Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Dark FeniX

Пользователи
  • Публікації

    1 225
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Dark FeniX

  1. Да как бы Минск-3 не гарантировал бы отсутствие теперешней ситуации. Лишь отсрочку по времени. И неизвестно, кто б лучше подготовиться успел, кацапы или мы (очень сомнительно).
  2. Прочитав. Инфи нуль, ну окрім згадки про бусики. Якась спроба натягнути сову на глобус. Так, закон передбачає обмеження людей у правах під час війни, і про це було інформовано раду Європи. Навіщо це було зроблено - інше питання. Але це не дозволяє виконувати обмеження з порушенням вимог закону.
  3. Интересно, а почему это ограничения не по закону? На все эти ограничения есть законодательные основания.
  4. Кадыров сообщил, что назначил своего 16-летнего сына Адама куратором Российского университета спецназа в Чечне: «Он тесно знаком с деятельностью знаменитого университета, поэтому я считаю, что отлично справится с возложенными обязанностями».
  5. О какой защите прав речь? Типа, чтоб подавать в ЕСПЧ, что тебя задержали ночью в комендантский час или что не выпускают за границу?
  6. Гм... Так разве всё перечисленное не введено ещё с начала войны?
  7. У кацапів все можливо. Але за умови підтримки згори. А як кадирів-старший сдохне, кінець цій підтримці.
  8. Ага. Так і є. Моніторю періодично коменти на кацапських каналах, і риторика в них дуже змінилася. Якщо раніше вони свою мету про денацифікацію, про дамбілі бамбас та підступне НАТО молодих, то зараз не соромляться і радісно пишуть про захват українських земель, про те як повбивають хохлів та розбомблять наші міста. Фаби, ядерки, іскандери, тцк, здоровенні кладовища, закриті кордони, розбомблені тес, нема електрики - ось чути від кожного кацапи. А чому? Бо звикли до війни. Війни, у якій вони (поки що) перемагають. Війни, яка десь там, за кордоном. Яку вони майже не відчувають, бо у військомат ніхто не тягне, міста їх майже не бомблять. А там ще й репарації платити доведеться, якщо програють. Так що вони як ті німці при гітлеру - вибрали свій кривавий шлях і йдуть ним .
  9. Та все можна було. Але... Боялися. Боялися приймати непопулярні рішення. А що як мости підірвуть - а там не нападуть, а що як замінують - а там не поїдуть кацапи, і ще хтось підірветься. Вважали, що якщо ще поморозитися, то воно саме розсосеться. Раніше ж вдавалося, роками морозилися, чого б по іншому було?
  10. Ну, если внимательно почитать хотя бы тему, не говоря уж о самом законе, то именно для службы, на стратегических и критических предприятиях. На таких как бы своя служба безопасности и так тесно сотрудничает с органами
  11. Та не бійтеся, при бажанні вже сьогодні вас можуть на підвал відправити, не чекаючи якогось закону. Справа в тому, чи потрібні ви комусь?
  12. що мають стратегічне значення для економіки і безпеки України та/або на об’єктах критичної інфраструктури, якими є, зокрема, атомні електростанції. Ви ж цілком цитуйте, не частково 😉 Хоча, тоді зрада буде не така тотальна
  13. Знаю, балакав. Літо минулого року все змінило. Не вийшло того, що всі чекали, що як у Харкові та Херсоні у 22 звільнено Запоріжжя. Почалась виснажлива кривава подоба ПМВ. Одно діло йти воювати з вірою у перемогу, а друге - з тим, що скоріше за все залишися у якійсь посадці. Ще й союзники допомогу притримати, так, що відбиватися залишилось лише дронами... Влада? Та ні, не лише вона одна. Їх просто видніше. Весь народ призвичаївся, у масі своїй. Стало зрозуміло, що відбувається, як з цим жити, що не треба світло вимикати під час тривоги, та й реагувати на неї перестали. Відбулося те ж саме, що й після 14 року - стали жити своїм життям, з нюансами цього часу. Купують авто та гаджети, роблять ремонти, ходять у кіно та кафе. Ось тільки на море влітку не з'їздити, але можна у гори, а жінкам - і закордон. І так до наступного масштабного потрясіння...
  14. Цікаво, як ви це плануєте робити, щоб окремо?
  15. Чесно кажучи, всі ті балачки про "не хочу захищати цю владу" - дитячі відмазки. Банально це люди, які бояться вмерти. В на початку війни у чергах стояли ті, хто міг цей страх пересилити. Скінчилися. Тепер стоять ті, хто хоча й бояться, але чесні або бідні і не можуть противитися примусу.
  16. Та такое, какой-то эффект Манделы. Да, бывало такое, что Купер говорил, что наши не всю правду говорят или же умышленно искажают картину из-за военной необходимости. Но он постоянно напоминает, что его выводы - это его личное мнение.
  17. Так хоть какого плана пройоб был? Неточность в цифрах? Поддержка кацапов (Вряд-ли)? Выложил какой-то косяк наших военных? Лично я, сколько за ним слежу, замечал только мелкие неточности, которые на общую картину не особо влияют
  18. А что за факапы были-то? Купер довольно адекватный, и железно поддерживает Украину.
  19. Да как бы, со слов Салливана, и с нашей стороны тоже нельзя 😔
  20. Про головне - відкрити кордони, забули доповнить😉
  21. Зрада - вона сама себе не зробить😁
  22. ❗️Сенат США схвалив законопроєкт щодо $60.75 мільярдів для України. 79 — ЗА. 18 — ПРОТИ. Далі – підпис Байдена та оголошення перших пакетів допомоги.
  23. Гм... Если мне память не изменяет, то лозунг "забери у бабушки паспорт" - времён избирательной кампании 14-15 годов, зеля тогда и не помышлял о политике
  24. Насколько я помню, эта вся радость происходила во время оккупации Германии союзниками, отличалась от страны, отвечавшей за зону оккупации и была свёрнута после ухода союзников. За реальное восстановление Германии, её экономики и особенно её репутации нужно благодарить Аденауэра. Тот даже с евреями смог замириться (хоть и ушло на это половина средств от плана Маршалла), у тех чуть было госпереворот не произошел из-за этого.
×
×
  • Створити...