Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Yaroslav33

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Yaroslav33's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

4

Репутація

  1. О, дякую що нагадали, ось тут э гарна ідея: vrtp.ru/index.php?showtopic=13506 на другій сторінці: "Еще одно прикладное применение магнетронной глушилки - уничтожение насекомых. ...Сегодня боролся с рыжими муравьями под цементными плитками загородней дорожки, и парой муравейников на любимой полянке для загара. Эффект убийственный! Хиросима в миниатюре. Через десять секунд никаких шевелений. Отличное средство для уничтожения жучков в древесине. Для дезинфекции и сушки белья. Для дезинфекции круп, муки, сухофруктов и пр. Прогревается достаточно глубокая зона." Якщо підійти з розумом, можна заробити кучу грошей. Я от тільки б не ризикивав самому брати в руки, ну може що у алюмінівій шапочці, або попросив би тещю. І пізніше зайшов на shashel.net і зрозумів, що як завжди у світі вже все придумано до нас.
  2. На прохання описую свій випадок оформлення покупки ділянки з будинком в селі, він може відрізнятись він інших. Продавець повинен надати документи до нотаріуса, тому за їх оформлення платить він (що логічно). Що платили: Продавець: 1) Оформлення документів (на землю та будинок). 2) 5 % прибутковий податок (прибуток отримує продавець він і платить, від суми угоди). 3) Квитанції за оформлення документів (приблизно 500 грн.) Покупець: 1) Квитанції за оформлення документів (не пам’ятаю, хвилювався, перший раз все таки). 2) Гроші за будинок (радість для продавця). Продавець/ Покупець 50/50 %: 1) 1% пенсійний фонд (від суми угоди). 2) Виноска в натурі (800 грн., у мене було 4 точки) 3) Послуги нотаріуса (5200 грн.) Ціни пишу по пам’яті, можу помилятись. Мені та продавцю нотаріус при складенні угоди видав квитанції для оплати, кожному окремо, ми пішли і заплатили. Порада: - зайдіть до нотаріуса, і він вам все розповість і розкладе по полочкам (це їх гроші, краще зразу взяти, по можливості, всі документи, можна копії). Вдалого дня.
  3. "Выноску в натуру" по Макаровскому рай-ну качественно и быстро делает фирма "Гео-тест" (мне тоже делали). Координаты: Позвонив по телефонам: - руководителю компании Сергею Кончакову: 0675057602 или 097 776 5537. Написав нам по e-mail: info@geotest.com.ua конт. лицо Сергей – 80977765537 находятся на Голосеевской площади. Добавлено через 50 минут Додам "корисних" лінків: Розклад автостанції (не знаю чи актуальний): rasp.yandex.ua/station/9759560?ncrnd=4449 ____________________________________________ НОВІ МАРШРУТКИ МАКАРІВ-КИЇВ вкл. 02 січня 2013. Відкрито регулярні рейси комфортабельними мікроавтобусами Mercedes Sprinter на Київ від магазину "Будівельник" (навпроти автостанції) з 6:00, інтервал відправлення 20 хвилин. З Київа відправлення здійснюється від станції метро Житомирська (зі сторони кінотеатру "Екран"). Остання маршрутка з Києва о 22:00. ____________________________________________________ Магазини: m-price.net/stroitelnye-materialy.html ____________________________________________________ Тут карта з більш менш вказаними вулицями: rasp.yandex.ua/info/station/9759560 ____________________________________________________ Контакти РЄС: aes-ukraine.com/kyiv/rayonni_pidrozdili_/makarivskiy_rayonniy_pidrozdil.html
  4. Описую свій випадок купівлі ділянки з будиночком у селі, Макарівського р-ну, Київська область. Ділянка 12 соток, дерев'яний будинок під знесення (+ сарайчик). Нотаріус взяв такі документи: 1) Акт на землю, 2) тех. паспорт, 3) Експертну оцінку землі та будинку (окремі документи), 4) Витяз з ПК, 5) Форма №3, 6) Витяг про реєстрацію права власності на нерухоме майно (рішення суду на підставі якого видано) 7) паспорти + інд. коди. Нотаріус сказав, що йому непотрібні: 1) Нормативно-денежная оценка, и 2) Довідка обтяжень/обмежень. Документи які мені видав нотаріус (оригінал акту забрав): Будинок: 1) Договір купівлі-продажу житлового будинку (його копію), 2) Тех. паспорт на жилий будинок, 3) Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію прав власності (власник я), Земля: 1) Договір купівлі-продажу земельної ділянки (його копію), 2) Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію прав власності (власник я), 3) Ксерокс Держ. Акту. Нотаріус сказав, що в БТІ мені не треба, згідно витягів я вже власник, що мені треба, це тільки занести копію паспорту в сілраду, щоб село знало своїх героїв. Питання, мені більш ніде не треба бігати за підписами (вже голова кругом іде від папірців)? Дякую. Добавлено через 3 минуты Також є інформація від нотаріуса, що з 1 серпня припиняють оформлювати документи (будуть передивлятись алгоритм Експертної оцінки), а з 1 вересня всі розрахунки переходять на цифру (всі розрахунки через банк). Думаю нічого доброго для пересічного громадянина в цьому не буде.
  5. Добрый день. Долгие и утомительные поиски места для удовлетворения чувства тяги к земле, заставляют обратиться к Вам за консультацией вот по какому вопросу. Брокер обрисовал такую ситуацию по участку: участок под дачное строительство, 12 сот., гос. акт. У меня есть желание сделать новый акт на себя. Говорит, есть маленькая проблема с гос. актом, а именно, что гос. акт с неправильной серией (у каждой области, района своя серия). Уважаемый apxitektop, подскажите пожалуйста, возможно ли такое (я понимаю, что в нашей стране все возможно) и как перестраховаться при покупке данного участка. Есть желание сделать новый акт на себя. Спасибо за содействие.
×
×
  • Створити...