Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Комфорт буд +

Пользователи
  • Публікації

    11
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

460 переглядів профілю

Комфорт буд +'s Achievements

Интересующийся

Интересующийся (3/13)

  • 10 комментариев
  • Преданный форуму
  • Начинающий собеседник
  • Первый пост
  • Уже неделю на форуме

Recent Badges

4

Репутація

  1. Або візьми просто затри клейом або бери міняй. Реставрація плитки дуже дорога краще зразу міняти дешевше буде.
  2. По перше я вам не пропоную я говорю як треба робити. А там хозяїн барін. Щоб відбити паралель стіни в с/у. Паралель стіни потрібна для того щоб ванна,тумбочки, раковини підходили до плитки без зазорів.
  3. Чи мало це скільки ? Мм або см? Тільки цементною.
  4. Стіни які виготовлені з гіпсовою штукатуркою в С/У то це вже не дуже добре. Треба з цементної робити. Грунтувати в С/У гіпсові штукатурні стіни треба. Підлогу не можна. Що зробити в іншому С/У в перше зробіть паралель стін. Потім штукатурити стіни цементною. І вже коли ви дізнаєтесь розмір кожної стіни то потім зможете зробити розкладку плитки. І тоді ви дізнаєтеся яка по розміру вам найкраще підійде щоб не було малих кусків.
  5. Доброго дня. Як всі знають фірми пишуть кошторис с обласними цінами на виконання будівельних робіт. Але як правило фірма робить в свій інтерес. Інтерес фірми це зі 100 процентів кошторису залишити 60 процентів а може ще і більше собі. ЩОб залишити собі такий процент фірма не може наймать хороших і вмілих працівників. Тому вони наймають набагато нижчих працівників яким не треба платити багато грошей. Від цього страждають всі і фірма,прораби,замовник,працівники. і ось чому дуже багато виникає питань а чому тут так а там так. Працівники які не можуть виконувати якісні і складні роботи вони касячат і фірма потім находить мільйон причин що вони не винні. "У кого є бажання є 1000 способів У кого нема бажання є 1000 причин" і після такої проблеми у вас все йде не плану косяк за косяком. А ці косяки вилазять вже тоді коли йде чистові роботи.а як ви знаєте що спочатку фірма бере 70 % передоплату на робітників і 30% при здачі. Но фірми вже всеодно що у вас там ті 30% процентів це заробіток робітника тому фірми замовник не цікавий а бо приймайте те що є а бо шукайте другий. І фірма присвоїх заробітків осталась а ось працівник який у вас працював він залишився без нічого. Який потім буде проклинати замовника а не фірму і тим самим псувати вашу карму вашій оселі. Один з головних етапів є штукатурні роботи. І фірма продає вам матеріали по завищеній ціни. Тому тех нагляд за ремонтом в інтересах замовника краще наймати. я спеціалізуюсь тільки на внутрішніх робіт. Также можно на постійній або на разові виїзди. не які відкати не беру від фірм прорабів і так далі тільки в інтересах замовника.
  6. Доброго дня. Ви виконуєте гіпсові стелі після штукатурку. По перше після монтажу тіньовим швом вам треба буде підійти шпаклівкою до примикання тіньового шву та стіни. І бажано перед шпаклівкою пройти примикання акрилом. Так же враховуйте те що у вас буде тіньовий шов 10 мм а після шпаклівки він стане десь на 5мм менший. То по перше ви повинні обрати ширину свого тіньового шву. Так же є вони різні, с підсвіткую внутрішні зовнішні. З цим є багато питань все залежить від вашого дизайн проекту. Будуть там трекові або діфузори. Якщо будуть то там треба спеціальний каркас робити під них. Якщо не зробити то будуть тріскатися .
  7. 1000 відсотків тобі даю. Прям на очах буде зникати.
  8. Візьміть білизну і нею мазати. і це є самий гарний спосіб боротьби с грибком.
×
×
  • Створити...