Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

gershpion

Пользователи
  • Публікації

    86
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача gershpion

  1. вертикальна стіна справа то до сусіда в двір під вікном ванна 1.8х0.9, в куті душова 0.9х1.5
  2. На місці тильки в гардеробі, де по суті воно не сильно і потрібне, а вікно потрібне в санвузлі навпроти ванни.
  3. Обовязково потрібно, то брудна зона, де буде працювати болгарка, зварка і, відповідно, абразив, дим. Там ще і витяжку свою зроблю. та чи не сильно завузько там буде? Здається мені, що 130 - це мінімум. да, тут згоден, можливо там взагалі по іншому все буде. а тут вже не вийде, мабуть, бо хочеться вікно нормальне там, а воно в такій ситуації буде дивитися до сусіда, що неприйнятно. З каналізацією так, трохи труднощі на перший погляд, але на першому поверсі буде чистова стеля на 30см нижче перекриття, там можна буде пустити трубу я думаю.
  4. Дякую за слушні зауваження і візуалізації, ми обовязково приймемо їх до уваги.
  5. Духовка буде вбудована в стінку, на рівні поясу. Все, що зображене внизу, то стіна з вбудованими шафами і технікою (холодильник, духовка, мікрохвилівка і т.д.) Над робочою поверхнею, зліва вздовж стіни, навісних шаф не буде. Витяжка більше всього буде якась дизайнерська, просто труба. Звісно ширина і довжина підігнані до стандартних відсіків, 90 і 60.
  6. та ніяк мабуть, але ж щось робити треба, бо рано чи пізно мороз відірве
  7. Доречі, а чи можливо лаком закрити мікротріщини на барашку щоб туди волога не потрапляла? Щось після цієї зими фасад із сонячної сторони пішов мікротріщинками внизу.
  8. Канал під димар є в плані. Вентиляційні шахти теж потрібні якщо буде примусова приточно-витяжна вентиляція з рекуперацією? Плиту не можна міняти місцями бо порушується правило робочого трикутника. Та і витяжка там не буде врізатися в основну вентиляцію. Вона буде з рециркуляцією, або просто через стіну на вулицю коли двері відкриті.
  9. Загуглив, то є балка готова 7ПБ 60-52, теоретично повинна витримати. Сходи по калькулятору рахував, вроді норм повинні бути. То тут на плані просто не заморочувався з вимальовуванням
  10. Тераса планується крита звісно, взагалі були думки якусь лозу пустити зверху, щоб додаткову тінь і прохолоду створювала. До того ж не весь час літо на вулиці. А що з розмірами її не так? Вроді тераса як тераса, щоб можна було якісь пару пуфів безкаркасних кинути та столик зі стілчиками поставити, щоб ввечері посидіти. Взагалі з ділянки відкривається дуже красивий вид на ліс через поле, так як крайня і на пагорбі. Закрита топка буде. Стіна зі сторони гардеробу звісно буде теплоізольована.
  11. перекриття - плити Там нюанс лише з вітальнею, вона вилазить за межі житлової будови і три плити будуть довші. Я прикинув, що можна залити поверх них монолітну балку, яка кінцями буде опиратися на несучі стіни, і на неї вже викладати стіну другого поверху. Чи це не реально?
  12. ой, та яка там спека у Львові) так, трохи є, але це як комроміс, бо сильно здоровенний гараж в ширину треба. Прикинули, що цього мінімуму вистачить.
  13. Так це ж дві картинки, перший і другий поверх окремо, на другій картинці просто менша площа відображена, тому все здається більшим. Повірте, з розташуванням сходів відносно першого і другого поверхів там все в порядку.
  14. Доволі довго з дружиною шукали планування в інтернетах. Знайшли майже таке як треба. Сіли і зробили під себе, як вважаємо за саме оптимальне. Але ми далеко не архітектори і не дизайнери. Проект буде робитися спецами. Тому це лише розташування кімнат. Можливо будуть якісь зауваження чи цікаві доповнення? Ввідні: будинок планується в стилі сучасного мінімалізму. звісно плоский дах. тераса буде дивитися на південний захід. опалення всюди тепла підлога, тепловий насос моноблок на даху гаража, підтримка електрокотел, альтернатива, на випадок повної опи, камін. перекриття плити. висота чиста в вітальні 3м, у всіх інших житлових 2.7, в гаражі і майстерні 2.5 сходи хотілося б на больцях, тому стіни, до яких вони будуь кріпитися, зобразив товсті. Чи не буде замала котельня, якщо там ще і під стелею розмістити рекуператор? Ще мене трішки бентежить чи буде норм сходинка в пів метра на даху майстерні, де вітальня виходить за межі житлової будови, так як не хочеться господарські приміщення робити в 3 метри висотою?
  15. та будь ласка meest.cn/dostavka-vantazhiv-z-kitayu/ а ось скрін моєї останньої доставки
  16. ну да, розкажіть мені якщо вантаж важчий за 30кг і дорожчий за 150Є, то він йде як комерційний і його міст проводить по якихось своїх каналах. В результаті перевезення виходить дешевше за кг ніж простий почтовий і до того ж розмитнення вже включено в вартість.
  17. Міст доставляє і розтаможує по своїх якихось каналах. Ось недавно мені привезли вантаж в пів центнера за $250. Єдиний мінус - це відсутність гарантії. Але ж і ціна відповідна за це.
  18. Здається я зрозумів про що ви, що це так зроблено саме в аккумуляторах від EGO, вбудована в бмс функція, щоб розряджало. Вибачте, не зрозумів відразу.
  19. міст бере відповідальність на себе коли доставляє, тому в любій ситуації або знайдуть або виплатять компенсацію.
×
×
  • Створити...