Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Epifan

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Epifan

  1. Гараж расположен по линии земельного участка, красная линия отсутствует. До проезжей части 10 метров, грунтовка, поселок. Постройка 2014 года. Хотел по амнистии узаконить. Техник БТИ говорит, что архитектура не пропустит. По улице есть еще дома с таким расположением гаражей (скорее всего тоже самоволки). Как узаконить, на что сослаться? Раньше был ДБН 79-92 который разрешал строить гаражи по линии земельного участка. Как сейчас можно решить это вопрос?
  2. Присоединяюсь к вопросу. Гараж расположен по линии земельного участка, красная линия отсутствует. До проезжей части 10 метров, грунтовка, поселок. Постройка 2014 года. Хотел по амнистии узаконить, приказ 158. Техник БТИ говорит, что архитектура не пропустит. По улице есть еще дома с таким расположением гаражей (скорее всего тоже самоволки). Как узаконить, на что сослаться? Раньше был ДБН 79-92 который разрешал строить гаражи по линии земельного участка. Как сейчас можно решить это вопрос?
  3. Про регулювання містобудівної діяльності 4. Проекти забудови територій, розподілу територій, містобудівні обґрунтування з відповідними умовами та обмеженнями забудови земельних ділянок, будівельні паспорти, документи на введення об'єктів в експлуатацію та їх сертифікацію, розроблені та/або оформлені до набрання чинності цим Законом, можуть бути затверджені та використані після набрання чинності цим Законом. 9. Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю до 31 грудня 2013 року безоплатно протягом 10 робочих днів з дня подання заяви власниками (користувачами) земельних ділянок, на яких розміщені об’єкти будівництва, збудовані без дозволу на виконання будівельних робіт, за результатами технічного обстеження будівельних конструкцій та інженерних мереж приймають в експлуатацію: індивідуальні (садибні) житлові будинки, садові, дачні будинки, господарські (присадибні) будівлі і споруди, прибудови до них, збудовані у період з 5 серпня 1992 року до 12 березня 2011 року; збудовані до 12 березня 2011 року: громадські будинки I і II категорій складності; будівлі і споруди сільськогосподарського призначення I і II категорій складності. Порядок прийняття в експлуатацію таких об’єктів і проведення технічного обстеження будівельних конструкцій та інженерних мереж визначається центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері будівництва, містобудування та архітектури. Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю приймає рішення про притягнення до адміністративної відповідальності за правопорушення та про накладення штрафу: щодо фізичних осіб - відповідно до статті 97 Кодексу України про адміністративні правопорушення ( 80731-10 ); щодо юридичних осіб - відповідно до пункту 2 частини другої статті 2 Закону України "Про відповідальність за правопорушення у сфері містобудівної діяльності" ( 208/94-В Как по мне для ГАСК достаточно только звіта о тех. состоянии объекта. В 07.08.13 был в Гаске, инспектор документы не принял, сказал, что он просто консультирует сдавать нужно в канцелярию. Пошел в канцелярию, тетечка с канцелярии стала кричать, что документы принимает инспектор, после того как составит протокол и выпишит штраф, и провела меня к инспектору. На вопрос: - Где это написано? - Нам так сказали. ( Спорить не стал, сегодня отправлю по почте курьерской доставкой. Инспектор выдал новый список документов. К перечню 95 приказа добавили звит и его копию заверенную владельцем, и правоустанавливающий документ на домостроение. Добавлено через 1 час 13 минут Подскажите в декларацию какой номер вписывать с тех паспорта БТИ инвентаризационный или реестровый?
×
×
  • Створити...