Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Falwar

Пользователи
  • Публікації

    156
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Falwar's Achievements

Опытный

Опытный (6/13)

  • Популярность
  • 10 комментариев
  • Преданный форуму
  • Начало популярности
  • Первый пост

Recent Badges

336

Репутація

  1. Не знаю як довго "пропрацюють" фільтри, але наразі я мегазадоволений кришталево чистою водою без жодного запаху, - що свіже набрана, що відстояна. Смачна і в чаю і не лишає накипу.
  2. Дякую за відповідь! Я так розумію, що з вугільним фільтром у Вас був особистий досвід. Коли Ви помітили, що якість води знизилася і фільтр перестав "працювати", на скільки небезпечна вода витікала з нього? Яка у вас якість вхідної води і скільки часу пройшло, доки Ви помітили проблему? І яку Ви обрали альтернативу після інциденту?
  3. Ще з виконаних робіт за сьогодні (санвузол другого поверху) : - повісили унітаз і біде - встановили рушникосушку - встановити змішувач на ванну - встановили витяжний вентилятор -... а також (ледь не забув) запустили бойлер, то ж тепер можна прийняти ванну чи душ
  4. Дякую за коментар! Буду вдячний, якщо дасте посилання де почитати про ризики використання і вкажете на альтернативу.
  5. Хоча за результатами лабораторних досліджень вода зі свердловини придатна для вживання, все ж свіжонабрана вода мала запах сірководню. При нетривалому відстоюванні запах повністю зникав і випадав невеликий осад. То ж сьогодні було встановлено два магістральні фільтри. Запах зник. Через деякий час користування наберу для відстоювання і подивлюся на результат.
  6. Так, в мене в квартирі в дитячій - теж супер. Була драбина з перекладиною, що кріпилася на 8 анкерів. Після того як прибрали, то не довелося робити ремонт. За 5 хв всі дірки були сховані без слідів. А ще цей матеріал - додаткова теплоізоляція та шумоізоляція. І по грошам дешево. Тому і обрав знову. Єдиний мінус - це дуже повільне нанесення. Може я просто не вмію ще, але прогрес невеличкий. Хоча мені поки нема куди поспішати.
  7. Почав наносити рідкі шпалери в одній з кімнат, попередньо прогрунтувавши грунт-фарбою з кварцевим наповнювачем. Робота рухається досить повільно - ще мало досвіду 🙂 Як не старався зробити фото нормально на свій дешевий телефон - геть і близько не в ходить передати відтінок. Тому фото не для краси, а для логування прогресу)
  8. Думав робити водоочистку. Для підбору фільтрів здав воду зі свердловини на аналіз в СЕС. Сьогодні результати мене дуже вразили: вода придатна для вживання! Після висновку лікаря ризикнув випити і зробити чай - вода дійсно смачна. Чи є на форумі експерти з водоочистки? Якщо і потрібно фільтри ставити, то які?
  9. Друзі, потребую поради від колективного розуму. Один з наступних етапів буде укладання ламінату на підлогу другого поверху. Чи варто робити все одним контуром, чи розбити по кімнатам з порожками? Уявляю плюси, мінуси і ризики кожного підходу, але хочу вашу думку почути. Також був би вдячний за пораду хорошого виробника ламінату і як би ви робили міжкімнатні стики при виборі другого підходу?
  10. Щось псіханув і зробив натяжні стелі по всім кімнатам, а не лише на другому поверсі як планував спочатку. Звичайні матові білі стелі, без тіньових профілів. Результатом дуже задоволений! А ще обрав бюджетне освітлення без новомодних трекових систем і діодних стрічок - теж дуже сподобалося! Накладні точкові світильники хоч дешеві дуже, але на мій смак дуже класні. Точно прикольніші, ніж врізні.
  11. Дякую за пояснення. Якби ця інформація була у стартпості, то багато питань відпало б
  12. Якесь дивне розташування меблів у ванній кімнаті. У вас же була ванна на одному з проектів, чому відмовилися на користь душової кабіни? Можна було б подумати про альтернативи розміщення. Як на мене, ванна зі шторкою була б зручніша, а зекономлені гроші можна було б потратити на новий матрац (видно, що куплений б/в далеко не свіжий) чи кращий унітаз. Максимальна економія, звісно, добре, але як на мене я б економив на інших речах.
  13. У лютому грандіозного поки нічого не робиться ще. Поставив пластикові підвіконня на вікна: Над сходами і в топковій підвіконня зробив з керамогранітної плитки, щоб не скрадався простір: Також робляться дверні відкоси і шпаклюються всілякі штроби. Потрібно ще запінити щілини між кімнатними перегородками і підшивкою стелі, щоб не гуляв вітер між кімнатами. Далі можна думати про натяжні стелі, шпалери і ламінат на другому поверсі.
×
×
  • Створити...