Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

marinapoli

Пользователи
  • Публікації

    6
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Женский

marinapoli's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Доброго дня. Підскажіть будь-ласка, маю зареєстрований будівельний паспорт і повідомлення. Фасадів, проекту не було в БП. (Прикріплю в додатки) Відступ до будинку від північної межі 5м. Якщо відступити 5м і побудувати такого плану будинок, як на фото (тобто навіс для авто, з,єднаний з будинком, разом 8х14м) чи буде це порушенням?
  2. А ви не могли б дати скачати нову версію? Добавлено через 1 час 1 минуту Допоможіть будь-ласка по повідомленню: 1.Код об'єкта 1110.3 ? Будинок + госп.будівля 2.Проектна документація - відсутня? 3. Що писати в цих полях, якщо немає проект. док-ції: - під керівництвом... - затверджена замовником... - категорія складності... - експертиза проекту проведена... - відповідальна особа проектувальника... - інформація про ген. підрядника... Дякую.
  3. www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?p=3589865#post3589865 Видаліть будь-ласка тему, вже не актуально
  4. Чи можна збільшити вітальню, суттєво не збільшуючи площу будинку? І ще дуже хотілося б криту терасу, що погано уявляється у цьому проекті.
  5. Добавлено через 10 минут Добавлено через 6 минут На ділянці, переважно з південної частини хотілось би мати фруктові дерева, ягідні кущі, небагато грядок, можливо малу тепличку. Якщо буде будинок без гаражу, то, можливо зліва десь у майбутньому буде гараж або навіс для авто. Також з північної сторони і недалеко від тераси хотілося б посадити дерева (можливо сосни, туї...)
  6. Доброго дня. У нас є ділянка 50 на 25м - 15 соток. Ми давно вже шукаємо проект, передивилися багато сайтів, в т.ч. польських, але ніяк не знаходимо ідеального проекту. Серед побажань: мінімум три спальні (не дуже великі, так як там тільки спати), невелика котельня, 2 с/вузли, вітальня близько 30 метрів. У фаворитах 2 проекти: 1-поверховий z500.com.ua/projekt/z185.html , та з мансардою z500.com.ua/projekt/z226.html . Перший подобається вітальнею, зимовим садом, терасою, приватна зона відділена, по сторонах світу підходить, легший по побудові - але чи не буде він виглядати великим, масивним, нецікавим зовні? Можливо і завеликий? Другий подобається панорамними вікнами, є гардеробні, гараж, зовні гарний. Але вітальня замала - 25м і ламана (реалізація z500.pl/plac-budowy/Z226/759/tablica/budowa-na-slasku.html z500.pl/thumb/moja-budowa/759/MB_Z226_759_53469_0_738_tl_normal.JPG), також не виходить придумати розташування зручної тераси, крім того (будувати будемо самі) перекриття, сходи... Цікаво почути ваші думки.
×
×
  • Створити...