Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

kim chen loran

Пользователи
  • Публікації

    7 228
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача kim chen loran

  1. А кто такая Раша по мнению Саркози. - Да почти тоже что и Венгрия. Тогда почему он про Венгрию умолчал? Такой вот ентот Саркози.
  2. А Мосфильм еще есть? (Дрони туди ще не залітали?)
  3. Костяничь, а можете пояснити, поки вас ще не забанили - Керченському мосту вже повна торба, чи як там воно?
  4. В перший момент виглядає так ніби ви не дуже полюбляєте українських националіістів на відміну від російських шовіністів. - Якась загадка вималювалась, чи в реалі це закономірність?
  5. Петлюра боровся з комунізмом, ясно що вони зображували його у самому негативному вигляді. Бандера майже усю війну просидів у німецькому концлагері (чи в тюрмі при концлагері, бо був в одній камері із сином Амундсена), тому що хоча і був проти комуністів та колоніалістів, але нацизм щиро не підтримував. Там на Уралі була на висилці одна тітонька. яка служила в СС і воона росказувала ща була наглядачкою в приміщенні, де утримувався Бандера. Але я тоді був дитиною і це мене не цікавило. Ви полюбляєте совкові наративи, та багато такіх тоді було, навіть син якогось висланого в далекі рокі на Урал басмача, обзивав в дитинстві мене "бандерою".
  6. І що - Костяничь ще "безсум'ятливо" функціонує у нас на форумі? - А може просто хоче прийняти українське громадянство, раз він такий тут активний?
  7. Не, просто родичів туди вислали.
  8. Точно, я і на середньому Уралі понтійських греків зустрічав
  9. А чого не з Греції (ви ніби грек за легендою). Майже усі грекі котрих вивіз стален наа заслання в Середню Азію повернулись до Греції.
  10. ЗСУ вже ввійшли до Опитного (район аеропорта). Костяничь вважає мабуть що їх предводитель - другий Бонапарт. А насправді путен - звичайний ушльопок. а не собиратель земель. наприклад, вивіз з Німеччини стару пральку, яку викинув його сусід-німець. Спочатку він звеличував Солженіцина, потім вирішів розкручувати победобєсіе - навіть Стален до такого не опускався, вихідним днем 9-е травня зробив Брежньов. А попри победобєсіе виплила вже і постать тирана - Сталена. І так як Джуга вже почав приносити більші політдіівіденди, то Солжик був забутий і тепер на раші традиційний кумир. І все для цього , щоби повторити фокус Бонопарта - призначення його особи імператором довічно. І в цьому всі його ідеї. Адью рашики-дурники, вкупі днровці..
  11. "Видчуттив совсем никаких не вызывает" тому що розраховано на звичайних людей, а не на пропутнців. А як нібито з территорій ЗСУ прилетіла ракета на Костянтинівку, то відразу почуття і з'явились. А як до того прилітали 10000 ракет від рашистів (насправді на минулому тижні було вже поза 9990), то почуттів не було. Хто ти такій - Ккоостяничь? Будь який фашик може тобі позаздрити.
  12. А раз раша по словам роспропагандонов воююет с целой натой, разве это не третья мировая? Или хотя бы на 2.5 мировая? Но вы в общем одобряете хотя бы и такую... не совсем масштабную, вы ж не полный сторонник кремлепутиноидов?
  13. Время было такое, но речь шла о политпротивниках. Наверное и эфиопов не слишком уж сколько, раз их сейчас 100 млн. А вторую мировую не Дуче начал, а более отъявленые фашики. А вот третью мировую начал ваш кумир - или же нет?
  14. Якийсь амерский кандидат - нібито деСантіс плануе починати війну з Мексами в разі його обрання
  15. Спасибо, уже сломана и без вас. Но я к тому что у вас какие-то слишком проппуутинсские взгляды. А ведь даже такой патентованный фашист, как Муссоллинни уничтожил за все время 46 человек. И его никто не оправдывает, в то время как в раше у пуутена миллионы сторонников, на коих вы очень схожи. И что это вам дает?
  16. Костянычь, совветую Вам поломать ногу или какой-то другой важный и единственный орган всего организма. Тогда возможно появится время для философского переосмысления законов развития мира в вашем придуманном мирке.
  17. У одесита Руслана Верина є багато роликів на цю тему
  18. В Ірані у великих містах е ще досить багато людей, яки ще жили при шахові. Тому там відносно поширена англійська, через що там багато програмістів, але мужчин не випускають за кордон, допоки не відслужишь в армії. І їх мабуть не потрібно було затримувати на півроку на вивчання мови До того ж з іракського боку приймали війни участь вже тоді нові американські F - 16., 34 штук. Що там було з мовою взагалі невідомо, але один МіГ- 25 збив F - 16.
  19. Зараз ім потрібно будь-яким шляхом виживати, тобто викручуються як можуть. Мова не за простих людей, але колись иранский шах тісно працював зі США,такщо память про це десь ще існує в закутках суспільства. І американською зброєю Іран воював з Іраком.
  20. Ну може це і перебор, але краще ніж рашистський недобор.
  21. З Іраном не так вже все просто; ось наприклад, звичайний будинок в якомусь центрі в провінції - квартиртирний туалет та ліфт в під'їзді - все мармур і то є середній клас. Одним словом, поспілкувавшись с рашиками, іранцям стане з ними надалі зовсім не цікаво - тобто через відчутний брак побутової культури, ніби публіка з іншої планети.
  22. Упор має бути на збереження продуктивної сили та творчої постави, навіть для того щоби створювати нові види зброї, раз пішла така бражка. Треба політикам прикласти багато зусиль, щоб не перетворись в Афганістан чи Парагвай позаминулого сторіччя, коли керовники чуть не винищили усю чоловічу половину власного народу.
  23. Традіційне суспільство вище за все ставить ідеологію. Але всеж зараз 21 сторіччя і життя поволі проб'є цю полуду, в першу чергу релігійну. Ось в Афганістані забороняють музику, в Пакістані - ні!
  24. Батьки його з якоїсь нашої прикордонної области - сумської мабуть.
×
×
  • Створити...