Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Vasintekc

Пользователи
  • Публікації

    16
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

1 752 перегляда профілю

Vasintekc's Achievements

Интересующийся

Интересующийся (3/13)

  • 10 комментариев
  • Начало популярности
  • Первый пост
  • Преданный форуму
  • Уже неделю на форуме

Recent Badges

2

Репутація

  1. В підвалі надлишкової вологості немає. Навіть занадто сухо для зберігання овочів. Раніше вода підходила між стіною і підлогою. Це траплялось мабуть три рази за час експлуатації. Питання не в вологості в приміщенні, а в тому, щоб не відпала плитка з підлоги. Так як 10 см стяжки не має можливості зробити, то схиляюсь до тонкостінної стяжки з необхідними ухилами. Треба вирішити, що робити з тріщинами - розшивати і заробляти розчином, вставляти гідрофільний герметик, просто залити поверху?
  2. Ґрунтові води піднімаються літом підчас дощів. Стик по периметру іноді стає вологим в певних місцях, потім, ймовірно, ущільнювач розширюється і стає сухо, хоча рівень води високий. Підвалу 5 років. Тріщини побачив цього літа вперше, і вперше по них виступила вода.
  3. В центрі, звідки розходяться тріщини, горб. По рівню перепад 5мм на двох метрах у всі сторони.
  4. Дякую за відповіді! Смугу по периметру заштробили. Там проблема з підтіканням вирішилась. 20 кг адіпласта маю в наявності - треба використати. Товщину стяжки хотілося б мінімальну, бо мінус 10см вже критично по висоті.
  5. Цього літа, коли підчас злив піднявся рівень грунтових вод, тріщини пропускали воду
  6. Прошу рекомендацій, як влаштувати підлогу в підвалі. Приміщення 4х3м. Зроблена стяжка по ґрунту товщиною десь 7см. Ніякої гідроізоляції підлоги від ґрунту не робилось. З приводу армування не пам'ятаю, мабуть була сітка. По стяжці виникла тріщина, яка розходиться від центру в три сторони майже до стін. Хочу поставити на підлогу плитку. Планую залити стяжку з адіпластом. Чи потрібно заробляти трішини? Яка мінімальна товщина стяжки? як її армувати? чи додавати щебінь до розчину? Чи буде бетон з адіпластом запобігати капілярній вологі з ґрунту?
  7. Раковини глибиною до 1см. Дефект на фото -стик, бо стяжку заливали в два заходи. Напливів немає.
  8. На підлозі в гаражі розміром 11х4,7м. стяжка з дефектами. Щоб покрити підлогу ЕЛАСТОТЕТ-ВЛ КОЛОР, краще зробити тонкошарову стяжку, чи заробити дефекти ремонтною сумішшю (якою)? Стяжка рівна, але з дефектами. Деформаційних швів немає.
  9. На молодій яблуні з'явились такі нарости. Інші яблуні, які садив з нею в один час зродили, а вона ні. Був потужний приріст. Два тижні тому я її пообрізав. Прошу поради, що робити.
  10. Якщо не помиляюсь, з Ваших рекомендацій для хвойних. Перші дві позиції для маленьких туй 62шт. Наступні дві - для лохини 3шт. Буду вдячний за Ваші поради, рекомендації, якщо я не правильно підібрав.
  11. Доброго дня! Хочу замовити: Универсальный Лонг Field Cote CRF 18+8+12+7MgO+13.5SO3+mikro 4кг Granusol WSF 20 + 5 + 10 + 6MgO + МЭ 2кг Кислий лонг Field-Cote CRF 20+05+20+2MgO+Те 0,5кг Granusol WSF 11+6+18+2MgO+Te 0,5кг
  12. 4 метри рейки вистачить - рейку кріпите не від краю воріт з врахуванням зміщення двигуна. Сигнальну лампу краще встановити. В процесі експлуатації зручніше.
  13. Христос народився! Порекомендуйте перевірений (надійний) клей для МДФ плінтуса. Стіни фарбовані Акріт7. Підлога- плитка.
×
×
  • Створити...