Петро, раз 10.Були і розстріляні коридори і зірвані режими припинення вогня і тп. Це все вже ми пройшли, проскакали по граблями і все для того щоб уїбатись об стіну. 

    Уїбались,ніби Зеленський став адекватні ше, питань нема, може навіть краще Порошенка в чомусь, але ціна питання яка... Теж риторичне. 

    • Лайк 1
  8. 7 годин тому, 7351 сказав:

    ...

    Вам під час поїздок за кордон, країни, де ви були, давали безкоштовне житло, платили щомісячно гроші на кожного члена родини, при цьому, на відміну від біженців з інших країн, ще і з правом працювати за гроші і так далі ?

     

    Так, під час відряджень мені покривали отель, не нижче 4 зірок, і +90 баксів за кожен день відрядження. Що зрештою подвоювало мій дохід за рік, і податки для держави доречі теж. На рахунок біженців - не сперичаюсь,але кількість зваливших з тилу зашкалює. Я б сказав безповоротно зваливших. 

     

    4 години тому, iiigolkin сказав:

    Тут є ще один момент: Рада мала голосувати за скасування податку (мита) на ввезення різної електрики, і відволіклася, а з цим є проблеми - треба щоб ввозили, ситуація критична з енергетикою. І чогось раптом уся Рада на канікули вирішила йти, чи то через це, чи то через ініціативу заборонити РПЦ МП... Не знаю, навіщо їм канікули...

    При тому що більшість вже закупилась, а у багатьох товар в дорозі і розраховували на цей закон. Я поставив 4 панельки ще в червні наприклад, щоб літом зменшити навантаження. 

  9. 5 хвилин тому, 7351 сказав:

    Спробуйте розібратись самі з умовами за кордоном для українців зараз і при Порошенку -- отримаєте відповідь...

    Якщо зрозумієте...

    Я був закордоном в 2014,2015,2016,2017,2018,2019. Умови були гарні. Десь гірші, десь кращі. Близько 20 країн відвідав, здебільшого по роботі. 

    З 2019 року не був, щось пішло не так. Дуже хочу розібратись як зараз, але чомусь не маю можливості. От і вся відповідь. Сім'ю в возив на 2 місяці, пільги перечислив в ЗСУ у розмірі 100%.

  10. 7 хвилин тому, 7351 сказав:

    Знову "не помічаємо" те, що "лізе в очі" -- чинний Президент тоді не був держслужбовцем України на відміну від...

    Прикидайтесь дурнем далі -- успіхів!

    Був, не був, це якесь порушення на той час, яке саме? Невже томос не перекрив конкретно це якщо брати моральний аспект? 

    На території одного управління МВС церкву побудували, цю фсбшну, наприклад. Досі працює) і нікого не їбе, а тут залізли в труси і смакують.

  11. Країна мрії вже на горизонті. 

    x.com/DarkaHirna/status/1815737167349514704

    Просто цікаво скільки людей цивільних таким чином звинуватили в намірі перетнути кордон і спакували в учебку? 

  12. Тільки що, 7351 сказав:

    Я тебе теж поважаю...

    Мені не треба поваги, але бажано не сцяти всім в очі. Петро може і звичайна людина, з своїми косяками, але конкретно томос все довів по відношенню до церкви. А те що не заборонив одразу - ну з цим я і не сперичався. Водночас такої влади як зараз в нього і не було. 

    • Лайк 3
  13. Тільки що, 7351 сказав:

    Купа людей з Донецької та Луганської областей -- тільки при Порошенку вони ніякої допомоги за кордоном не отримували, як і безкоштовного житла, як при Зеленському. 

    Кожний бачить тільки те, що хоче бачити...

    Купа людей з фронту, це зрозуміло і зараз. А чого валять з тилу? Чого валять ті що тут будувались і допомагали армії з перших днів? Чого валять ті що мають офіційні відстрочки і броні? Чого в 2019 звалило багато тих хто воював? 

    • Лайк 2
  14. 28 хвилин тому, Юрий Киев сказав:

    А я до того наскільки лідери Майдану на кшталт Петра Олексійовича були недалекими та абсолютно неадекватними політиками.

    Тобто маючи обмежений час,вони замість вирішення глобальних задач, не усвідомлюючи надзвичайних загроз перед державою,все злили заради свого особистого збагачення.

    Все злили, але я не знав людей які звалили з України до 2019. Глобальні задачі, зараз не можуть нагальні вирішити. Чи не помічаєте? 

  15. 6 хвилин тому, Юрий Киев сказав:

    Просто тупий був?

    Ну люди здебільшого не святі. Іноді і не розумні в чомусь. Петро он зараз підігрує зеленим замість того щоб грати в якісну опозицію - оце вважаю тупість. Все одно його макають в лайно, а питання як до опозиції не зникають, бо їх альтернатив не видно ні по одному важливо у напрямку : служба в армії, мобілізація, закриті кордони, свавілля на вулицях, економіка, забезпечення виробництва зброї. В чому його перевага зараз, її нема. А то історія, яка нічим не підкріплена виявилась. 

  16. 1 година тому, Юрий Киев сказав:

    Мені цікаво як один з лідерів Майдану,права рука Ющенко,секретар РНБО! в 2005 , проєвропейський помаранчевий активіст - неочікувано,з якогось бодуна бац! і в диякони УПЦ мп. мабуть не знав,що це фсбшна контора  🤦‍♂️

    Так що далі? Діями ж довів що він точно не за фсбшну контору. 

  17. 11 годин тому, XL.pro сказав:

    У програмістів є вибір: жити тут або там (заробляючи значно більше мінімалки).  У мене такого вибору немає, тому і не продав нерухомість та не виїхав, і зараз не збираюся.

    З однієї сторони це так у вашому випадку наприклад, з іншої - більшість людей що виїде знайде там точно не гірші умови, хоч не завжди аналогічні можливості. Це до того що вибір був у більшості, хоча і не такий простий технічно. Мені технічно взагалі нічого не коштувало виїхати, взяв ноут і все, це правда. 

    Тиск держави напрягає і серед колег до 2024 року ніхто не звалював. А це всі люди які ні копійки з України не заробляють. А в 2024 почали сипатись. Виїзд однієї людини може легко дати до -60куе експорту, скільки це в результаті ВВП з усіма мультиплікаторами хай спеціалісти рахують. А через півроку виїде його сім'я. Хай ще дораховують. Чим сильніше гайки затиснуть - тим більше звалить одразу чи при першій нагоді. Дуже недолуга політика. 

    • Лайк 3
  18. 18 хвилин тому, XL.pro сказав:

    Програмісту можна жити будь-де, де є інтернет, отримувати стабільний дохід і насолоджуватися життям. Незрозуміле сидіння до останнього в очікуванні війни.

     

    Ну я у війні був впевнений, тому лишився цілком свідомо. 

    Не можу сказати що хотів саме воювати, але підтримувати своїх - як мінімум. Виїзд = гарантовано Україна втрачає, військо втрачає. Для себе це не дуже раціонально звісно. Але наші люди в окопах, є борг перед ними. 

    Те що зараз використовуючи ці криві структури, влк, тцк намагаються всіх загнати - це великий косяк. Держава більше втрачає. 

    • Лайк 3
    • Дякую 1
×
×
  • Створити...