Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

cyrfa

Пользователи
  • Публікації

    16
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача cyrfa

  1. Хочу купить рекуператоры с помощью этой программы. У мужа ФОП, обороты нормальные (будь я на месте банка - дала бы кредит)). Вот теперь думаю, в какой банк податься, чтобы поменьше бумажной волокиты. Форум читала, но из выводов пока только одно - не просто. Ваш положительный опыт меня воодушевляет)). Можете подсказать, куда вы слали выписки через вайбер?
  2. Я ще в 2016 році, коли починала будівництво, подала Повідомлення про початок будівельних робіт на сайті ДАБІ. Для цього треба мати електронні ключі (їх можна отримати через Приват банк, або в податковій інспекції, і ще в деяких банках), треба мати будівельний паспорт, ну і документи на землю. Нічого складного. Подав повідомлення - і можеш завтра розпочинати будівництво. Якщо щось не вірно заповнено - все одно будуватись можна. Здається, протягом 10 днів ДАБІ має перевірити ваше Повідомлення про початок будівельних робіт, якщо є помилки - вам напишуть на мейл. Ви це повідомлення виправляєте і надсилаєте, і знову можете продовжувати будівництво. Я з другого разу подала - спершу свої паспортні дані внесла з помилками. Не витрачайте дарма гроші за те, шо можете без проблем зробити самі.
  3. Добрый вечер. Необходимо сделать чистовую стяжку поверх труб теплого пола (уже уложены и протестированы)на первом этаже 2-этажного дома. Исходные данные: площадь пола 44м2, толщина стяжки - 7 см, территориально - село Новое, Киево-Святошинский р-н. Сроки - приступить нужно завтра-послезавтра (12-13 октября).
  4. Только что звонила в держенергоефективність (044-296-71-60). Спросила, когда возобновят кредитование. Там ответили, что жду денег от минфина, так как на их счетах ноль. Постанова Уряду опублікована еще 16/09, набула чинности, но денех нет. Я спросила, когда ожидаются деньги - не знают, порекомендовали на следующей неделе позвонить им или в банки, которые по этой программе работают. Вот такая инфо, которая ничего не проясняет.
  5. Думаю, многим читателям этой ветки будет интересно: сейчас на радио "Вести" начинается передача: Программа энергосбережения и финансовая децентрализация, на вопросы экономического аналитика Андрея Блинова отвечает вице-премьтер по ЖКХ. Интересно, что расскажет о финансировании "теплых кредитов".
  6. Вы большой молодец, особенно ввиду того, что строите самостоятельно. Мой муж с братом и строителем, который нам делал фундамент, сейчас собирают дом из сип-панелей. Первый этаж уже собрали, начали собирать перекрытия. И вот на этом этапе возникли вопросы, а спросить не у кого. Можно у вас проконсультироваться (желательно по телефону)?
  7. Куплю лестницу-трансформер, б/у. Интересует Краузе 4х или 5-секционная, но рассмотрю любые варианты. Предложения или сюда, или в личку.
  8. Мы сейчас строим из сип-панелей, первый этаж уже собрали. Тоже интересно послушать людей, которые живут в таких домах (пусть даже и не 5 лет, а меньше), на что обратить внимание при постройке, какие недостатки есть.
  9. Як добре, що видiлили грошi. Цiкаво, скiльки iх було видiлено з початку року, тобто прикинути, як скоро вони закiнчаться.
  10. Вот действительно. Я уже раскатала даже не губу, а губищу - хотела и окна, и пенопласт на утепление фасада по этой программе купить... Буду надеяться, что возобновят. Окна мне не ранее, чем через месяц, понадобятся, а пенопласт и того позже.
  11. Сегодня полчаса назад пришло письмо на и-мейл: Цим листом повідомляємо, що Ваша заявка на отримання адміністративної послуги "Повідомлення про початок будівельних робіт" від 03.07.2016 року прийнята в роботу Інспекцією ДАБІ у Київській області. И указан Вхідний номер. Я на всякий случай решила позвонить на горячую линию ДАБІ 0800210011 (кстати, там нормально отвечают, дозвониться легко, знаю, так как звонила я туда не впервые)))). Рассказала про письмо, и спросила, когда можно начинать строиться. Так вот, там мне четко ответили, что строиться мне можно на следующий день после подачи повидомлення, и не нужно ждать присвоения номера, и уж тем более регистрации моего повидомлення в реестре (кстати, на это сказали вообще не смотреть, так как в реестре оно появится через месяц). Так что с сегодняшнего дня могу законно строиться (хотя по правде сказать, мы на выходных уже фундамент залили)).
  12. , Це отут 91.205.16.115/declarate/list.php?sort=zajav&order=ASC треба дивитись? Поки що в липні жодного документа нема. Хоча тільки один робочий день в місяці був. А скільки часу може піти на те, щоб моє повідомлення з’явилося в реєстрі?
  13. Тільки що подала повідомлення прро початок будівельних робіт через інтернет. Витратила десь хвилин 20 на заповнення (і 2 тижні на збір інформації, бо була повним нулем в цій сфері), підписала електронним підписом, і - вуаля - "Ваша заява успішно відправлена". Виходить, с завтрашнього дня маю право будуватись. На e-mail прийшов лист від дабі: Цим листом повідомляємо, що Ваша заявка на отримання адміністративної послуги "Повідомлення про початок будівельних робіт" від 03.07.2016 року успішно прийнята Електронною системою надання адміністративних послуг у сфері будівництва. Про результат обробки документів Вас буде сповіщено окремо на електронну адресу, яку було вказано при подачі. Ми додамо усіх зусиль, щоб розглянути Ваші документи якнайшвидше. Дякуємо, що скористалися сервісом електронних послуг З повагою Інспекція ДАБІ у Київській області. "будем посмотреть"))
  14. Тільки що подала повідомлення прро початок будівельних робіт через інтернет. Витратила десь хвилин 20 на заповнення (і 2 тижні на збір інформації, бо була повним нулем в цій сфері), підписала електронним підписом, і - вуаля - "Ваша заява успішно відправлена". Виходить, с завтрашнього дня маю право будуватись. На e-mail прийшов лист від дабі: Цим листом повідомляємо, що Ваша заявка на отримання адміністративної послуги "Повідомлення про початок будівельних робіт" від 03.07.2016 року успішно прийнята Електронною системою надання адміністративних послуг у сфері будівництва. Про результат обробки документів Вас буде сповіщено окремо на електронну адресу, яку було вказано при подачі. Ми додамо усіх зусиль, щоб розглянути Ваші документи якнайшвидше. Дякуємо, що скористалися сервісом електронних послуг З повагою Інспекція ДАБІ у Київській області. "будем посмотреть"))
  15. Всім доброго дня. Не знаю, чи можна тут відповідати, але все-таки скажу, що точно знаю і робила сама. Електронний підпис робиться дуже просто і швидко. Це можна зробити в центрі обслуговування абонентів при податковій інспекції. Але телефоном взнавайте, бо не в кожній податковій це можна зробити. Я робила електронні декілька разів для юридичних осіб (для подачі податкової звітності треба), все досить просто. А 2 тижні тому взнала, що можна подати повідомлення в ДАБІ через інтернет, але потрібен електронний підпис. Поїхала в податкову на Народного ополчення, 5 (м. Київ), і за 15 хвилин зробила підписи і на себе, і на чоловіка (про всяк випадок). Для цього треба мати з собою копії паспорта, копію кода, реєстраційну заяву (вона досить проста) та флешку або диск (увага, для кожної особи треба мати окремий носій інформації). Так що електронний підпис це якраз не найскладніше, а найпростіше. І це я вже маю. Тепер лишилося розібратися з самим повідомленням про початок будівельних робіт((.
×
×
  • Створити...