Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

sktd

Пользователи
  • Публікації

    1 496
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача sktd

  1. Запит архітектора. Конструктор виставив більше Європи. В чому проблема? В тому ,що всі що думають ,що вони можуть, кинулись в цей бізнес. Даже конструктив вас не спасе . Купа маленьких нюансів поховає ваші настрої. І це ,ще я не дивився на виконання. Не чіпайте каркасніки. Цім потрібно жити.
  2. Ні в якому разі. Трохи мене не зрозуміли. Я не на будівельному фронті. Хереться форум почав давно. На жаль.
  3. Форум помер. Сумно. Багато людей потребують порад в такий страшний час. На жаль , нікому нема діла до цього питання . Я про власників форуму. Зніміть труп з першої шпальти. Почніть надавати дійсні поради. Втомили. Якщо рекламне гівно не пре , робіть просту підтримку. Це та сама волонтерка. Готовий надавати свої знання, безкоштовно.
  4. Був би стандартний сарай на схилі. Це будинок для відпочинку і мінімальної оренди. Не постійне житло. Для цього і пішли на такі рухи. Фішка повинна бути. І на всіх рухах зекономили багато фінансів. Це не бізнес для мене . Це побратиму будував. І економіка була на першому місці. Ну і краса. Я люблю об'єкти , де можу приймати свої рішення.
  5. Тисячі. Так забагато. Бо розрахункова на такий будинок була 9т 90 і 5т 50. Але я вніс корективи в свою роботу. Змінили дах. Підсилили крокви. Підготували підлогу на майбутнє. Продублювали всі болтові з'єднання. І воно пішло. Так що так. Місцеві в шоці від мого даху. В них так не роблять. А ті каркасніки ,які тут є , то вибачте не мій рівень.
  6. Фінал. 23 робочих днів , 21 м3 деревини. ОСБ трохи. Метал присутній. 23т цвяхів. Болтів ,гайок, шпильок. Колектив : я 49, потім Сашко 39, Василь 60, Віктор 67. Будинок 10.5 на 7.1 Тераса 6,5 на 3,5. Каркас повністю підготовлений до зими. Оздоблювальні роботи почнуться з весни. Бюджет не знаю
  7. В ночі був ураган. Трохи тіпало. Основне питання по франтонах. Сьогодні зашили. Можна спати спокійно.
  8. Завжди підтримую фарбування деревини в червоний чи зелений колір. Особливо коли це бажання замовника , і він це гарно оплачує.
  9. Можете надати гарантійні терміни на антисептики і антіпірени вітчизняного виробництва , які продаються на нашому ринку? Можете не надавати. Можете надати гарантійні терміни закордонних зразків таких препаратів? Дуже цікаво подивитися.
  10. Я не прибічник використання свіжоспиляного лісу. Це дружній проект. А в комерційних роботах потрібно використовувати сухий калібрований матеріал. На жаль , боротися практично неможливо.
  11. Ідемо догори. Добиває безвідповідальність наших деревообробних підприємств. Геометрія матеріалу дуже погана
×
×
  • Створити...