Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

y.voronizhskiy

Пользователи
  • Публікації

    7
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача y.voronizhskiy

  1. Ситуация, насколько я понял патовая. У ГАСка невозможно получить разрешение на строительство уже построенного балкона. А решение исполкома органов местной власти не будет основанием для регистрационной службы, выдать новое свидетельство на право собственности. Добавлено через 1 час 12 минут 25. Реконструкція житлових та нежитлових приміщень без зміни їх зовнішньої конфігурації, улаштування в існуючих житлових будинках, адміністративно-побутових будівлях підприємств та громадських будівлях вбудованих приміщень громадського призначення. Если попробовать запустить схему с Декларацией в ГАСКе, то обязательно получать містобудівні умови на это? Про затвердження Порядку надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, їх склад та зміст ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України 07.07.2011 N 109 2.2. Для отримання містобудівних умов та обмежень до заяви замовником додаються: засвідчена в установленому порядку копія документа про право власності (користування) земельною ділянкою; ситуаційний план (схема) щодо місцезнаходження земельної ділянки (у довільній формі); викопіювання з топографо-геодезичного плану М 1:2000; кадастрова довідка з містобудівного кадастру (у разі наявності); черговий кадастровий план (витяг із земельного кадастру - за умови відсутності містобудівного кадастру); фотофіксація земельної ділянки (з оточенням); містобудівний розрахунок з техніко-економічними показниками запланованого об'єкта будівництва. Но тогда зачем нужны все эти документы?
  2. moybalkonchik.ru/kak-uzakonit-rasshirenie-ili-pristroyku-balkona/ Читал статью. Почему расширение на 30 см. не является критическим?
  3. Ребята подскажите, кто сталкивался с узаконением балкона, если он был расширен на 50 см и увеличен на 20см еще в 1999 году? Есть ли сейчас упрощенная процедура? Это является реконструкцией или все таки перепланировкой? Будет ли в данном случае увеличение жилой площади квартиры?
  4. Обращаться в исполком? Если собственник квартиры один?то больше ни кого согласие не нужно? Вы сталкивались с этим вопросом на практике в этом году? Это же для перепланировки перед ее началом? а если она уже сделана? Добавлено через 2 минуты Я же не спорю, что откажут. Интересует, как узаконить?
  5. Ребята подскажите, кто сталкивался с узаконением балкона, если он был расширен на 50 см и увеличен на 20см еще в 1999 году? Есть ли сейчас упрощенная процедура? МІНІСТЕРСТВО РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ, БУДІВНИЦТВА ТА ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ НАКАЗ 19.03.2013 м. Київ N 95 Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 15 квітня 2013 р. за N 612/23144 Про затвердження Порядку прийняття в експлуатацію індивідуальних (садибних) житлових будинків, садових, дачних будинків, господарських (присадибних) будівель і споруд, прибудов до них, громадських будинків та будівель і споруд сільськогосподарського призначення I та II категорій складності, які збудовані без дозволу на виконання будівельних робіт, і проведення технічного обстеження їх будівельних конструкцій та інженерних мереж Данным приказом предусмотрена процедура? Балкон в квартире в пятиэтажном доме, в котором 30 квартир.Кто выступает исполнителем разобрался, это работник БТИ или тот кто имеет разрешение на техническое обследование. Штраф в 170 грн. все что нужно будет заплатить? сколько будет стоить техническое обследование и кто его может провести?
  6. Ребята подскажите, кто сталкивался с узаконением балкона, если он был расширен на 50 см и увеличен на 20см еще в 1999 году? Есть ли сейчас упрощенная процедура? МІНІСТЕРСТВО РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ, БУДІВНИЦТВА ТА ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ НАКАЗ 19.03.2013 м. Київ N 95 Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 15 квітня 2013 р. за N 612/23144 Про затвердження Порядку прийняття в експлуатацію індивідуальних (садибних) житлових будинків, садових, дачних будинків, господарських (присадибних) будівель і споруд, прибудов до них, громадських будинків та будівель і споруд сільськогосподарського призначення I та II категорій складності, які збудовані без дозволу на виконання будівельних робіт, і проведення технічного обстеження їх будівельних конструкцій та інженерних мереж Данным приказом предусмотрена процедура? Балкон в квартире в пятиэтажном доме, в котором 30 квартир.Кто выступает исполнителем разобрался, это работник БТИ или тот кто имеет разрешение на техническое обследование.
×
×
  • Створити...