Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Сарочка

Пользователи
  • Публікації

    4 457
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    21

Востаннє Сарочка виграв 9 вересня 2021

Публікації Сарочка були найпопулярнішими!

1 підписник

Про Сарочка

  • День народження 30 жовтня

Персональная информация

Відвідувачі профілю

11 673 перегляда профілю

Сарочка's Achievements

Гуру

Гуру (11/13)

  • Начинающий собеседник
  • Начало популярности
  • Преданный форуму
  • Популярность
  • Первый пост

Recent Badges

11,2 к

Репутація

  1. Вся ідея ще не завершена( трошкі металевих виробів, ще планую. Це північна сторона, трохі було темнувато, тому біле. А взагалі то все майже безкоштовно, бо це залишкі від плитки. Дивно, що мені вистачило повно стількі плиткі, скільки було, жодної не згубила і жодної не осталось в залишку. )
  2. А тута я:). Просвітництво було вночі , бо не спалося мені , щоб чимось зайняти собі знайшла ось той чудовий прототип димоходу і чомусь вирішила сказати, що це якось стремнувато чистити буде. Це я ще не знала що там одразу ще і вентиляцію будуть робити. Не заважаю більше людине отримувати досвід за власні гроши. Але я пас, даже вирішила не відповідати на коменти. Вчора я щось не побачила, що мене гукають на допомогу. Я вчора заканчивала плитку на відкоси дверні робити, та причепляла вітражного светильника, якій я знайшла до пари в цей коридор до того дзеркала, зʼявилось, що в мене нема потрібних лампочок, довелось ще зганяти до магазину. Короче була трохи втомлена. виправляюсь. з квасолі гострий є такій рецепт. Це більше як квасоля в марінаді. Якщо не класти чілі ( хоча це основний інгрідіент смаку окрім кислоти, солі , та цукру) в цей рецепт, можно получить універсальний полуфабрикат, якій взимку можно додати до овочевого рагу, запеканкі, супи. Або їсти як є в ікісті гарніру. Це так само як огірочки з кетчупом чілі , всім подобаються, якщо прибрати чілі і додати насіння гірчиці замість то буде смачне і наче снігова куля в банці , коли перевертаю. Я залишаю рецепт Інгредієнти (на ~1–1.5 л готового продукту) 500 г стручкової фасолі марінад: 1 літр води 200 мл 9% оцту 2 ст. л. солі 2–3 ст. л. цукру кетчуп чилі — 200 мл Прянощі: зубчики часнику, лавровий лист, чорний перець горошком, насіння гірчиці, насіння кріпа за бажанням Обрізати кінчики, якщо довгі — порізати на шматки (~4 см). Бланшувати в киплячій підсоленій воді 3 хв, потім охолодити і дати стекти воді. Так квасоля більш щільно буде лягати в банку наповніть банки. Готовність бланшування - дочекатися зміни кольру на яскравий зелений. Не переварювати. Чисті стерильні банки наповнити фасоллю, прянощами, часником та кропом. Приготуйте маринад У воді розчинити сіль, цукор, додати гострий кетчуп і довести до кипіння. Зняти з вогню, додати оцет — добре перемішати. **Заливка і стерилізація** Вилити гарячий маринад у банки з фасоллю. Стерилізуйте: 15 хв на 1,5 л банку ( якщо фасування в 0,5, то час стерилізації буде меншим) Закатати, перевернути, дать охолонуть. Ще є радянській салат закусочний ( рецепт свекрові, а в ней з журналу, не то Крестьянка, чі чогось подібного) з спаржевой квасолі та моркви, напевно , так чі інакше всім знайомий, бо в кожной родині таке було. Якщо потрібно. Він називалася закусочний, хоча це просто консерва з готовою стравою овочевою.
  3. Я бачила реалізацію саме такой , описаний вами ідеї в Шиделя виключно на газови котли. . Мені здається що такі це зовсім різне, ніж пряме спалювання деревини ( вогнище) . І я її реалізацію бачила в багатоповерхівках. Щось там нічого схожего до каміну не було. Так саме ваша інсталяція це далеко ще не Шидель. Та і Шидель, це не просто купа кирпича . Взагалі не про кирпич. Взагалі не то що ви робите. Але ж це не богатоповірхівка , ну давайте просто поміркуємо …. То ви шукаєте чистого повітря біля димоходу? Чі над ним, чі наскільки під ним? Атмосферний тиск впав, дим стелиться до землі, що в цей час повиннно бути з вентиляцією. Як їй казазати, що вона повинна захлнопнутися і не тягнути повітря до дому. А в цей час ваша жінка включила витяжку і вирішила посмажити млинці. . Поміркуйте. Хто з якого отвіру переможе витяжку? Її мотор 100%, а може 200% більш потужний, ніж природна тяга. Але хто зна. Ніщо вам не забороняє отримувати досвід за ваші гроші. Це ж було лише зауваження, на яке ви можете звернути увагу, або ні.
  4. Не ну я намагалась дуже обережно викласти свою думку. Але якщо це « під рукавивицю» на фото , то все , я пас.
  5. Єєє , ось тут знов проблемка. Вихід однією шахтою біля димоходу каміну ось ціх двух отворів,зліва, та справа, що вас напевно вінтіляція. Біля отвору якій , напевно, отвір димоходу, то це дуже- дуже- дуже погана ідея. Але це знов не зрозуміло, бо це по фото, без ваших остаточних коментарів.
  6. Не зрозуміло. Топка вже є. Як так каміна нема? Чі ви каміном називаєте щось взагалі ?
  7. Якщо гільзувати цей отвір, то взагалі то все одно як вам ту шахту викладуть. АЛЕ Але ні в якому разі це не повиннно бути ось це , що зараз на фото, бути димарем каміну, ось так, як воно зараз- з напливами. . Ну добре, не Шіделем єдині, але, якщо наважились ось прям , зовсім якусь саморобну штуку, в в вигляді каміну , то до створення димоходу, теж треба привернуть увагу. Це сама небезпечна штука в домі. Ось прям сама- сама, . Це як вогнище посерд будинку розпалити. Якщо ви міркуєте, що ви з одній строні його в скло спрятали і це вже безпечно, то це не так -не працює. Ваш димохід виглядає зараз більш погано , ніж в старому сіляньському домі, де піч клали після 3 бутилок водяри., і це не просвіт в кінці тунелю. , це тупо край життя мешканців майбутнього будинку , якщо це одоробло залишиться , як димохід , з всій повагою , без образ Якщо ви його залишити як є . То коли буде пожар, це просто час. Ви ніколи цю скелю сталогмітв не зможете гарно почисти . Тому , або гальзувати, або робити як треба, а не ось так робити далі
  8. Я зрозуміла що камін. Але в каміні може бути димохід, а може бути шахта с трубами гарячого повітря подібний конструкції . Якщо це димохід, то виглядає він не нормально. Якщо шахта то допустимо.
  9. В цьому році я вирішила теж колеуси спробувати. Але посадила насіння вже дуже пізно, в квітні в середині. Якщо би посадила разом з петунійєй ,то було б як треба. Розвіваються з насіння вполнє собі гарно, то якщо є сорті , що вам потрібні, можна не зберігати. В мене інша проблема з ними виявилась - хтось в мене сжер під корінь їх вже. Я так і не зрозуміла, що це було, але явно не хвороба. Бо жерли повільно -дорослу рослину десь за тиждень . Схоже на слимаків, по структурі обжертості, але точно не вони, та і типового сліда від слимака не було. А вас чім хворіють, хто на них зазіхає?
  10. То напевне це дивовижне враження, вони дуже яскраві . А в великой кількості це напевно вау ефект.
  11. Ось, з саду , де були нагуліваніі квиток повернулися до дому.
  12. Ще з кабачків можно зробить щось типу хумуса ( назвем це намазкою, та не солоне з випечкки щось накшталт міні пішого порціонного, в форме від мафіна) ну це ось перше що прийшло на думку. Якщо треба ще, то піду свою тетрадь відкрию, бо щось більш готується, щось меньш. але то стандартний набір - салат- горячее-випечка. Компот не пропоную , але він також є а арсеналі. Уневерсальний овоч
  13. Або Кабачки в азійському стилі (у соєво-медовому соусі). Це буде на пательні, але це не деруни, то 3-5 хв , думаю має право на життя такий рецепт. Сразу кажу, що це страва на три людини, мак вихід десь повинен бути до 0,5 кг , бо перевантажувати сковорідку не треба, наче все попливе і буде звичайни тушкований овочі. Треба зберегти балан альденте. Від дійде до мягкісті вже на тарелці. Від часу подачі також повинно пройти не більш ніж 5 хв. Це не блюдо на нагрів, або щ_б залишилось на завтра, то друга концепція. Швидко , яскраво і трохи відчуваєте текстуру. Якщо текстури нема, то треба зменшити час стояння на кухні над пательнею ще на 1 хв. Кабачки китайці готовлять за 5 рухів Вог, але там температура шалена. То в нас треба тількі доче4атися зміни кольору скоринку молодого кабачка, ось так буде візуальна готовність. Ну і нарізка,3 мм то зайве. Гострий ніж та тоненький слайси. Кабачки — 2 шт. Соєвий соус — 2 ст. ложки Мед або цукор — 1 ч. ложка Часник — 1 зубчик Кунжут — за бажанням Олія Нарізати кабачки брусками або кружальцями.товщину - 1.1,5 мм Обсмажити на олії , на великой температурі до альденте, то смажених краєчків. Не треба допускати, щоб потік сік, треба невелика кількість на пательні, та сама велика мощность плити. Краще хай виглядає край дуже підсмаженим ніж все почте пускати сік. Смажимо по принципу китайської кухні, поки скоринка почне зміняти колір на яскравий. Це все. Це займе часу десь 1,5- 2 хв Макс . Пательня предварительно дуже горяча повинна бути, щоб від масла шов димок . Додати соєвий соус, мед і часник.( все це потрібно змішати в чашці заранее) Тушкувати 2 хв, поки карамелізується.. якщо треба більше соуса на білий ріс до гаарниру, то давайте в чашку 1 чайну ложку крохмалю і 4 ст л бульйону концентрованого, або звичайной води+ 1 ст ложка соєвого соусу. Сіль тут за бажанням. Я завжди в азійські страви ще додаю імбірь та гострий перець в цю чашку заливки. Ця страва за 5 хв Дуже пасує до білого круглого рису типу Камоліно. . . Час на готування рису не рахую. Ріс зварити потрібно заранее. На останній хвилині рису, починаємо готовити кабачок. Десь так . Це майже миттєво Опціонно можна додати кунжутний соус в чашку заправки, та дашіду ( корейський сухій бульон )з анчоусов, або мідій, це посілює смак, це як природній глюкомат, не відчувається, як смак, але робить соус більш насиченим. Посипати кунжутом. По такому рецепту готую ще стрілки часника, , які зараз є в промисловому масштабі. Це ось прям бомбічно. Можно додати ще предварительно також швидко піджарени пластини(1 мм мʼяса будь якого, якщо так не можете порізати, то можна фаршу, якщо треба щоб було полу мʼясне блюдо)
  14. до простих рецептів з кабачка. Якщо є тека тертушка, як на моркву корейську Молодий кабачок — 1-2 шт.Сир фета — 50–70 гОливкова олія — 1 ст. ложкаЛимонний сік — 1 ч. ложкаМ’ята або базилік — кілька листків.Сіль, перець, італійський трави. Нарізаємо кабачок довгими тонкими стрічками (як локшину) ножем для овочів або теркою. Порскаємо оливковою олією, лимонним сіком. Додємо крихти фети та порвану м’яту. Чавимо в руцях щільно спеції щось на кшталт італійські з трав. Їсти можна сирим або злегка припустити на сковороді 1–2 хв.
×
×
  • Створити...