Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Вратарь

Пользователи
  • Публікації

    3 283
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    1

Востаннє Вратарь виграв 5 травня 2009

Публікації Вратарь були найпопулярнішими!

Про Вратарь

  • День народження 24.08.76

Персональная информация

  • Имя
    Николай
  • Откуда
    Киев
  • Хобби
    Рыбалка, охота
  • Род занятий
    Продажа гаражных и въездных ворот, автоматики для ворот, шлагбаумов.
  • Автомобиль
    Skoda
  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Вратарь's Achievements

Звезда

Звезда (9/13)

  • Начало популярности
  • Преданный форуму
  • Популярность
  • Первый пост
  • 10 комментариев

Recent Badges

1,3 к

Репутація

  1. Навряд чи хтось зможе сказати що трапилось. Потрібно повторити копіювання з працюючого пульта в приймач чи скопіювати сигнал з пульта на пульт.
  2. Всі інші ворота якісніше за ГАНТ та Дорхан. Найкращої пропозиції чим Хьорман по відношенню ціна-якість наразі немає.
  3. Стовпа шириною 120 мм достатньо для монтажу автоматики Krono. Була палета приводів Сame (може дві), в яких не був змащений ущільнювач вала, він видавав неприємні звуки при роботі привода. Came-Україна це признала, сервіс безкоштовно проводив роботи по усуненню цього недоліку. Некоректна робота при зниженні температури - це скоріш за все необхідність замінити конденсатор. Немає ніяких "плюшек" в плані зацікавленості та суперприбутку. Кожен сам вибирає що продавати, для мене вирішальним фактом була якість виробу та адекватний сервісний центр. Якщо це може бути аргументом в мене вдома на відкотних та гаражних воротах вже 9 років встановлена автоматика Came, хоча по Вашій версії міг би заощадити.
  4. На нижній панелі стоять кронштейни з роликами, до яких кріпляться троса, на яких тримається вся вага воріт. Натяжку тросів забеспечують пружини (розтягнення або торсіонні), які будуть налаштовані на вагу полотна без нижньої панелі, коли Ви будете прикручувати нижню панель прийдеться підпихати ворота вверх коли відчиняєте та ловити коли будуть зачиняться. Перечіпляти троса з нижньої на другу не получиться, для цього потрібно знімати натяжку пружин.
  5. Ви правильно розумієте. З приводу вбудованої хвіртки (нехай Віктор не ображається), не робіть. Я користуюсь хвірткою значно інтенсивніше, чим припускав. Воротами значно частіше, бо переміщаюся автомобілем, але і хвіртка задіяна. Будь-який механізм зношується та з часом потребує ремонту.
  6. Domikv, як власник воріт з короткою консоллю раджу перенести хвіртку або зробити меншою ширину проєму. Параметри моїх воріт: 3950х1950 мм., зашивка профнастилом з двох сторін, загальна довжина воріт 5200 мм., фурнітура Basic Rolling Center (Італія). По-перше потрібен більш потужний двигун для коректної роботи воріт в автоматичному режимі. Друге - це треба бути готовим до ремонту фурнітури через деякий час. Через 7 років експлуатації замінив одну опорну каретку, хоча вона повинна була працювати 15-20 років та збільшив загальну довжину воріт на 100 мм., по відчуттям це позитивно вплинуло на загальну роботу воріт. Монтаж трьох або чотирьох кареток вважаю недоцільним, вони ніяк позитивно не вплинуть на роботу воріт.
  7. На мій погляд гаражні секційні ворота 5000х2250 мм або 5000х2500 мм саме оптимальне рішення. Для легких відкотних воріт 3000х2000 мм. не обов’язково ставити стовп посередині проєму. Можна зробити платформу на землі, на яку буде наїжджати накатний ролик, або залишити їх у повітрі. Вага та вітрове навантаження не великі, будуть працювати.
  8. Завжди раджу відкривати хвіртки в двір. Для накладних ел. замків це однозначний вибір, для механічних байдуже.
  9. В стандартній комплектації гаражні ворота Хьорман в розмірі 2500х2500 мм укомплектовані Z-направляючими (пружини розтягнення). Для монтажу воріт з автоматикою достатньо 140 мм. Якщо будете міняти направляючу з торсіонними пружинами достатньо 210 мм.
  10. Зменшиться за рахунок кронштейну привода та самого привода в проємі.
  11. Подібна цегла має декілька розмірів по довжині. Можливо від краю стовпчика до центру завіси буде як раз 200 мм. Влучно підмічено про розблокування воріт з відкритого положення якщо в цей момент вимкнуть світло, вирішується під'єднанням автоматики до джерела безперебійного живлення. Цегла крихка, закладних на стовпах для автоматики немає, треба робити закладну в вигляді кутника та кріпити в дві площини або вирізати пару штук з стовпа, та варити до 12-го швелера в середині стовпа. Питання як потім гарно повернути цеглу на місце.
  12. Переварити петлі з двору на вулицю, переставити центральний упор та фотоелементи, автоматику переставити в проєм. Ширина проїзду зменшиться на 35-40 см.
  13. Тільки фірмові фотоелементи. Не обманете. До речі є абсолютно новий розпакований комплект фотоелементів EL101 за цікавою ціною.
  14. В якості закладних використовуйте полосу (кутник в даному випадку буде незручним), від армуючого стовпа до закладної потрібне жорстке кріплення, щоб закладні не хитались. Кабелі в ПВХ-трубі або в гофрі с захистом від ультрафіолету (краще труба). Думаю щільно змонтувати хвіртку, щоб не проглядався двір буде неможливо за рахунок сітки габіона.
  15. Вартість автоматики Hormann відповідає якості. Як правило при продажі гаражних воріт я пропоную автоматику Hormann та Came, вирішує замовник. Треба пам'ятати про вартість пультів ДК, які з часом виходять з ладу, або потрібні додаткові. Їх вартість теж відносно висока.
×
×
  • Створити...