Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Dark FeniX

Пользователи
  • Публікації

    1 238
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Dark FeniX

  1. Это само собой. Все эти "аналитики" - чисто развлекательный контент, агрегатор новостей+их личное мнение. Послушай и забудь. За тебя они решать не будут. Попробуйте, может что и выйдет. А лучше пусть ИИ "правильную" аналитику выдает, без ошибок, чтоб критиков всё устроило
  2. Ага, особенно, когда оказалось, что задержали при попытке сбежать в Приднестровье. Зато удобно, можно теперь каждый раз вспоминать: "Да чего его слушать, он думал, что Закарпатье рядом с Беларусью"
  3. А вы напоминайте, а то ещё забудут, как он допустил страшную ошибку и неправильно указал подробности ареста кума пыни
  4. Читаю это копание в позапрошлогодних постах и что-то вспомнился старый анекдот про Джона-шотландца
  5. Вам лишилося лише визначитися, чи то у вас протест проти олігархів, захапавщих бабло, чи то ви проти того, щоб високодуховні українці вмирали на війні.
  6. Тому пині і не потрібна перемога, він потребує війни, постійної війни. І не факт, що вона припиниться з його смертю, після того, як Салазар сконав, Португалія ще 8 років воювала.
  7. Бо на кацапії є два чинника, якіх в нас не має: - безліч бабла - безліч тупої бидлоти з мухосранськів, які заради того, щоб за місяць отримати свій заробіток за півроку-рік, підуть навіть на ризик здохнути на війні.
  8. Звісно. Це ж з точки зору пині. Ви б не простирадла копіпаст викладали, а хоч трохи поміркували, про що мова йде.
  9. Та таке, ті, хто йшов туди добровільно, зробили це ще у минулі роки. Тепер тільки з примусу.
  10. Цікаво, а взагалі після чого до тцк може бути черга?
  11. Україна - для довгої колоніальної війни. Все у найкращих традиціях диктаторів
  12. Вибачаюсь, а які саме статті конституції порушені?
  13. Було вже, у 22. У 23 не вийшло нічого, і народ зневірився.
  14. Да как бы Минск-3 не гарантировал бы отсутствие теперешней ситуации. Лишь отсрочку по времени. И неизвестно, кто б лучше подготовиться успел, кацапы или мы (очень сомнительно).
  15. Прочитав. Инфи нуль, ну окрім згадки про бусики. Якась спроба натягнути сову на глобус. Так, закон передбачає обмеження людей у правах під час війни, і про це було інформовано раду Європи. Навіщо це було зроблено - інше питання. Але це не дозволяє виконувати обмеження з порушенням вимог закону.
  16. Интересно, а почему это ограничения не по закону? На все эти ограничения есть законодательные основания.
  17. Кадыров сообщил, что назначил своего 16-летнего сына Адама куратором Российского университета спецназа в Чечне: «Он тесно знаком с деятельностью знаменитого университета, поэтому я считаю, что отлично справится с возложенными обязанностями».
  18. О какой защите прав речь? Типа, чтоб подавать в ЕСПЧ, что тебя задержали ночью в комендантский час или что не выпускают за границу?
  19. Гм... Так разве всё перечисленное не введено ещё с начала войны?
  20. У кацапів все можливо. Але за умови підтримки згори. А як кадирів-старший сдохне, кінець цій підтримці.
  21. Ага. Так і є. Моніторю періодично коменти на кацапських каналах, і риторика в них дуже змінилася. Якщо раніше вони свою мету про денацифікацію, про дамбілі бамбас та підступне НАТО молодих, то зараз не соромляться і радісно пишуть про захват українських земель, про те як повбивають хохлів та розбомблять наші міста. Фаби, ядерки, іскандери, тцк, здоровенні кладовища, закриті кордони, розбомблені тес, нема електрики - ось чути від кожного кацапи. А чому? Бо звикли до війни. Війни, у якій вони (поки що) перемагають. Війни, яка десь там, за кордоном. Яку вони майже не відчувають, бо у військомат ніхто не тягне, міста їх майже не бомблять. А там ще й репарації платити доведеться, якщо програють. Так що вони як ті німці при гітлеру - вибрали свій кривавий шлях і йдуть ним .
  22. Та все можна було. Але... Боялися. Боялися приймати непопулярні рішення. А що як мости підірвуть - а там не нападуть, а що як замінують - а там не поїдуть кацапи, і ще хтось підірветься. Вважали, що якщо ще поморозитися, то воно саме розсосеться. Раніше ж вдавалося, роками морозилися, чого б по іншому було?
  23. Ну, если внимательно почитать хотя бы тему, не говоря уж о самом законе, то именно для службы, на стратегических и критических предприятиях. На таких как бы своя служба безопасности и так тесно сотрудничает с органами
  24. Та не бійтеся, при бажанні вже сьогодні вас можуть на підвал відправити, не чекаючи якогось закону. Справа в тому, чи потрібні ви комусь?
×
×
  • Створити...