Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Dark FeniX

Пользователи
  • Публікації

    1 217
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про Dark FeniX

  • День народження 19.01.84

Персональная информация

  • Имя
    Дмитрий
  • Откуда
    Запорожье
  • Хобби
    Умный дом
  • Род занятий
    Инженер-технолог
  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

1 755 переглядів профілю

Dark FeniX's Achievements

Гуру

Гуру (11/13)

  • 500 комментариев
  • Популярность
  • Начинающий собеседник
  • Преданный форуму
  • Начало популярности

Recent Badges

1,6 к

Репутація

  1. Ага. Так і є. Моніторю періодично коменти на кацапських каналах, і риторика в них дуже змінилася. Якщо раніше вони свою мету про денацифікацію, про дамбілі бамбас та підступне НАТО молодих, то зараз не соромляться і радісно пишуть про захват українських земель, про те як повбивають хохлів та розбомблять наші міста. Фаби, ядерки, іскандери, тцк, здоровенні кладовища, закриті кордони, розбомблені тес, нема електрики - ось чути від кожного кацапи. А чому? Бо звикли до війни. Війни, у якій вони (поки що) перемагають. Війни, яка десь там, за кордоном. Яку вони майже не відчувають, бо у військомат ніхто не тягне, міста їх майже не бомблять. А там ще й репарації платити доведеться, якщо програють. Так що вони як ті німці при гітлеру - вибрали свій кривавий шлях і йдуть ним .
  2. Та все можна було. Але... Боялися. Боялися приймати непопулярні рішення. А що як мости підірвуть - а там не нападуть, а що як замінують - а там не поїдуть кацапи, і ще хтось підірветься. Вважали, що якщо ще поморозитися, то воно саме розсосеться. Раніше ж вдавалося, роками морозилися, чого б по іншому було?
  3. Ну, если внимательно почитать хотя бы тему, не говоря уж о самом законе, то именно для службы, на стратегических и критических предприятиях. На таких как бы своя служба безопасности и так тесно сотрудничает с органами
  4. Та не бійтеся, при бажанні вже сьогодні вас можуть на підвал відправити, не чекаючи якогось закону. Справа в тому, чи потрібні ви комусь?
  5. що мають стратегічне значення для економіки і безпеки України та/або на об’єктах критичної інфраструктури, якими є, зокрема, атомні електростанції. Ви ж цілком цитуйте, не частково 😉 Хоча, тоді зрада буде не така тотальна
  6. Знаю, балакав. Літо минулого року все змінило. Не вийшло того, що всі чекали, що як у Харкові та Херсоні у 22 звільнено Запоріжжя. Почалась виснажлива кривава подоба ПМВ. Одно діло йти воювати з вірою у перемогу, а друге - з тим, що скоріше за все залишися у якійсь посадці. Ще й союзники допомогу притримати, так, що відбиватися залишилось лише дронами... Влада? Та ні, не лише вона одна. Їх просто видніше. Весь народ призвичаївся, у масі своїй. Стало зрозуміло, що відбувається, як з цим жити, що не треба світло вимикати під час тривоги, та й реагувати на неї перестали. Відбулося те ж саме, що й після 14 року - стали жити своїм життям, з нюансами цього часу. Купують авто та гаджети, роблять ремонти, ходять у кіно та кафе. Ось тільки на море влітку не з'їздити, але можна у гори, а жінкам - і закордон. І так до наступного масштабного потрясіння...
  7. Цікаво, як ви це плануєте робити, щоб окремо?
  8. Чесно кажучи, всі ті балачки про "не хочу захищати цю владу" - дитячі відмазки. Банально це люди, які бояться вмерти. В на початку війни у чергах стояли ті, хто міг цей страх пересилити. Скінчилися. Тепер стоять ті, хто хоча й бояться, але чесні або бідні і не можуть противитися примусу.
  9. Та такое, какой-то эффект Манделы. Да, бывало такое, что Купер говорил, что наши не всю правду говорят или же умышленно искажают картину из-за военной необходимости. Но он постоянно напоминает, что его выводы - это его личное мнение.
  10. Так хоть какого плана пройоб был? Неточность в цифрах? Поддержка кацапов (Вряд-ли)? Выложил какой-то косяк наших военных? Лично я, сколько за ним слежу, замечал только мелкие неточности, которые на общую картину не особо влияют
  11. А что за факапы были-то? Купер довольно адекватный, и железно поддерживает Украину.
  12. Да как бы, со слов Салливана, и с нашей стороны тоже нельзя 😔
  13. Про головне - відкрити кордони, забули доповнить😉
  14. Зрада - вона сама себе не зробить😁
  15. ❗️Сенат США схвалив законопроєкт щодо $60.75 мільярдів для України. 79 — ЗА. 18 — ПРОТИ. Далі – підпис Байдена та оголошення перших пакетів допомоги.
×
×
  • Створити...