Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

КУРСОР

Пользователи
  • Публікації

    8
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача КУРСОР

  1. Добавлено через 2 минуты Не профи, но ситуция была на подобии вашей, нужно подать сначала уведомление "про зміну даних в повідомленні про початок буд. робіт" через ЦНАП, когда внесут изменения, подать декларацию о готовності.)))
  2. Отримала в ЦНАП номер декларації про готовність 22. 06 як і обіцяли, вчора їздила по запрошенню в ДАБИ, неправильно вказала етажність (написала 2, а потрібно було 1 + мансарда). Дякую всім за допомогу. Але в реєстрі декларація не висвічується, як довго чекати підкажіть?
  3. Вчора занесла декларацію в ЦНАП на Печерській, сказали зателефонувати 22.06 вони повідомлять прийняли чи ні. Тепер не знаю, якщо не приймуть, то це зясується лише 22,06. Підкажіть, чи можливо прискорити?
  4. Підкажіть, будь-ласка, вартість осн. засобів, якщо це наприклад 105 тис. грн, вписувати просто 105, чи писати 105,000
  5. Доброго дня. Заповнюю декларацію про готовність, виникло питання з приводу назви обєкту. В повідомленні писали житловий будинок з вбудованим гаражем, а в ТП написано просто житловий будинок, що саме писати в декларації.
×
×
  • Створити...